Бисеров прикриван от мен – не, кълне се Цветанов

Няма сигнал, който да е спрян, отсече бившият МВР шеф
Обновена: 14 ное 2013 14:00 | 14 ное 2013 12:44,
62
Бисеров прикриван от мен – не, кълне се Цветанов
Цветан Цветанов. Снимка: архив, Булфото

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов категорично отхвърли твърдението, че по негово време е имало разработка срещу бившия зам.-председател на НС Христо Бисеров, която е била прикривана.

Както Dnes.bg вече писа, утре бившата дясна ръка на Ахмед Доган ще стане обвиняем, а днес главният прокурор Сотир Цацаров попита дали не е бавена разработка в ГДБОП по темата.

"Само мога да кажа, че по време на управлението на ГЕРБ реформите, извършени в сектор Сигурност, доведоха ГДБОП да бъде всепризната", категоричен бе Цветанов.

Още по темата

"Няма сигнал, който да е спрян. Не е имало чадър над когото и да било, в това число и над Христо Бисеров", отсече зам.-председателят на ГЕРБ.

По думите му никога не е спирана работата по определена разработка. Цветанов обаче не изключи възможността да не е бил информиран за сигнала или пък в него да не се е споменавало името на Бисеров и настоя, че в пространството се хвърлят манипулации.

"Защо смятате, че винаги трябва да се информира вътрешния министър. Кой е казал, че в този сигнал е конкретно името на Христо Бисеров?", попита настойчиво Цветанов и се прехвърли на друга актуална тема – бюлетините от Костинброд.

"Накрая какво се случи, дами и господа, имаме едно административно нарушение", видимо изнервен заяви ексвътрешният министър.

"Всеки сигнал, който е постъпвал, съответните компетентни институции са си вършили работата. Нямаше никакво прикриване на разработки", отвърна той в започналия задочен медиен спор със Сотир Цацаров, който днес обяви, че започнати дела по зрелищни арести не са стигнали изобщо до съда.

Причината според главния прокурор - по определени направления работата в ГДБОП е била съзнателно активизирана, а по други - съзнателно затихвана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
1
 
! Отговори
PetyaM преди 10 години
Цвък нищо не знаел - нито за цецомобирлите на частна практика, нито за чадърите над приятелия му в Търново и Бисеров.... Ама с едното нищонезнаенне се сдоби с цели шест апартамента и прати децата си по скъпи училища. Ами какво е правил начело на МВР, освен че е осребрявал престоя си там?!???
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен 57 преди 10 години
Да има даже 2 дъщери. А тази за която плаща е Гергана и учи в Американския колеж в Панчарево. Той плаща по 22 хил евро - такава е таксата
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 57Този има дъщеря? Искаш да кажеш, че някоя жена е спала с него?
50
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
С парите от скритата разработка срещу Бисеров, Цв. Цв навярно е плащал за училището на дъщеря си по 20 хил евро на година - Американския колеж в Панчарево. Машалаа,бе Цв!!!
49
0
 
13
 
! Отговори
Игор преди 10 години
Накрая ще излезе че Цвъки е най-големия престъпник!Но и да излезе човека пак ще се отърве и ще е чист като другаря Боевски:)) В България престъпниците са един вид герои и закон не ги лови.Няма лошо карайте все така след 200 години ще се оправите
48
10
 
2
 
! Отговори
просто аз преди 10 години
До От сърце!Обърни се към Цветлинчо, сега с новия бюджет за слухтене, който само между другото е точно два пъти по-висок от предходните, ще знаят и какви са гащите на жена ти.
47
1
 
3
 
! Отговори
До ДО ЛУМПЕНИТЕ преди 10 години
Начи викаш по добре да са дупим на турците тъй ли.
46
1
 
6
 
! Отговори
знаещ преди 10 години
Лъже чакаше си %.
45
29
 
11
 
! Отговори
какво преди 10 години
Какво да ви кажа, викахте: полицейска била държавата при Цветанов, какъв страх бил при Борисов. А сега бой, престъпниците вилнеят, докараха ни бежанци с болести, забрадени, с ножове и най-вече с друга вяра, не християнска. Не си спомням при Борисов да са били някой на протести. И сега точно тези хвърлят кал по Цветанов и Борисов. Ми те са светци в сравнение със сегашните, дето и по домовете тръгнаха да плашат протестиращите. Ще плачем май за "полицейската" държава на Цветанов.
44
10
 
6
 
! Отговори
revlio преди 10 години
до 46напиши си адреса аз лично ще ти ги донеса на да не плачеш от радост
43
4
 
17
 
! Отговори
От сърце! преди 10 години
Искаме поименните списъци на криминалните елементи, окупирали държавния Софийски Университет. С ЕГН-та, и с адреси! Искаме да им благодарим! От сърце!
42
6
 
21
 
! Отговори
Zoro S преди 10 години
Дай апартаментите на бедния българин
41
8
 
28
 
! Отговори
Zoro S преди 10 години
Цецко ти знаеше и имаше инфармация като министър за далаверите на Хр.Бисеров защо си трайкаше интересно кажи на бедния и ограбен българин от 24 годишния криминален преход!
40
8
 
18
 
! Отговори
до 33 преди 10 години
Весо.Защо всичко започва от 1944 или от 1989.Преди това градски тарикати ли са управлявали.Нима Богдан Филов е по добър от Станишев,Доган или Борисов.Да ни вкара в хитлеристката коалиция без да са го искали от него какво е?А можеше да останем неутрални ,като Турция,Испания и Португалия, и да направим маса пари от войната.Единствения успешен управник беше бай Тошо,който успя максималното да извлече от СССР преди руснаците да се усетят,че живеем на техен гръб.А по толям селски тарикат от него няма
39
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветанов винаги се кълне - що ли?
38
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BB I CC KATO ZA NA4ALO VYV PANDELATA-TOVA 6TE E EDIN DOBYR USPEH ZA DYRJAVATA
37
6
 
16
 
! Отговори
Х преди 10 години
ЙОВЧЕВ КАК НЕ ЗНАЕШЕ,ДПС ИМАТ ХОРА НАВСЯКЪДЕ ДАНС,ГДБОП,СЛЕДСТВИЕ,СЪД ПРОКУРАТУРА.ТЕЗИ ДОКЛАДВАТ ДИРЕКТНО НА ДОГАН,КАКТО СЕ ВИДЯ.
36
6
 
23
 
! Отговори
jorkata преди 10 години
да се удари, да се удари.......да не се пипа....едно тъпо тефтерче им извади всички далаверки, к`во се прави сега на светица пък този?
35
7
 
25
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
Сигурно в тефтерчето на Златанов е отбелязано - да се изчака!
34
11
 
16
 
! Отговори
ашколсум преди 10 години
Публична тайна е че ГЕРБ управляваха с помоща на Доган. Първо Доган лично назначи ББ за гл.секретар на МВР 2001.Изявлението му за "порцийките" осигури изборната пбеда 2009,а Доган е всичко друго но не и ***.Въпреки обещанията нито един депесар не бе осъден,дори разследван 4г. Предварителната сделка да управляват в коалиция сега се провали с гръм и трясък след деянието на Октай Алимехведов. Цецко сега обира негативите на предишната власт но той нищо не би направил без заповед на шефа.