Опорните точки – нагли манипулации на БСП

ГЕРБ отново призова за оставката на правителството
Обновена: 14 ное 2013 14:01 | 14 ное 2013 11:39,
181
Опорните точки – нагли манипулации на БСП
Снимка: Balkanleaks

ГЕРБ за пореден път поискаха оставката на правителство в декларация от парламентарната трибуна. Този път повод за недоволство станаха изтеклите в медиите опорни точки, подготвени за депутатите от левицата от парламентарния секретар на МВР Тодор Пройчев.

В тях се даваха съвети на народните представители как да коментират протестите. Сред получателите бяха и министри и премиерът.

Ирена Узунова от ГЕРБ се възмути от грубите и нагли манипулации на БСП. Депутатите са получили опорни точки, които произвеждат грандиозен скандал и показват нагледно технологията на бившите комунисти как се фабрикува целенасочена манипулация, заяви Узунова.

Тя цитира част от опорните точки като припомни, че в тях пише, че депутатите на БСП трябва да внушават, че протестите са малобройни, че са организирани от ГЕРБ, че половината са студенти. Освен това според скандалните указания депутати от БСП трябвало да рецитират, че момчето с пукнатата вежда не било добре с главата, коментира Узунова. Тя се възмути и от думите в опорните точки, че ГЕРБ организира протестиращи.

Още по темата
По безумни и отвратителни пасквили наистина българските граждани не бяха чували. Ето това е истинското лице на БСП, заяви още Узунова. С днешните скандални манипулации, разработени по технологията на ДС, българските социалистите доказаха, че остават нереформирани комунисти.

Другото доказателство е подготовката им за връщане на параграф 12, с които готвят реставрацията на агенти на ДС на ключови позиции в държавата, каза депутатът.

Според Узунова скандално е, че инструкциите са изпратени от Пройчев, а сред получателите на „това помагало за манипулация“ са и министри и премиерът Пламен Орешарски.

От кулоарите на най-важната институция председателят на НС Михаил Миков заяви, че не вижда нищо неприлично и странно, възмути се  още Узунова.

Как и защо е възможно от деполитизираното по закон МВР да се пишат и изпращат политически тези към депутатите. По този начин застанахте ли на пътя за връщане на член първи от комунистическата конституция, попита ГЕРБ.

От партията поискаха да знаят дали лидерът на БСП Сергей Станишев одобрява прийомите за манипулации и подмяна на дневния ред на обществеността. Какви мерки ще вземе вътрешният министър към своя служител, попита Узунова.

Още колко срам трябва да изтърпите, дами и господа управляващи, за да признаете, че не можете да управлявате държавата и да си подадете оставката, завърши депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: БСПГЕРБопорни точки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
36
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Нека на жълтите павета се съберат 50-100 хиляди, да видим какво ще измислят тогава!
93
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано Господ ви плати каквото сте заслужили!!!!!!
92
0
 
10
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До минавашКатегорично съм съгласен с теб,но на въпроса ти дали сме достойни или не.От нас зависи.
91
3
 
45
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Изключителна мерзост!Да ти дават указания, как да омърсиш младите хора, бъдещето и надеждата на нацията!? За сетен път комунистите доказаха, че са безкраен извор на подлост, мръсотия и безчестие - те просто трябва да бъдат заличени от управлението на държавата! Очевидно черепи пълни с червени фекалии не могат да се променят...
90
37
 
9
 
! Отговори
Да живее славната БК преди 10 години
Да живее славната БКП! Начело с нейния член, другарят Борисов. Който не си спомня кой е другарят Борисов - това е агент Буда!
89
0
 
38
 
! Отговори
минаваш преди 10 години
Чета коментарите по долу и стигам до извода че ние нямаме нужда от държавата България.Нужда от държава имат хора, които са осъзнати като нация и са готови дори ако трябва с живота си да бранят своята държава.Ние не сме достойни.500 години турско робство и 45 години комунизъм са ни превърнали в хленчещи псевдопатриоти които хвалят и защитават всичко чуждо и плюят и мразят всичко българско.Замислете се достойни ли сме да имаме държава в този вид и с тези политици ?
88
4
 
29
 
! Отговори
Елисавет Ъков преди 10 години
Доло БКП! Остафка!
87
3
 
31
 
! Отговори
pamet преди 10 години
Истински ме забавлява простотията на позитанските олигофренчета които си мислят че са анонимни защото така ги лъже др Капутев.Не сте .Ще останете неприятно болезнено изненадани,но хайде да не разваляме изненадата
86
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
4 години в НС да водят до 4 години в затвора. Всеки народен представител, който е бил ангажиран с управлението на държавата да излежи реципрочен брой години съобразно "отработеното време". Без съд и присъда, то и без това принципа за невиновност и равнопоставеност вече е мираж. Това ще има действие в две насоки: Първо - щом е бил на "Позитано" все има за какво да лежи и второ - всеки народен представител, влизайки във властта, ще е с ясното съзнание за последствията, което ще ограничи драпането.
85
10
 
7
 
! Отговори
Хубенчо преди 10 години
Днес закакво ще протестираме?
84
42
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Опорни,неопорни,написаното в документа е самата истина.ГЕРБ могат само да продължат да се хапят.
83
31
 
14
 
! Отговори
комунист преди 10 години
Това, че комунистът другаря Борисов (агент Буда) критикува комунистите, че са комунисти, е все едно чернокожият Обама да критикува чернокожите, че са чернокожи!
82
48
 
13
 
! Отговори
Прост народ преди 10 години
Това не са опорни точки драги ми ***... Това е доклад за нещата случващи се в държавата от последните дни.. Просто вие сте заспали и си гледате бтв-то където има гражданска война от 400 500 човека пред НС.. Истината е такава каквато я пише в доклада.. Това не е нещо, което депутатите от БСП трябва да говорят.. това е разбор на реалните събития.. не тези които са в празните ви глави и по телевияизта
81
6
 
30
 
! Отговори
до Дани преди 10 години
Това е най-голямата истина. Нашето общество не е разцепено по линията ляво и дясно, а по линията Москва или Брюксел и Вашингтон. Изборът Москва е смъртоносен за нацията ни заради нейната имперска същност и аз се радвам, че има хора българи които все още мислят.
80
1
 
8
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До АнонименМного добри разсъждения.Но нека помислим дали патовата ситуация има алтернатива.Вариант първи-ситуацията е патова т.е равновесна и ние седим и наблюдаваме Значи цялата пара в свирката.Вариант втори внасяме външна енергия в равновесната система и я изваждаме от "патовото"положение.Муолини /не го харесвам/ е казал"Ние сме тук за да правим история,а не да я понасяме"Помисли върху това
79
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименМодела Пич, няма да се смени с безконечно биене на тупани и викане на "оставка", протеста трябва да има конкретни искания, например - мажоритарен вот, прояна на закона за референдумите, задължително одобряване на всички промени в трудовото, осигурителното и данъчното законодателство на референдум, сериозно антикартелно законодателство, лимит на депутатските мандати и т.н. и т.н.Тогава много хора ше Ви подкрепят, но докато бутате контейнери срещу полицията метате пиратки...забрави !
78
2
 
21
 
! Отговори
observer преди 10 години
"Обединителети на нацията" с предварително подготвени манилупативни текстове с който да насъскват тъпите и грозни стари комунистически и турски кучета срещу протестиращите. Ако не бяха толкова жалки щяха да са смешни.
77
0
 
19
 
! Отговори
Кой, кой преди 10 години
обяви кликата от червени милионери за социална лява партия.А??????
76
1
 
11
 
! Отговори
Сугарвич преди 10 години
Няма драма, всичко е точно.
75
9
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Нито един народ не си е извоювал свободата с тъпани и седящи протести. Докато не се обедините, овце такива, и не ги изриете със сила от парламента всякави дискусии са преливане от пусто в празно. За всички тия години едно е ясно. НИКОЙ с власт не я пуска освен с бой през пръстите.Толкова.