Борисов със свалени конци, пуска вицове за Манолова

Експремиерът пак реши да ползва за трибуна Facebook
Обновена: 29 ное 2013 16:57 | 29 ное 2013 16:54,
196
Борисов със свалени конци, пуска вицове за Манолова
Борисов си докара контузиите на терена с неговия Витоша "Бистрица": Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се похвали във Facebook, че днес са му свалили конците от оперираното му ляво коляно.

Още по темата
Миналата седмица във вторник, 19 ноември, експремиерът претърпя спешна операция заради скъсан менискус.

Хирургическата намеса бе извършена от доц. Антони Георгиев, същия лекар, който оперира Борисов през юни 2009 година – отново заради скъсан менискус, и отново на лявото коляно.

"Днес бях в болницата, за да ми свалят конците", написа този следобед в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ.

Явно в добро настроение, той решава да сподели на вярната си аудитория във Facebook и виц, разказан му в болницата покрай разговорите с лекарите за студеното време навън:"Aко Мая Манолова водеше времето: "Няма зима, това са само няколко платени хора с кожуси. В малките градове е лято".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се съмнявайте, за него човешки болежки няма. Той е с боженствен произход. Свалили са му конците е .....полетял като орел над държавата за да види докъде я е съсипал. И кацнал доволен, почти нищо не е останало.
166
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ne razbrah s ekipa na ludogorez li igrae
165
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
E PONE NA DURJAVATA I NARODA VKARA EDIN GOOOOLYAM I GOOOOL
164
0
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ЗАЩО ЛЬЖЕШ БОРИСОВ----КОНЦИТЕ СЕ СВАЛЯТ НЕ ПО--РАНО ОТ 12--ИЯ ДЕ СЛЕД ОПЕРАЦИЯ НА КОЛЯНОТО ИТО НА МИНИСКУСА----НЕ Е ИМАЛО ТАКЬВ СУЧАЙ ДО СЕГА
163
2
 
41
 
! Отговори
kit chelin преди 10 години
Не ми преразказвайте вицове др. Борисов, а кажете къде вложихте парите от фискалния резерв. Изхарчихте повече от 7 млр. лв. над събраните приходи. Отклонихте 1.5 млрд от здравната каса и ги прехвърлихте в бюджета. И през управлението ви замразени заплати, пенсии, а за вас, министрите и верните ви службогонци големи бонуси в мил. лв. Това е вашият нов морал, но той е пагубен за България. Новата номенклатура стачкува цяло лято, ранобудните заспаха, а Вие е най добре да бъдете игнориран от п-ката.
162
0
 
32
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До 359От къде да крада като фирмата е моя? От себе си? Долу магазинерката от кого да краде като магазина е неин?! Бе чуйте се какви ги дрънкате.
161
6
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Снощи чух по панорама , че и икономиката ни била в растеж за третото тримесечие ...... Явно опорните точки са в един и същи стил с прогнозата за времето. Утре на глава лют кромид ще викат , че е сладка ябълка и слепците ще глодат и ще плачат но ще бъдат щастливи и доволни.
160
6
 
43
 
! Отговори
lz3fn преди 10 години
Вица е добър :))))))) ха ха ха
159
12
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свалиха му конците,но го чакат да му сложат белезници на наглеца Мутрата Борисов.
158
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Управлението на твоя Бойко,защитил дисертация по психологическа устойчивост на ЛС в ДС бе изцяло на принципа на *** телефонни измамници!ГЕРБ и МВР непрекъснато сами си измисляха скандали и Бойко правеше бумове от ТВ-то за да могат да държат непрекъснато народа под контрол и да му попречат да мисли!За това и като падна от власт жертвите на Ало-Бойко веднага излязоха на протест!Иначе задължение на абсолютно всички държавници е да строят и развиват БГ но това става с нашите пари
157
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
pisnaa mi. BB bil takav bil onakyv, bandit, targovec na narkotici bil , smekeria s petrolni produkti bil, ubiec na Misho birata bil, natresal ni Pleniuanalief bili amanikoi nezeme da kaje kolko detski gradini otkri, kolko alei, shoseta, lotove, mostove, zali ....eto za tova dokato ne se nau4ime i v nai golemia *** da vidime malko dobrinka ste jiveem kato robi
156
4
 
62
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
Библията на сикаджийчето Бойко се оказа че е книгата Бай *** откъдето се учи на мъжкарство!Че каква излезе нашата демократична?Фактите неоспоримо говорят че най-репресирания от комунизма музикален стил е ЧАЛГАТА с нейните турски,сръбски,*** и прочие разклонения!А ако не подражаваш на байти *** току виж те обявили за педи!Защо изобщо се чудим на дережето на което сме?
155
12
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
абе много му се иска да се върне на власт,ама няма!!!!!!!!
154
9
 
44
 
! Отговори
stenli преди 10 години
glupak
153
8
 
53
 
! Отговори
:) преди 10 години
То не е виц, а самата истина. В малките градове няма платени. Но познавам такива на които им платиха точно от ГЕРБ за да отидат с автобуси. На организатора дават 50 лв. той набира хора за 20 лв. с осигурен транспорт. Така, че дибилския му виц..се оказа самата истина. Не ги харесва и тези, но не искам никога повече мафиоти, които имат основана силова групировка, доказана..и шайка бандюги да решават бъдещето ми, да обричат родителите ми на глад, работещите на мизерия, подрастващите на омраза.
152
22
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Aко Мая Манолова водеше времето: "Няма зима, това са само няколко платени хора с кожуси. В малките градове е лято".-------------Така разсъждават цялата бсп-арска пасмина.
151
18
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този *** е за мозъчна операция! Нагло животно!
150
20
 
64
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 10 години
Напънали се герберугите и измислили виц от серия ***.Ох, а за Боко и Цоко колко вицове има :). Абе то всъщност е един, че Боко и Цоко са умни, останалото е истина :).А иначе си спомням случката от предишния случай, кат го оперираха :)След като прегледали крака на Бойко Борисов, доктора казва:- Ще трябва да сложим гипс.Бойко Борисов:- Къв гипс бе, плащам си! Сложете мрамор!
149
22
 
57
 
! Отговори
до анонимен 160 преди 10 години
Не са му свалени,а са в *** му.Още не може да си ги изкара от там след шута,който му набиха от Атака.Ха-ха-ха
148
23
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Борисов със свалени ***...