Орешарски бил готов да издържи на още политически бури

БСП и ДПС не се смутиха от скандиранията "Оставка" в Боровец
Обновена: 30 ное 2013 15:11 | 30 ное 2013 15:02,
152
Орешарски бил готов да издържи на още политически бури
Лютви Местан, Пламен Орешарски и Сергей Станишев Снимка: БТА

Премиерът Пламен Орешарски е готов да издържи на още политически бури. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан на пресконференция след семинара на властта в Боровец.

„При тези дефицити, а също така и обстановката, в която се работи, ние трябва да сме в максимална кондиция. Просто кабинетът Орешарски е един добър резултат. Може би най-силното правителство е обект на най-силните атаки", посочи Местан.

Протестиращи скандираха „Оставка” пред хотел "Рила" в Боровец, където се провежда пресконференцията на БСП и ДПС, което обаче не смути управляващите.

"Не ме притесняват протестиращите. Този шум е доста скромен”, изтъкна премиерът Орешарски.  

„Семинарът се проведе в изключително спокойна среда. Брифингът се провежда на фона на протестиращите. Случайно ли е? Целта е политическите реалности да се изместят от другите важни политически теми”, коментира  Местан. 

Подкрепи ги и лидерът на левицата Сергей Станишев. „Не ме притеснява шумът отвън, защото, ако всички участници излезем навън, сигурно ще сме повече от тях. Те няма как да ни смутят”, отбеляза той, цитиран от "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
23
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Държавни въпроси не се ешават по хотели. Кой плати сметката ?
11
7
 
21
 
! Отговори
anonim1000 преди 10 години
Ами днес от БНТ питаха Кутев, верно ли ядели телешко (свинското е забранено заради турците), и той само се хилеше.Сори ама то по турско робство не е било така. Комунистите явно ще учат и турски.
10
4
 
10
 
! Отговори
ДЮДЮ преди 10 години
Много от протестиращите просто са на редовните си съботно-неделни ски занимания в Боровец и не им е проблем да мръднат до хотел Рила за да поздравят "най-силното, кадърно и компетентно правителство от 25 години насам". 99.99% от протестиращите срещу това "кадърно" правителство, нямат нужда някой да ги "извозва" където и да било. Напротив - протестират, точно защото виждат за разлика от вас Господин Анонимен 6, че ги "извозват" - при това "на дебело" и не искат да допуснат това.
9
5
 
17
 
! Отговори
Y3 преди 10 години
Ми то в сауните на хотела сигурно наистина не се чуват мн. добре скандиранията...за съжаление...
8
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Омръзна ми от този Местан. Все в светлините на прожекторите. Хайде да си затвори плювалника за малко.
7
5
 
16
 
! Отговори
dan преди 10 години
*** как да го притесниш В дървена главасамо пирон може да забиеш
6
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧЕРВЕНИ ***!О С Т А В К А !АНАТЕМА ВИ!
5
4
 
12
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Има още доста пари да се връщат на спонсорите явно.
4
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Орешарски бил готов да издържи на още политически бури***************************************************************Орешарски е имунизиран. С дебелоочието си няма проблем да издържи каквото и да било
3
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Протестиращите" пак са на мястото на събитията - спонтанно организирани, събрали от последните стотинки за да наемат автобус и скандиращи точно когато е пресконференцията...а довечера в БТВ-то ще съобщят за "бунтът на народа"...да живее стадото!
2
5
 
16
 
! Отговори
ДЮДЮ преди 10 години
Подкрепи ги и лидерът на левицата Сергей Станишев. Не ме притеснява шумът отвън, защото, ако всички участници излезем навън, сигурно ще сме повече от тях. Те няма как да ни смутят, отбеляза той, цитиран от "Фокус".Биткаджия го раздава нашичкия, но отново се реди "колективно", щото персонално требе да се носи отговорност. :)
1
3
 
30
 
! Отговори
Това е преди 10 години
Държавна сигурност да е имала някога морал? Комунисти да са давали власт без кръв? Комунисти да са идвали на власт без бомби, заплахи или манипулации? Просто българския народ е *** и заслужава мизерната съдба която му осигуряват политиците..