Орешарски бил готов да издържи на още политически бури

БСП и ДПС не се смутиха от скандиранията "Оставка" в Боровец
Обновена: 30 ное 2013 15:11 | 30 ное 2013 15:02,
152
Орешарски бил готов да издържи на още политически бури
Лютви Местан, Пламен Орешарски и Сергей Станишев Снимка: БТА

Премиерът Пламен Орешарски е готов да издържи на още политически бури. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан на пресконференция след семинара на властта в Боровец.

„При тези дефицити, а също така и обстановката, в която се работи, ние трябва да сме в максимална кондиция. Просто кабинетът Орешарски е един добър резултат. Може би най-силното правителство е обект на най-силните атаки", посочи Местан.

Протестиращи скандираха „Оставка” пред хотел "Рила" в Боровец, където се провежда пресконференцията на БСП и ДПС, което обаче не смути управляващите.

"Не ме притесняват протестиращите. Този шум е доста скромен”, изтъкна премиерът Орешарски.  

„Семинарът се проведе в изключително спокойна среда. Брифингът се провежда на фона на протестиращите. Случайно ли е? Целта е политическите реалности да се изместят от другите важни политически теми”, коментира  Местан. 

Подкрепи ги и лидерът на левицата Сергей Станишев. „Не ме притеснява шумът отвън, защото, ако всички участници излезем навън, сигурно ще сме повече от тях. Те няма как да ни смутят”, отбеляза той, цитиран от "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
15
 
! Отговори
роб дос гяур гой преди 10 години
Радвам се че идва крахът на тази Номенклатура. И ние ще си идем с тях, но по-добре огън отколкото удавяне в боза.
31
9
 
8
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
До АнонименДоказано платени бяха контрапротестите.Госпожата с кашона работи по културното наследство,сигурно има и други ама ги крият.
30
4
 
22
 
! Отговори
ДА, БЕ, ДА преди 10 години
Ще издържи, ама ако Волен му го държи!
29
5
 
6
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
СА Е ЗИМА МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИ КАКВОТО СИ ИСКА ЩОТО ПРОТЕСТИТУИРАНЕТО НА СНЕГА Е ПОВЕЧЕ ОТ УМРЕЛО!
28
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много по-добри от рекетьорското, дори геноцидното управление на ГЕРБ. Дори платените, мързеливите и ненормалните нямат ясен мотив в протестите си.
27
2
 
18
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
А Орешарски дали знае колко е урагано устойчив или трябва да го информират.
26
3
 
23
 
! Отговори
Бедняк по рождение преди 10 години
Болшинството от народа гладува и изнемогва, бежанците мръзнат и живеят като животни, а те на Боровец демонстрират разкош и благополучие. И понеже ние си ги избираме трябва да се сърдим на себе си.
25
5
 
27
 
! Отговори
ЕВНУХА преди 10 години
ЕЙ, БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ! ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ? ЕДИН ***,АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ С ПСЕВДОНИМ "ПАВЕЛ" ДА УПРАВЛЯВА НАШЕТО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО!!! СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ!! ГУБИШ НАЙ-СКЪПОТО,КОЕТО ПРИТЕЖАВАШ-НАШИТЕ ДЕЧИЦА, КОИТО ТИХОМЪЛКОМ СЕ ИЗНИЗВАТ ОТ ТАЗИ ПОШЛОСТ И МРЪСОТИЯ ПРЕЗ ТЕРМИНАЛ-2 НА АЕРОГАРА СОФИЯ!!!
24
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скоро мръсната истина за диктатурата на Орешарски и за пълното сливане с мафията на неговия марионетен кабинет (крепен от 10 хиляди полицаи! и от медиите на Пеевски!) ще лъсне не само у нас, но и в чужбина. ОСТАВКА!
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Lutvito ya kaji zashto turskiya premier Erdogan vi bie po glavite kato maymuni
22
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Костеливия ОРЕХовски е обрязан вече....За това е издръжлив мафиотски ЧЕРЕП! Той няма нито срам,нито морал,нито култура ,нито е демократ за да се вслуша в гласа на НАРОДА....Той е просто - един бобовдолски червен лешояд подкрепящ черепа и червената мафия! ОСТАВКА! Господ бави,но не забравя!
21
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kade e NATO da ni izbavi ot tiya komunisti
20
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво . Преди Дянков сега Орешарски могат да вдигнат адреналина на импотентниия българин да си *** *** в кревата.
19
5
 
34
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Тия ще ни докарат да се молим на света да ни освободи все едно сме Ирак или Либия.Без това икономически може и да сме по зле от тях.
18
5
 
29
 
! Отговори
ей преди 10 години
Ще дойдат пак януарските и февруарски сметки и въпреки приятелството ви с ерепетата, някой / народа/ ще трябва пак да плати изкуствено задържаните от вас цени.Тогава тройната ви коалиция ще види кон боб яде ли.
17
6
 
24
 
! Отговори
SS преди 10 години
... *** взеха да надигат глави, и да се правят, че са непукисти, много спокойни, че и смели дори... Орешаро много бързо забрави как стреснато бързаше да се изниже като мокра връва през всякакви задни входове ....
16
9
 
10
 
! Отговори
ЛЪЖЕТЕ ДНЕС БГ преди 10 години
Турското правителство одобри дарение в размер на 6 млн. евро за строителството на най-голямата джамия в България. Джамията ще бъде построена в южния български град Кърджали, в който живее голяма група етнически турци, и ще побира до 1500 души, съобщава BalkanInsight.В публикация на Труд" от сряда се посочва, че Дирекцията по вероизповеданията към турското правителство ще дари 12 млн. лв. за построяването на храма. Изданието цитира Ферад Саид, член на джамийското настоятелство, според когото дарението е предназначено за най-големия кърджалийски квартал - Възрожденци, предаде КРОСС.
15
28
 
9
 
! Отговори
Зеф преди 10 години
Браво на правителството и най-вече на Орешарски!
14
2
 
7
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
до 16Ако смяташ че твоя срам им пречи, много се лъжеш.На дебели очи, и безскруполни души нищо не им пречи
13
3
 
19
 
! Отговори
nedkodd преди 10 години
лютфиту си е отворил голямата уста и иска още милиони,на не може да открадне колкото дуганя. Срам ме е от тези харпии.Защо не си направят държавната субсидия на партиите по 1 стотинка на човек??? Това са банда крадци и мошеници.В Германия партиите получават по 60 цента на човек а в бедната и окрадена България тия крадци крадат по 12 лева.ЗАЩОООО И ДО КОГАААА ЩЕ ТЪРПИМ ТИЯ КРАДЦИИИИ ???