Първанов не знаел да го подслушват: Не ме интересува

Имал съмнения и внушения, но "не е моя работа"
Обновена: 3 дек 2013 14:21 | 3 дек 2013 14:21,
18
Първанов не знаел да го подслушват: Не ме интересува
Георги Първанов. Снимка: архив, Булфото

Президентът (2002 – 2012 г.) Георги Първанов обяви, че не разполага с данни да е бил подслушван по нареждане на Сергей Станишев, информация, която бе изнесена от експерта Кольо Парамов.

Още по темата
Сутринта финансистът обяви пред Нова тв, че Станишев е поръчал подслушване на президента Георги Първанов и на самия него.

"Аз нямам такава информация и никак не бих искал да влизам в една схема на българската политика, по която тя се движи вече година-две, а може би и повече, с тези непрекъснати обвинения за подслушвания и от едната, и от другата страна. Аз търся сериозен политически дебат по ключовите теми на България и на българина. Това никак не ме интересува и не го приемам като добър тон, не искам да се внася като елемент от вътрешнопартийните или пък от отношенията между политиците и лидерите", настоя Първанов пред "Фокус".

Бившият държавен глава заяви, че няма обяснение защо сега излиза тази информация.

"Могат да се правят всякакви хипотези, но не е моя работа. Във всеки случай, аз отново искам да кажа, че ще се опитам да давам тон за един разумен дебат", каза той.

На въпрос дали все пак е имал съмнения, че в някакъв период е бил подслушван, Георги Първанов заяви: "Това е друга работа. Някакви съмнения съм имал нерядко. От втора, трета ръка съм чувал подобни подхвърляния, внушения, но се стремя да бъда на нивото на един сериозен държавник, който не обръща внимание на недоказана информация. Не е моя работа, надявам се компетентните органи да си вършат работата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДОЛУ ПЪРВАНОВЩИНАТА !!! ДОЛУ БЕСЕПАРЩИНАТА !!! ДОЛУ СОЦ.-ПРОСТАЩИНАТА !!!
14
0
 
2
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
С тези подслушвания се отклонява вниманието на народа от насъщните му проблеми.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Агент Гоце-Трипера пак се обади... странно обикновено го прави в петък
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До кога в страната ни бащинаще вилнее тая страшна ДС - простащина !
11
3
 
3
 
! Отговори
anon преди 10 години
не ми е симпатичен защото е комунист, но като политик - няма грешка... един от малкото български политици които изглежда, говори и се държи като политик. много имат да научат от него *** в парламента...
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП(БКП)ДС, е партията-кърмилница на всички ченгета и най-старата блудница на българския политически хоризонт ...
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде,сега Гоце да публикува във Фейса агентурните се доклади за да се види,че е работил "на ползу роду"! Руски ШЛЕМ!
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕДИНИЦА МЯРКА ЗА ТЪПОТА - ЕДНО НИСКОЧЕЛО ГОЦЕ !
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно ЗАЩО и ДОКОГА ще ни занимавате с едно ЧЕНГЕ- от ДС/кгб , между другото - за НИЩО неотговорно, добре проживяло мръсния си живот...
6
0
 
4
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Момент така, да си го преместя...
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Недопустимо е да си станал доброволно сътрудник на една мракобесна структура, като комунистическата ДС за лична изгода..., а сега да се правиш на народен трибун... МНОГО цинично е нали?
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гоце е олицетворение на цялата ориенталска изостаналост, безхаберност, болшевишко интригантство и византийски модел на политическо далавераджийство, който тегли България към дъното...))
3
1
 
2
 
! Отговори
"bratya Galevi& преди 10 години
Този не се засрами да обикаля за застъпничество.Така правят всички мошеници,които не могат да се аргументират с делата си.Вижте и зелените мухи-поповете-и те така-разчитат на поклонения и златни кутийки.*** Цветанов даже подбира и поименно.Нека да ви обясни,кой ,защо и как СКАЛЪПИ ФИЛМА "Пернишките бегълци,Килърите и още".Това е един международен престъпник с празно петно в CV-то си и се нарича Цветан Цветанов...И си получи заслуженото с "обоснованото предположение"
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
САМО ПЪРВАНКАТА ТОЙ Е ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ МНОГО УМЕРЕН УРАВНОВЕСЕН ПОЛИТИК,ЛИЧИСИ ЧЕ НЕСЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ КАТО НЕГОВИЯТ СЪРАТНИК СТАНИШУГЛУ.ПЪРВАНОВ Е ЛИЦЕТО НА БСП.ГН ПЪРВАНОВ ИСКАМЕСИТЕ ОБРАТНО В ПОЛИТИКАТА.БЪГАРЯ ИМА МНОГО ГОЛЯМА НУЖДА ОТ ВАС.
1
2
 
7
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Всички бивши и настоящи агенти на ДС се подслушват и контролират от техните началници, това е схемата още от Татово време. Този факт е известен на Първанов още когато е бил разработван, затова не се и съмнява в компетенциите на "органите", още повече, че същите му подариха два президентски мандата и сега трябва да запази "благоприличие". Голям виц!!!!!!