Кутев учуден, че чак сега някой напуска ГЕРБ

БСП няма да се опитва да привлича Марков, имали ясна идеология
Обновена: 3 дек 2013 13:42 | 3 дек 2013 13:23,
29
Кутев учуден, че чак сега някой напуска ГЕРБ
Антон Кутев Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ се опитват да отклонят вниманието от разпада на парламентарната им група, а лидерът на БСП Сергей Станишев не е подслушвал никого. Това стана ясно от думите на депутата от левицата Антон Кутев, който коментира напускането на парламентарната група на опозицията от Георги Марков и изказването на Кольо Парамов, че Станишев е поръчал подслушване на президента в период 2002-2012 Георги Първанов.

Те са загубили един човек, това започва в този случай да мирише на разпад. Резултатът е, че те се опитват да отклонят вниманието и ни занимават с глупости, каза Кутев.

Те си имат явно някакви проблеми, да си ги решават. За мен не е учудващо, че хора напускат ГЕРБ, за мен е учудващо, че не се е случило досега, допълни депутатът от БСП.

По негови думи предвид начина, по който е била управлявана групата, не е чудно това, което се случва. Кутев обаче беше категоричен, че левицата няма да се опита да го привлече.

Още по темата
В нашата ПГ не може да бъде привлечен, защото при нас има ясна идеология. Не знам дали има друга партия в България с толкова ясна идеология като нашата, изтъкна Кутев.

Той абсолютно отхвърли твърденията на Кольо Парамов, който твърди, че Станишев е поръчал подслушване на Първанов.

Това е налудничаво. Човекът или има очевидна политическа поръчка, или започва да се отмества от реалните действия. Да твърдиш, че Сергей Станишев е подслушвал Първанов, е и смешно, и налудничаво, каза още Кутев.

Той беше категоричен, че в групата на левицата няма опасения за незаконно подслушване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
сдфл преди 10 години
ГлупакВсички честни хора ордавна напуснаха БьеСьеПье. Останаха само подкупни марионетки като Кутев, Станишев и Първанов.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
KUTIOOOOO ODI SE GRAMNI BE
23
1
 
10
 
! Отговори
бсп/спин преди 10 години
Предколедната сергия на БСП и ДПС се отвори. Те пазаруват всичко, дс никога не си е тръгвало. Най-вече търгуват с душите на хората. Безсрамници!
22
0
 
6
 
! Отговори
ACI преди 10 години
E TAZI CHERVENA MARSHA PAK LI BALVA GNILOCH,AMAN OT MATROSOVCI DETO SE XVARLIAT DA SPASIAVAT PLAXA SERIOJA AIDE PO BARZO DA DOIDAT IZBORITE ZA DA VI PRATIM NA MAINATA VI I NIKOGA POVECHE DA NE CHYVAME ZA VAS,OSOBENO ZA CHERVENITE KYRVI V PARLAMENTA I IZVAN NEGO
21
2
 
5
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
До ЗояГлупав и неадекватен коментар за съжаление! Ще те питам що като Станишев ходеше по всички медии да вдига шум,че се подслушва не изкараха запис за него или някой от комунистите от ДС?Не може да тръбиш,че си подслушван,а да излизат(неслучайно) записи и СРС-та за Герб и хоп Йовчев напуска службата при президента,щото бил имал някакъв план ли проект ли,а то какво излезе?Няма случайности! А това,което спретнаха предизборно е само от похватите на ДС
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП+ДПС пазаруват- гласоподаватели- контрапротестиращи- манифестиращи- депутати
19
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искати се кутев ама няма да стане твоята работа,пак ще бъдете вечно втори и пак ГЕРБ ще ви бие кадето ви хване,да сега може и да си напълнихте партиината касичка и есг по лесно ще купувате *** гласове,сега трябвапе заем да теглите ама сега по лесно ще ви е,за това сега сте толкова отворени и се радвате че един напуска ГЕРБ.Ама запомни едно вашата червена пропаганда вече ние младите не се връзваме,а вашият твърд електорат почна да се смалява защото са те са набор до 40 година.
18
18
 
5
 
! Отговори
Зоя преди 10 години
На фона на цецомобилите и държавния реккет с компромати по времето на ГЕРБ всякакви други опити за подслушвания бледнеят. А нападките към Станишев са просто опит да се отмести фокусът на общественото внимание от предизвестения разпад на парламентарната им група...
17
1
 
10
 
! Отговори
вичо преди 10 години
Кутев,чуди се ,бе ! Има защо !
16
0
 
5
 
! Отговори
БУДА-ла преди 10 години
Явно е, че вече е отминало времето на "Народното събрание" като форма на управление на Държавата. Или по-точно, за България НС е форма за ограбване на България. Вижда се, че вече във века на Цифровизацията, хората са доста по-бързи и по-адекватни, дори и по-интелигентни, и по-креативни от тези, които ги управляват. Така че вече е смешно и неадекватно да управляваш някой, който не те зачита за "Нищо". Така че - Партиите отиват в Историята и назначаване на безпартийни Експерти в областта си!...
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кутев, слагай феса и си отивай на село, където ти е мястото
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички са маскари.Сбирщина от хора с лични икономичерски интереси опособни да се продават за 5 евра.
13
0
 
16
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Според мен Кутев и сие нямат много причини да са спокойни и щастливи за бъдещето.
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както е тръгнало ще се стигне дотам че и руснаците ще се вдигнат да свалят Путин а ние ще сиостанем последния бастион на комунизма в Европа.Може би бодро крачим по стъпките на Северна Корея - не знам! Знам само че мястото ни е на площадите защото нямаме вече никаквовреме.
11
4
 
15
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До АнонименСегашните незаконни подслушвания не са му за пръв път на извратеняка Съслю.По време на управлението му като премиер веднага след създаването на ДАНС гръмна огромен скандал с делото "Галерия"когато бяха абсолютно незаконно подслушвани десетки журналисти и неудобни политици по негово нареждане.След Сталин по сталински
10
2
 
13
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Парамов днес извърши героизъм - смело каза истини едно към едно - за това кой ръководи икономиката,за кои лобисти се правят закони,за кои си затварят очите.Как ментата не се вземе в ръце заедно с Адемов и Орешарски да спретнат един закон за работодатели които не плащат заплати с месеци.За сметка на това пък си уреждат другарите - черепа,Юнал Лютви и др......Браво за смелостта - каза и на Станишев - баща му прави възродителен процес - днес той се прегръща с възродените - далаверата да върви.
9
3
 
18
 
! Отговори
пффф преди 10 години
Аз пък се чудя как досега този нагъл дразнител не са го пребили с камъни някъде.
8
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха каква излезе работата. Суртука Станишев, който най-много пищеше че го подслушвали се оказа най-големия слухар в държавата. Досега имаше неоспорими доказателства, че по негова поръчка е подслушван бившия министър-председател Борисов. Всички са чели стенограмите от тези подслушвания по вестниците. Сега излезе, че социалистическия безделник е подслушвал и неуважаемия президент по точно руския валия Гоце Първанов, а Гьобелс Кутев днес е натоварен да избелва образа на Сергей Дмитриевич.
7
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарю Кутев, да не би да му предлагате да приеме правата вяра като вас?
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кутииии, а пък аз се чудя как може да сте толкова безочливи.