България - универсален виновник пред брюкселската бюрокрация!

Първанов: "Защо "Южен поток" - спрете "Северен поток"
Обновена: 7 дек 2013 14:42 | 7 дек 2013 07:48, Елка Василева
137
България - универсален виновник пред брюкселската бюрокрация!
Георги Първанов. Снимка: архив, Булфото

Европа прилага двоен стандарт, а България е станала "универсален виновник пред брюкселската  бюрокрация", смята Георги Първанов. Президентът (2002-2012 г.) Първанов заяви това в заключение на дискусия в Перник, коментирайки позицията на ЕК по проекта "Южен поток".

Страната ни има крещяща нужда от проекти като "Южен поток",  "Белене" и др., заяви Първанов и упрекна Брюксел, че не е подкрепил преминаването на "Набуко" през България. "Защо "Южен поток" - спрете "Северен поток", заяви Първанов. Той изрази недоумение "защо днес всички политици са посърнали и се обясняват, вместо да се обявят срещу двойния стандарт на европейската столица".

Още по темата

Георги Първанов присъства в Перник на дискусия, посветена на демографската криза у нас. Той призова паралелно със стимулите за повишаване на раждаемостта да върви и идеята за отговорното родителство, защото по думите му някои хора превръщат раждаемостта в бизнес. Според Първанов няма по-важна задача от възпитанието и качеството на "човешкия капитал".

Държавата да формулира ясно приоритетите си и в съответствие с това да се преориентират и финансовите потоци, смята за необходимо Първанов. Той апелира и за намаляване на администрацията, която според него спъва развитието ни напред. По думите му за един мандат администрацията у нас се е увеличила с 40 000 души.

Нашето управление се нуждае от оздравяване, както и самите партии, заяви Георги Първанов и посочи за пример германската социалдемокрация. Първанов прие идеята да бъде създаден клуб "Президент", като първата среща на бъдещата формация ще бъде с  пенсионери от Перник.
 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гоце, всяка спънка на България по пътя и към ЕврАзия от страна на Брюксел, ЕС и Вашингтон трябва да бъде приветствана и подкрепяна за да я има България. Всеки който е решил да убие България и да я хвърли в краката на Русия реагира като теб предателю.
77
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Родоотстъпници сa от десетилетия руските *** тук, докaто ги имa тия отпaдъци Бг. ще е беднa губерния, без кaквaто и дa е нормaлнa влaст, зaкони и държaвност! До 89 г. ГЛAД И МИЗЕРИЯ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ, СЛЕД ТОВA ПО СОЦИAЛИСТИЧЕСКИ И ВСЕ В РУСКAТA СФЕРA И МИЗЕРИЯ! Не е ли товa фaкт?!
76
22
 
18
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Кво двойни стандарти бе Гоце? Хората са свикнали да работят по ясни правила а не да им правят сечено техните уж партнъори. Не може хем в Европата, хем да играете по руската ***. Това хора които цял живот са играли двойни игри и по двойни стандарти няма как да го разберат. Затова винаги се чудите какво ви казват от ЕС, и защо ви дърпат ушите за неща, които според вас са си съвсем в реда на нещата.
75
10
 
23
 
! Отговори
Мей Ли преди 10 години
Хей Анонимен! Като си толкова курназ защо си анонимен. Излез с името си и с качествата си! Това, че си в чужбина не ти дава право да оценяваш ситуацията в България. Такива като тебе "патриоти" и *** под командата на соросчета и бюрократи от ЕК доведоха България до това състояние. Вие допуснахте унищожаването на икономиката в България. благодарение на прегърнатите от вас икономически измишльотини затрихте промишлеността, селското стопанство и всичко което произвеждаше нещо.Родоотстъпници!
74
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първaн е и си остaвa червен отпaдък! Тоя дa върне милионите гепени от фaмилийкaтa му, вместо дa дaвa препоръки нa Брюксел. Брaво нa ЕК, никaкви руски проекти в Европa и северен пAток дa бъде зaбрaнен, товa ще стaне, зaщото ЕС минaвa нa ШИСТОВ ГAЗ! русизите дa ходят нa мaйнaтa си!
73
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо НАТО, защо Евросъюза? Ами защото никой не иска да работи с хора от една доказала неспособността си за работа система, която продължава да краде парите за развитие на държавата заради личното си благоденствие. Нали всеки ден гледам как хора печелят проекти от европейски фондове- виждам кои са те- некадърници с власт още от времето на Тодор Живков. Дано си платите неспособници и неморалници един ден.
72
4
 
13
 
! Отговори
prawilno преди 10 години
Защо ли? Просто е. Защото ви нямат доверие, защото 24 години не успяхте да направите пълна лустрация, обаче точите ли пари от фондовете. И знаете ли кои точат. Приближените на службите. Или с магията в бг и живееш сносно или си против липсата на закони и умираш от некадърници с власт. Анелия Клисарова не знае дори английски и е министър и разпределя. Това е просто долно, мръсно и изключително мерзавско. И този като Първанов- бившите служби и сегашните управляващи са едно. Защо НАТО, защо евросъю
71
7
 
12
 
! Отговори
до 79 преди 10 години
Ха честито на всички форумци. Появи се московския ТНЕ Патриот. Сега очаквайте най- доброто от прокремълските писачи. Другарю ТНЕ Патриот, искам да ти видя IP-то, за да разбера дали пишеш от Москва или от руското посолство в България.
70
14
 
5
 
! Отговори
Д.Димитров преди 10 години
До 71Не намесвай дядовците ми ***.....Имам двама пра дядовци, който са се били за да я има тази страна... единия е загубил живота си за това, така, че не смятам, че който и да било има право да плюе по паметта им. Интересно твоите предци какво са направили за тази страна, а още по интересно ми е ти какво правиш.... най-вероятно си поредния драскач, който нищо не прави за родината си!
69
12
 
5
 
! Отговори
Д.Димитров преди 10 години
До до 67 Д.Дим.Пак ще отбележа, че е хубаво да заставаш с името си когато пишеш нещо. Интересно на колко години си за да бягаш от комунистите :) Вярно, твое свободно право е да се евакуираш.... така е най-лесно за теб. Така с какво помагаш на родината си? Или, да.... ти мислиш само за собствения си ***!Ти дори не си в Бг., не виждам какво те интересува какво става ту... все пак нали там си си добре. и не мисля, че хората които са останали и се борят тук са парцали!
68
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нещо другаря Първанов се е объркал, не България, а Русия има нужда от тази тръба за да ни пороби и отново и отново. Всички руски агенти трябва да се пратят обратно в Русия с еднопосочен билет. Най големите злини на България са причинени от Русия или СССР, нищо добро не са направили за нас. Ако греша нека някой ме поправи. Над 30 тона злато е платила България за освобождението си, да не говорим за откраднатите неща след ВСВ, и изхранването на Червената армия от Бългрия за цели 45 години.
67
1
 
10
 
! Отговори
до 67 Д.Дим. преди 10 години
"Първо, не съм политически ангажиран."- ЛЪЖЕШ"Второ, не смятам, че съм ***!"- ДА НЕ СИ ***,ТИ СИ ИЗЦАПАН ***"Защо като си такъв родолюбец си в чужбина бе гном?"- ЕВАКУИРАЛ СЪМ СЕ ОТ КОМУНИЗМЪТ БЕ,ЗАЩОТО Е МОЕ СВОБОДНО ПРАВО САМ ДА ИЗБЕРА КЪДЕ ДА ЖИВЕЯ ПО-ДОБРЕ БЕ ***."Ела да си плащаш данъците тук."- ДАНЪЦИТЕ ЛИ ЩЕ ТИ ОПРАВЯТ ДЪРЖАВА БЕ *** ? ТИПИЧНО ЧЕРВЕНО ПОПУЛИСКО МИСЛЕНЕ. ДАЛИ ЧЕРЕПА ПЛАЩА КОЛКОТО ТРЯБВА ?"И кретеноиди, .....без да обиждат......" ХАХА "КРЕТЕНОИДИ"КАКВО Е
66
6
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВО. преди 10 години
...ДА ДОГОВАРЯ САМОСТОЯТЕЛНО КЛАУЗИ ОТ ДОГОВОРА С РУСИЯ ПО "Ю.ПОТОК" , КОИТО НА ПРАКТИКА ИЗТОЧВАТ ПОСТАВЯТ ПО ОПАСНОСТ, ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ НА ЕС!НИКЪДЕ НЕ Е КАЗАНО ЧЕ РУСИЯ ИМА ПРАВО ДА СТРОИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕС , БЕЗ ДОГОВАРЯНЕ СЪС СЪЮЗА !БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕС И ТРЯБВА ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ , АКО ИСКА ДА БЪДЕ ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН !В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПОДЛЕЖИ НА САНКЦИИ И РЕВИЗИИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ОРГАНИ!В НАЧАЛОТО НА ЗИМАТА --ТОВА ЩЕ Е КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
65
7
 
15
 
! Отговори
до Д.Димитров преди 10 години
Другарю Д.Димитров, най-големите родоотстъпници у нас са русофилите като теб. Дори да изпишеш имената на всичките си дядовци няма да излезеш от ролята на предател на бългаските интереси. Най-много ще напишеш имената на още десетина родоотстъпници като теб.
64
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единственият начин да се съхраним като нация е излизане от Хомосексуален Ислямски Европейски съюз и присъединяване към новия Евразийски. Ще има пискане на умиране от *** и едва ли някой ще дръзне да поеме отговорността, с което загиването на нацията ни е гарантирано.
63
15
 
8
 
! Отговори
Д.Димитров преди 10 години
до 61И когато имаш поизиция, хосподин европеецо, заставай с името си зад позицията си а не бъди АНОНИМНИК, какъвто всъщност СИ!Родоотстъпник гаден, по твое мнение, Българин не звучи гордо, така ли?Остани си в европейската държава в която си и не се връщай повече в България. Откажи се от БГ гражданство и целувай европейски ***.... *** такъв!
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
GOTTZE, ZASHTO GOVORISH TAKA?- NALI PO TVOE VREME BULGARIA VLEZE V EVROPA, NO TOGAVA ZNAEHTE CHE SHTE POLUCHITE PARI4KI, KOITO GI INVESTIRAHTE VAV VASHITE JOBOVE.SEGA VI GI OTKAZVAT I NEKA DA VI GI OTKAZVAT.
61
18
 
10
 
! Отговори
Д.Димитров преди 10 години
До 61Първо, не съм политически ангажиран. Второ, не смятам, че съм ***!Трето, като си обичаш толкова ЕС, и от 14 години си там, явно не си на ясно с живота тук. Като си доволен, да си трета ръка човек и да те експлоатират като животно, където и да си.. продължавай така...Защо като си такъв родолюбец си в чужбина бе гном?Ела да си плащаш данъците тук. И кретеноиди, който не умеят да изразят мнението си без да обиждат не трябва да си позволяват да пишат тук!
60
8
 
18
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
По принцип се отнасям резервирано към възгледите на Първанов, но този път е прав.Защо не продължи и не каза, че този двоен стандарт е заради това, че на Германия няма кой да й каже "копче", докато на България това е доста по-лесно.Това е диктат върху по-малките страни и ако продължава ЕС няма да изкара повече от СССР, а омразата след това ще бъде и по-голяма.
59
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарю Първанов, недейте дърпайте дявола за опашката, защото ако спрат "Северен поток" Тато *** заедно с поданиците си ще умрат от глад. Това директно ще унищожи заветната мечта на партията ви и българското русофилство да вкарат България в Евразийския Съюз.