За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова

Националисти: Не бяхме на почивка, изследвахме колониализма!
Обновена: 11 дек 2013 14:11 | 11 дек 2013 10:07,
253
За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова
Сидеров и Гаджева. Снимка: Impact Press Group

Депутатът от "Атака" Деница Гаджева категорично отхвърли твърденията, че Волен Сидеров е бил на почивка в Куба по време на гласуването на Бюджет 2014.

"Волен Сидеров беше с мен в Куба на официално посещение", отсече тя пред Нова телевизия, на фона на кадрите, заснети на плажа Варадеро, от които е видно как националистът разпуска в компанията на млади съпартийки.

"Мога да ви дам снимки как Волен Сидеров е на плажа в България цяло лято. Направени са и 2-3 филма по този въпрос", заяде се депутатката и се разгневи на въпросите защо депутати от "Атака" са били на плаж в Куба, докато в България се разглежда бюджетът за следващата година.

"Бяхме на официално посещение. Там се срещнахме с г-жа Йоланда Ферер, която е част от управлението на Куба", заяви Гаджева и се похвали, че е родена в Хавана.

Попитана дали Йоланда Ферер също е била на плажа, Гаджева заяви: "Волен Сидеров е на плаж. Това е прекрасно. Волен Сидеров може да си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи".

"Много хора го харесват и ще продължават да го харесват", заключи Гаджева.

Пред bTV депутатът от "Атака" Илиян Тодоров, който също е бил на посещението в Куба, направи опит да си спомни кои градове са били посетени, да изясни целта на посещението и колко време са били там.

По думите му "изследване на корените на колониализма" е бил поводът за националистическата визита на Острова на свободата, докато в същото време парламентът гласуваше парите на държавата за догодина.

Инициативата пък била осъществена със съдействието на посланика на Куба у нас Тересита Капоти. Продължителността на "проучвателната мисия" на партията пък била "няколко дни", считано до вчера.

Финансирането на екскурзията до тази екзотична дестинация е станало с лични средства. Илиян Тодоров пресметна, че неговият престой бил 2500 лева, собствени пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
4
 
48
 
! Отговори
годи преди 10 години
не мога да разбера к'во искате от шизофреничето - каза,че има план за благоденствие и си го изпълнява - благоденства си...
127
26
 
11
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Коментиращите тука агентчета на нео-костовянски организацийки, БХК и Отворено общество, тези които повръщат по Волен се отличават ясно и с рязката си РУСОФОБИЯ.Тя е разбираема, защото Путин национализира газо- и нефтодобива, вкара в затвора и унищожи олигарсите и тяхната задушаваща хватка.Мразят Русия, защото тя се отърва от комунистите и техните наследници.Мразят Русия защото Ротшлидовите банки и МВФ немогат да стъпят там.Те няма да позволят тук да дойде някой Путин или Орбан...
126
6
 
45
 
! Отговори
www преди 10 години
ТОЗИ ИЗОБЩО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ - ПРОСТО СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА . СПОНСОРИРАН ОТ ДПС...
125
4
 
37
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Планът "Сидеров" за благоденствие в действие.Засега "аз"на плаж ,скоро пак "аз"
124
29
 
5
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До afНима невиждаш паралела между настроението на обществото и неговото материално състояние.Плюят по Сидеров, но са най-бедни, наи-болни, най-мръсни, най-работещи.Изглежда са мазохисти, защото Сидеров им предложи макро-икномическа алтернатива, те или ня я искат или се прекалено осотели вече за да я разберат.Да бяхме богати и шастливи, добре плюте го Сидеров, добре, погребете го, проблема, е че си противоречите и че сте такива заради другите, които подкрепяте!!!
123
5
 
29
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Къде е Атакиста да ръси поредните си глупости да не е заминал и той на топло и да не е пред компа .А Гаджето /гаджева / би ли казала каква по точно е функцията на къбинката с която са се срещнали , до тук само се казва че била " част от управението " на Куба , извинявайте що за определение , тази Гаджева съвсем ви взима за лапнишарани.
122
2
 
15
 
! Отговори
Веско преди 10 години
И за кво всъщност плачете, като сами си ги избираме. Оня дето може да си купи летяща чиния да не е много по-добър. Или неговите са законни, от инженерни консултации, пък тези са крадени. Уредили си командировка хората, разпускат. Пък вие не гласувайте.
121
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров харчи руски пари , преведени от московска банка в неговата офшорна сметка на о-в Джърси - Великобритания и кара заблудените националисти да гласуват за него.
120
4
 
26
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Поне се разбра за какво ги харчат тея прословути 12 лева на балък годишно във фирма ЕТ "Атака - Волен Сидеров"
119
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров падна много. Гласува се бюджета, а той се пече, без значение дали е плаж в Куба или басеин в Люлин. Никога вече Атака в парламента.
118
21
 
11
 
! Отговори
af преди 10 години
БОРИСОВ КЪДЕ Е БЕ АГЪНЦА МАЛКИ,В ИЗРАЕЛ ,АМА ВСИЧКИ МЪЛЧИТЕ НЕЖНИ ДУШИЧКИ .КАКВО ВИ ПРЕЧИ ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА ТОВА ,ЧЕ ИСКАШЕ ДА ВИ ВДИГНЕ ЗАПЛАТИТЕ И ДА ВЪРНЕ ДЪРЖАВНИЯ ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ?А ВИЕ ОВЦИ ГЛАСУВАХТЕ ЗА ГАДОВЕТЕ И СЕГА РЕВЕТЕ КАТО УЧЕНИЧКИ НАСТЪПАНИ.ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ МАЛКИ НЕВЕЖИ ДУШИЦИТЕ ВИ СА МАЛКИ.
117
6
 
38
 
! Отговори
Хахахаха преди 10 години
Ейййй,какъв късмет."Визитата" да съвпадне с рождения ден! Това е съвсем случайно разбира се:)
116
7
 
40
 
! Отговори
qdosan преди 10 години
Жалък лилипут, защо не отидеш в Африка да изследваш канибализма?
115
6
 
12
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Жалко, е че в медийна среда, в която Асад (лекар-офталмолог) е представян за кървав диктатор, а светското му управление със стандарт по-висока от Българския, за режимглаворези, терористи, убийци на деца са представени като борци и радетели за свободаполитики и програми пагубни за държавата като спасителни и безалтернативнисреда, в която лъжата е утробата е плодът е вашето нещастие,жалко е, че вярвате, че мисълта ви закърня, плажове,кюфтета,бутилки,Волен е най-големият ви враг, така е, деца
114
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кефи ме как Болен се гаври с избирателите си , *** яката гъргара си прави с тях.
113
21
 
12
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 10 години
Не разбирам какъв е проблемът.Да ходи където си иска.Тиквата ходи в Израел, и к'во?
112
6
 
8
 
! Отговори
buhaha преди 10 години
Гаджева, Борисов и Фидосова са mоржове не тюлени ;D
111
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно е също как никой не го защитава яростно под тази новина, как няма нито един минус на критичните коментари: не са знаели предварително за статията и платените форумци не са мобилизирани още....
110
7
 
28
 
! Отговори
)) преди 10 години
ибрикът е отишъл да си оплакне дупето - няма само чуждите да плакне я.........
109
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАРОДА ПЛАЩА ЗАЩО ГОЛЕМИЯТ ЛЮБОВНИК ДА НЕ ЗАВЕДЕ ЛЮБОВНИЦАТА СИ НА ВРЪХ РОЖДАНИЯТ И ДЕН В БРАТСКА ДЪРЖАНА НА ИЗДРЪЖКА НА БЪЛГАРСКАТА СИРОМАШИЯ.