За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова

Националисти: Не бяхме на почивка, изследвахме колониализма!
Обновена: 11 дек 2013 14:11 | 11 дек 2013 10:07,
253
За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова
Сидеров и Гаджева. Снимка: Impact Press Group

Депутатът от "Атака" Деница Гаджева категорично отхвърли твърденията, че Волен Сидеров е бил на почивка в Куба по време на гласуването на Бюджет 2014.

"Волен Сидеров беше с мен в Куба на официално посещение", отсече тя пред Нова телевизия, на фона на кадрите, заснети на плажа Варадеро, от които е видно как националистът разпуска в компанията на млади съпартийки.

"Мога да ви дам снимки как Волен Сидеров е на плажа в България цяло лято. Направени са и 2-3 филма по този въпрос", заяде се депутатката и се разгневи на въпросите защо депутати от "Атака" са били на плаж в Куба, докато в България се разглежда бюджетът за следващата година.

"Бяхме на официално посещение. Там се срещнахме с г-жа Йоланда Ферер, която е част от управлението на Куба", заяви Гаджева и се похвали, че е родена в Хавана.

Попитана дали Йоланда Ферер също е била на плажа, Гаджева заяви: "Волен Сидеров е на плаж. Това е прекрасно. Волен Сидеров може да си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи".

"Много хора го харесват и ще продължават да го харесват", заключи Гаджева.

Пред bTV депутатът от "Атака" Илиян Тодоров, който също е бил на посещението в Куба, направи опит да си спомни кои градове са били посетени, да изясни целта на посещението и колко време са били там.

По думите му "изследване на корените на колониализма" е бил поводът за националистическата визита на Острова на свободата, докато в същото време парламентът гласуваше парите на държавата за догодина.

Инициативата пък била осъществена със съдействието на посланика на Куба у нас Тересита Капоти. Продължителността на "проучвателната мисия" на партията пък била "няколко дни", считано до вчера.

Финансирането на екскурзията до тази екзотична дестинация е станало с лични средства. Илиян Тодоров пресметна, че неговият престой бил 2500 лева, собствени пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
29
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вероятно НОВА тв си въобразява че със скудоумната си информация ще накара електоратът на АТАКА да се разпадне и да изчезне МЕЧТАЙТЕ СИ
147
4
 
40
 
! Отговори
lewskar преди 10 години
Чичо Волене ,моля те почни да пестиш , че на нас данъкоплатците ни писна да ти плащаме тинейджърските ти увлечения.И ние искаме младо гадже да брулим ама не взимаме субсидии от държавата.Поне почни да я обяздваш някъде в България така ем оборот за родният туризъм ем по-малко разходи за данъкоплатците.Много те уважаваме за твоите успехи в леглото дай боже всеки му и на следващият вот ще ти се отблагодарим.Айде партия ЮРУШ-секиш успех на следващите избори
146
6
 
23
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Е тази е много проЗДа кифла! Абе деничке, абе шутко не-остра, официалните посещения се правят след съгласуване с ръководството на НС и МС.... Нали сега журнлистите ще поискат една проверка, която няма как да им бъде отказана, в деловодството на НС и ще се види дали сте били официално там! И какво официално посещение когато сте на плажа? Също като Боцо и Цоцо дето бяха отишли "официално" в ОАЕ по чехли...
145
13
 
23
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
Тези са ясни, но ми изниква въпроса Ани Цолова защо не се държа по подобен начин със Симеон Дянков ? Някой да помни г-жа Цолова да държи сметка на Дянков защо е ходил в Китай с любовницата си и т.н. за всички негови екзотични разходки.... ????
144
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидерчо гледа докато не му е презряла краставицата да топне в удобните шаврантийки мераклийки за политическа кариера :D И аз тъй го изследвах колониализма на испанския бряг миналото лято-тя и Испания е била колониален....колос преди време. Трябва да се изследва от време на време, че с тоя стрес ше станем импотентни...мдаммм
143
3
 
36
 
! Отговори
Много ми е странно.. преди 10 години
Много ми е интересно кога,ако не тогава когато се приема бюджета на една страна можеш да предложиш минимална заплата и пенсия съответно от 1000 и 500 лева...И като това е твоето основно предизборно обещание,защо си на плаж в куба-точно тогава!!!Е нали неговото мнение и на партията беше,че ако правителството е съгласно с тези мерки ще ги подкрепя,е бюджета се гласува вече,минималната заплата най-много да скочи с 20-30 лева,защо се подкрепя правителството все още тогава-и то с участие на дпс?
142
4
 
22
 
! Отговори
фес преди 10 години
какво мислим за Унгария ли - ами пред фалит е,заради некадърно управление...ама какво е общото между Унгария и някаква турска ***,която си харчи заработените в сараите на доган пари (срещу секс услуги),на карибите...
141
7
 
42
 
! Отговори
galatea преди 10 години
Деница, цинизъм е да коментирате и оправдавате своя особено близък партиен ръководител. Апропо, вие партия ли сте или хора от най-старата свободна професия ?
140
7
 
21
 
! Отговори
pamet преди 10 години
До are_kulataЕй *** като даваш за пример Орбан кажи нещата докрай.Орбан е твърд антикомунист,европеец антипутинист и истински унгарски националист.Орбан е и последователен християнин.Там националните предатели *** не виреят,защото вие *** сте като сифилистиците Само тук ментално увредени червеи обслужвате интересите на една чужда враждебна държава Русия
139
4
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
HUNGARYGDP - real growth rate: -1.7% (2012 est.)country comparison to the world: 206 1.7% (2011 est.) 1.2% (2010 est.) Inflation rate (consumer prices): 5.7% (2012 est.)country comparison to the world: 156 3.9% (2011 est.) 153 нЕЩО ще кажеш ли още за Унгария , а забравих : Public debt: 79.2% of GDP (2012 est.)country comparison to the world: 29 81.4% of GDP (2011 est.)
138
7
 
40
 
! Отговори
good преди 10 години
кулата нещо се опитва да измести темата....а тя е доста очевадна - докато България се тресе от криза и безпътица ***,който си продаде гласчето на турците и комунистите,сега си харчи турските парички по плажове в карибите и въобще не му дреме к'во ства в България...
137
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До are_kulataКо? Не? Кой е вкарал в затвора путин????? Лужков да е в затвора? По-скоро има верига ресторанти - най-луксозните в СССР. Ако така се унищожават олигарсите, здраве му кажи.
136
18
 
14
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Кажете какво ви е мнението за Унгарците и Орбан, които гонят МВФ в момента, цепят се от Валутния Съвет, водят дела за ренационализация на енергетика, банки и пенсионни фондове...Имат спад в безработицата, платиха си дълга към МВФ и имтеглиха една майна на всичкиКажете евроидни гъсеници, ще наречет ли цял един народ луд, фашистки или както ви го повърне изреало-турската ФОСТА ????
135
8
 
34
 
! Отговори
агенция пренса латин преди 10 години
Волен Сидеров е договорил в Куба да внесе в България 1 милион кубински РОМи от 20 до 30 годишни, да създадат тук семейства и да гласуват само за него.Браво на това му се казва далавера.Срещнал се също с Ф.Кастро и обсъдил с него как да свали червените капиталисти, но като разбрал че става само с въоръжена борба, явно преценил че не си струва риска се отказал.Сидероглу носи армаган от Куба за всички атакисти ,по един черен банан.
134
34
 
14
 
! Отговори
Банкеръ преди 10 години
Не мога да разбера каъв е проблемът,че гн Сидеров ходил на плаж в Куба.Как пък все него заснемат някъде,що не заснеха гн Цветанов с прокурорката в САЩ.Само гн Сидеров е за борба с бедноста така ,като гледам бюджета бедните ще го издухат мощно какво да гласува човека.Аз ще ходя на Лилехамер има ли проблем.Относно Деница Гаджева и такива жени са нужни,по добре жени отколкото мъже според мен.Много мъка има по таз робска земя АМИН.
133
8
 
32
 
! Отговори
червенушко преди 10 години
Атака смятали да си сменят името на Юруш предвид затоплените отношения с ДПС и като коалиннционен партньор
132
7
 
47
 
! Отговори
Въпрос преди 10 години
Волене кво стана с минималната заплата от 1000лв и 500лв минимална пенсия.Ти разликата ли харчиш?
131
19
 
10
 
! Отговори
batDancho преди 10 години
До Зигмунд ФройдЯвно си много ***, за да не разбираш какъв е проблема.Тиквата като беше в Израел, да са го показали на снимка по курортите ?
130
5
 
46
 
! Отговори
Спонсорство преди 10 години
Волене, аз съм дипломиран историк и искам да изследвам колониализма и неоколониализма в Куба, Хавай, Таити, Доминикана и Бали. Моля за спонсорство.Деница няма да я взимам, на плаж пясък не се носи ...
129
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато си знаеш съдбата и без да си врачка ти остават няколко неща, едно от тях е да ти дреме на шмайзера.