За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова

Националисти: Не бяхме на почивка, изследвахме колониализма!
Обновена: 11 дек 2013 14:11 | 11 дек 2013 10:07,
253
За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова
Сидеров и Гаджева. Снимка: Impact Press Group

Депутатът от "Атака" Деница Гаджева категорично отхвърли твърденията, че Волен Сидеров е бил на почивка в Куба по време на гласуването на Бюджет 2014.

"Волен Сидеров беше с мен в Куба на официално посещение", отсече тя пред Нова телевизия, на фона на кадрите, заснети на плажа Варадеро, от които е видно как националистът разпуска в компанията на млади съпартийки.

"Мога да ви дам снимки как Волен Сидеров е на плажа в България цяло лято. Направени са и 2-3 филма по този въпрос", заяде се депутатката и се разгневи на въпросите защо депутати от "Атака" са били на плаж в Куба, докато в България се разглежда бюджетът за следващата година.

"Бяхме на официално посещение. Там се срещнахме с г-жа Йоланда Ферер, която е част от управлението на Куба", заяви Гаджева и се похвали, че е родена в Хавана.

Попитана дали Йоланда Ферер също е била на плажа, Гаджева заяви: "Волен Сидеров е на плаж. Това е прекрасно. Волен Сидеров може да си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи".

"Много хора го харесват и ще продължават да го харесват", заключи Гаджева.

Пред bTV депутатът от "Атака" Илиян Тодоров, който също е бил на посещението в Куба, направи опит да си спомни кои градове са били посетени, да изясни целта на посещението и колко време са били там.

По думите му "изследване на корените на колониализма" е бил поводът за националистическата визита на Острова на свободата, докато в същото време парламентът гласуваше парите на държавата за догодина.

Инициативата пък била осъществена със съдействието на посланика на Куба у нас Тересита Капоти. Продължителността на "проучвателната мисия" на партията пък била "няколко дни", считано до вчера.

Финансирането на екскурзията до тази екзотична дестинация е станало с лични средства. Илиян Тодоров пресметна, че неговият престой бил 2500 лева, собствени пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другаря Сидер-Ага е една изпята песничка при едни избори ще ходи сам с мегафона и ще си приказва ще свършат червените парички!!
87
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Киро Кофражиста да хване дръжката на клещите на Весо Арматуриста !
86
3
 
11
 
! Отговори
До Киро Кофража преди 10 години
Пенкеее, Пенке.. и ти поетеса стана. Понеже научи, че България се пише с главна буква и последната буква е "я". Вече строфи редиш. Сега да те светна, че не се пише "със кака" а "с кака" не се пише "с сочна" а "със сочна", "Със" се използва, когато следващата дума започва със "С" или "З"не се пише "Във замяна" а "В замяна" не се пиша "във трио" а "в трио. "Във" се пише, когато следващата дума започва с "В" и "Ф". Голям смях си Пенке, жалка картинка.
85
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
През 2002 год. се дипломирах в един университет. От тогава до сега нямам и един ден прекъсване на трудовия ми стаж, работя по специалността. Заплатата ми е много над средната за България и въпреки това от 10 години се каня да отида поне до Румъния , ама излишни пари не остават. Та се чудя, какво ли трябва да работя в България за да мога и аз да си позволявам такива дестинации?
84
18
 
12
 
! Отговори
до генади преди 10 години
"бат Бойко" ли бе противен гербераст, пак не си пропуснал новина, в която да не изсереш ода в защита на Тиквата. Само ще напомня, че Тиквата на работа в НС не ходи заради контузия, но "прескочи" до Изсраел, да се дупи на господарите си.
83
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вожда да внимава с виаграта, че удря в сърцето!
82
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Волен все медиите му са виновни.Освен предателската роля ,която играе в парламента,той демонстрира доста разюздан и агресивен начин на живот.Последното ще му изиграе лоша шега.За морал,политическа воля за просперитет на нацията ни няма да говоря.Тези качества липсват в политическата ни класа,но тяхната липса не им е навредила в личен план.Доста от тях,добре се прикриват,но Волен я е "подкарал през просото"
81
5
 
27
 
! Отговори
лелеее ризил преди 10 години
Браво на Сидеров. Взе кайметата от Догана за да подкрепи кабинета и сега вече доволен от живота го удари на почивка с тоя таласъм Деница Гаджева. Тоя кабинет няма на къде повече да паднат. Ама знае ли човек, вече нищо май не може да ме учуди от тази тройна коалиция.....
80
11
 
9
 
! Отговори
EDIN преди 10 години
Много са ни евтини журналистите !!!
79
3
 
6
 
! Отговори
ДЮДЮ преди 10 години
До аре Кулата 86, Момък...аре Карлуково бате! :) Яко ти е залепило релето. Много яко...:)
78
3
 
21
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Как мислите дали у нас се е случил преход от тоталитаризъм към демократично общество?Дали тази госпожица си е напуснала мястото на магистралата,всеки вероятно си има мнение?
77
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази *** гаджева яко *** кавала на болен лидеров.А той на мемед доганоглу.
76
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хехе е как с 2500 пари се стига до Куба бе :) това е само билетчето до там + още поне толкова за самата почивка. Айде стига глупости и ние сме ходили и знаем много добре какви са рейтовете. И това е без алкохолния туризъм, какъвто тези депутитати със сигурност практикуват.
75
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Деница Гаджева е родена на 6 декември 1982 година в град Хавана.
74
9
 
9
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До АнонименБрат, повярвай ми, коловоз си.Не съм манияк, нито обсебен политически критик, просто съм трезвен за филма, в който сте се вкарали, шоу, в което рухват небостръргачи, колят се деца, с ваша тиха подкрепа, цели общества танцуват като маймунка на пиратски кораб към широка пропаст, която е вашето безочие и отчаяние.
73
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тая *** гаджева носът и е като шанца за ски скокове.
72
5
 
23
 
! Отговори
76 преди 10 години
Не съм чул България да готви да колонизираня някой. Или пък след като Боленчо си продаде *** на турците се учи как да живее в турската колония.
71
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
лелеее, каква куха лейка е тази Гаджева. От овчите й коментари си личи колко е ***, злобна и нагла.
70
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И на Сейшелите има голям колониализъм, *** гадни. Протурски предатели на щат към посолството на "майка Турция".
69
3
 
33
 
! Отговори
6754r67 преди 10 години
тази вресла гаджева има рожден ден на 6 декември.целта на посещението е подарък за рожд. и ден от лубовника и сидеров.нали се сещате колко пари полу4иха атака за да крепят парламента.направо не ги понасям.ей хора докога ще търпиме бе?