За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова

Националисти: Не бяхме на почивка, изследвахме колониализма!
Обновена: 11 дек 2013 14:11 | 11 дек 2013 10:07,
253
За кубинския плаж на Сидеров и за "тюлените" Борисов и Фидосова
Сидеров и Гаджева. Снимка: Impact Press Group

Депутатът от "Атака" Деница Гаджева категорично отхвърли твърденията, че Волен Сидеров е бил на почивка в Куба по време на гласуването на Бюджет 2014.

"Волен Сидеров беше с мен в Куба на официално посещение", отсече тя пред Нова телевизия, на фона на кадрите, заснети на плажа Варадеро, от които е видно как националистът разпуска в компанията на млади съпартийки.

"Мога да ви дам снимки как Волен Сидеров е на плажа в България цяло лято. Направени са и 2-3 филма по този въпрос", заяде се депутатката и се разгневи на въпросите защо депутати от "Атака" са били на плаж в Куба, докато в България се разглежда бюджетът за следващата година.

"Бяхме на официално посещение. Там се срещнахме с г-жа Йоланда Ферер, която е част от управлението на Куба", заяви Гаджева и се похвали, че е родена в Хавана.

Попитана дали Йоланда Ферер също е била на плажа, Гаджева заяви: "Волен Сидеров е на плаж. Това е прекрасно. Волен Сидеров може да си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи".

"Много хора го харесват и ще продължават да го харесват", заключи Гаджева.

Пред bTV депутатът от "Атака" Илиян Тодоров, който също е бил на посещението в Куба, направи опит да си спомни кои градове са били посетени, да изясни целта на посещението и колко време са били там.

По думите му "изследване на корените на колониализма" е бил поводът за националистическата визита на Острова на свободата, докато в същото време парламентът гласуваше парите на държавата за догодина.

Инициативата пък била осъществена със съдействието на посланика на Куба у нас Тересита Капоти. Продължителността на "проучвателната мисия" на партията пък била "няколко дни", считано до вчера.

Финансирането на екскурзията до тази екзотична дестинация е станало с лични средства. Илиян Тодоров пресметна, че неговият престой бил 2500 лева, собствени пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
26
 
! Отговори
denim58 преди 10 години
Е, Гаджева имам само един въпрос: А къде беше телевизия "Алфа", да заснеме великото събитие?! А защо питам, защото ТВ Алфа е на всяка манджа мерудия и заснема всичко свързано с Хайл Волен!
67
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
още 7-8 депутата от ГЕРБ като напуснат и като си направят ПГ и Волен Сидеров ще го пратят до края на мандата да спи по плажовете и да изучава колониализма в Доминикана, Карибите,Хаваите и т.н.
66
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според мен Сидеров не е луд, а хитро, подло, алчно човече, което много умело лавира във всяка ситуация, за да си изнамери *** електорат и си подсигури комфорта на народен избранник. Странното е че след днешната словесна диария на любовницата му оставам с впечатление, че тя е лудата. Направо се ужасих от простотията, неграмотността и безумието на тая нахалница с невероятно беден речник. И тая е вече втори мандат в парламента. Бедна Българийо, как оцеляваш при тези съсипници!
65
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А има и *** които са гладни и бедни и ***. Гласуват за Волен и Доган. Първия ще обиколи света, а втори ще си купи летяща чиния за тяхна сметка. Сеги заслужава съдбата си.
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ХА,ХА,ХААААА.....Съгласна изцяло, но само за инфо - Копакабана е в Бразилия, по-точно Рио де Жанейро - само на около няколко хиляди км оттам...
63
2
 
43
 
! Отговори
Unknown преди 10 години
Мисля, че е крайно време да спрем да си затваряме очите, а да се надигнем и да ги изринем тези ***, които живеят на наш гръб.Вече започвам да си мисля, че на Българина му харесва да го правят на ***.
62
1
 
24
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
А кубинците дали се похвалиха на Воленчо, че Русия е опростила 32 милиарда $ дълг?
61
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До are_kulataбате ако си нормален аз съм трамвай
60
3
 
22
 
! Отговори
... преди 10 години
Абре тоя Болен май е би, щото тука му го подават тия от ДПС-то а той там отива да харчи дадените му от коалиционните партньори парички с жена разбираш ли! Е инак тая деница не е кои знае какво, *** като за Болен става май!
59
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно ми е как тоя умник е пресметнал че му е струвало 2500 лева при положение че само самолетния билет е 2000 евро. Със собствени средства друг път, при положение че една нощувка в добър хотел е около 200 евро, сигурно са си носили сандвичи оттука. Мизерници
58
4
 
10
 
! Отговори
До 60 преди 10 години
Аре кулата би следвало да се чете - аре Карлуково. Момък, не мога да се примиря с факта, че си плосък на дъска...
57
4
 
28
 
! Отговори
ham hum преди 10 години
Nqkoi pomni li ,4e Volen be6e multak v MULTIGRUP ?
56
5
 
41
 
! Отговори
непреувеличавайте преди 10 години
Според мен не е любовница, а другарка.
55
4
 
18
 
! Отговори
... преди 10 години
useshtate li hubavo dunoto na koeto drujno se namirame........................
54
24
 
17
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Сидеров писа за юдео-масонското лоно и конспирацията, изродена в него, управляваща общеставта на света, влезна в политиката и ударите последваха.Никола Николов писа много и го убиха.Дж.Ф. Кенеди говори за тях и го убиха.Те(господарите в сянка) си служат с лъжи и спекулации, че е невъзможно за вас вече да отделите истината от лъжата.Истината е лукс, който неще ви бъде познат, вие сте овцете, те са вълците.Вашата свобода, българи, е една халюцинация.
53
8
 
62
 
! Отговори
Грездей преди 10 години
Деничке, ако сексът с Волен ти е станал банален,махни "б"-то...
52
11
 
60
 
! Отговори
73737 преди 10 години
Тази косматка Деница е противна , но предколедната разходка е факт.Какъв колониализъм , какви 5 лева.Все пак вкуса на побелелия ямболски импотент е странен.Да не говорим че по същото време тюлена-пожарникар обикаляше под топлите лъчи на Израел.Абе хвани единия , удари другия и заедно двамата на бунището...*** !
51
24
 
16
 
! Отговори
стоянова преди 10 години
А бе аз като слушах сутринта по ТЭ7 Д.Гаджева , която се опитваше да разкаже за посещението им в Куба въпреки непрекъснатото реплекиране от страна на водещия ,успях да дочуя доста интересни неща за това посещение, но за противниците на Атака , и това което говори Сидеров и някои от депутатите от партията , това не е добро и успяват засега добре да манипулират слушателите и зрителите.
50
1
 
7
 
! Отговори
Breh преди 10 години
#нимоа
49
7
 
35
 
! Отговори
ksarax преди 10 години
Тая Деница явно е мооггооо добра.....