Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!

Борисов: ГЕРБ е в отлична кондиция, вярвам на Цветанов
Обновена: 12 дек 2013 13:58 | 12 дек 2013 08:53,
148
Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне днес с депутатите от парламентарната му група и ще помоли недоволните да напуснат още днес, иначе ще ги счита за подкупни. Това обяви бившият премиер в интервю за Нова телевизия.

„Днес ще се срещна с групата на ГЕРБ в 2 часа и ще ги помоля, ако на някой нещо му е омръзнало, днес е моментът да напуснат, да подадат молба. Оттам нататък ще считам, че са подкупни. Ако напуснат след днес, след като ги помоля да си кажат, ако някой нещо ги мъчи“, отсече Борисов.

Той обаче беше категоричен, че партията му е в много добра кондиция, независимо че двама депутати напуснаха ПГ и станаха независими. Първи се отцепи Георги Марков, а тази седмица независим сатна Светлин Танчев.

Не виждам нещо, което да ме тревожи. В рамките на този парламент тези напуснали партията нямат никакво значение. Аз съм убеден, че когато спрат социологическите агенции, привързани към БСП, да дават такива резултати, ще стане ясно, добави Борисов.

По думите му ДПС полага усилия да извади хора от партията. На въпрос откъде идват тези усилия, той отговори: "Разбира се, че ДПС стои зад това с лидера си Доган, който ръководи държавата". 

„Ние сме си направили своите изводи и по издигането и утвърждаването на кадри от различни области. Ще гледаме по-прецизно на следващите избори”, каза още лидерът на ГЕРБ. Той призна обаче, че се е виждал с отцепниците 1-2 пъти. Не призна обаче това да е грешка, след като е оставил кадруването в партията изцяло на Цветан Цветанов, тъй като четири години бил зает да стори магистрали и естакади.

Борисов обаче беше категоричен, че няма да се раздели с Цветан Цветанов. „Вярвам му, разбира се, всеки човек допуска грешки“, заяви бившият премиер.

„През месец февруари имаме конференция на партията. Цветанов е направил много за ГЕРБ и прави. Докато не минат съдебните процеси срещу него, няма да коментирам. След конференцията в ръководните органи на ГЕРБ ще влязат нови хора, 3-4 души”, каза още Бойко Борисов. 

Преди гостуването на Борисов пред сградата на телевизията Нова телевизия се събра група протестиращи граждани, които блокираха движението. Те носиха плакати с надписи: "Боко, върни парите”, „Боко ще си говори по неговата си телевизия”, „Боко – ГЕРБ = СИК”.

Някои от тях бяха със знамена на „България без цензура” и с тениски с лика на Николай Бареков. "Въоръжени" бяха със свирки и вувузели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още една година без власт и всички герберисчета ще избягат панически от Боко.Те от всички партии се събраха в ГЕЕРБ заради далаверката,но извън политиката далавера няма.Така че,това напускане на мишки се очакваше.Накрая ще остане само Бойко.Даже Цецо ще се отцепи,понеже парата е голяма сила.Още една година без власт и парички и край.
73
3
 
27
 
! Отговори
Един от протестите преди 10 години
Гледам една *** физиономия на хитър селянин и бивш милиционер и си мисля до колко българския народ е опростял.Занимаваме се с бивши милиционери и бандити,а някак си забравяме стойностното.Днес иконата на българското кино Невена Кокинова щеше да навърши 75г.Бог да я прости.Днес медиите отделят повече време на на всякакви мутри/ва затвора и в парламента/,но не и на ГОЛЕМИТЕ българи.Затова всички които искат промяна в България трябва да стачкуваме.
72
5
 
23
 
! Отговори
лошо преди 10 години
Цакаха карти с Емо Фаса и ритаха мачлета а сега се чуди как да овърта .Затваряше си очите и издържаше футболистите в държавното училище с държавни пари а лъжеха че били направили частна футболна школа.
71
5
 
21
 
! Отговори
Лола преди 10 години
Ама се врътка как си му дойде и как си му е удобно! Гадина!
70
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз мразя герб,но ги мразя безплатно.Но ако някой знае кой дава парички за тази работа да каже.Ще му взема парите.
69
9
 
28
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Този *** още се изживява като вожд...човек заслепен от собствената си простотия.
68
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб са вече история.И то лоша история за България.
67
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова мънкащи не съм ги виждал Виктор Николаев и Ани Цоловал .Стояха като войници пред Бойко и мънкаха с половин уста въпросите си.Първо Кеворк олиза Борисов,след това Люба Колезич а сега и тези от сутрешният блок на Нова.Вече съм убеден,че това е политика на телевизията.Даже Боко се ядоса на един "грешно" зададен въпрос и ги оприличи на друга телевизия.Ех,каквито са ни политиците,такива са ни и журналистите.Всичко правим за пари(от лесбийство до убийство).Няма такава държава!
66
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кутевци са получили оргазъм, фърлят яко в коментарите :)
65
16
 
7
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Revat chervenite plateni dupedavci :D
64
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Знае мутрогена , че са подкупни нали с точно такива се сдоби от "Атака" в пред. парламент. Както е казано всичко се връща,никога по-вече ГРОБ.
63
9
 
26
 
! Отговори
DOLU GERB ! преди 10 години
И после нова герберастия не била на герб ? И децата в Зимбабве разбраха че Боко е собственик на нова ...
62
11
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Сбогом Буда!вече си в историята,да живее България.
61
6
 
25
 
! Отговори
bolka преди 10 години
Е, как да се раздели с Цветанов!Цветанов е поставен на амбразурата, а всъщност всичко се решава и контролира от Борисов.Дори имаше изказване на Цветанов по повод на някакво грешно решение, че всяко негово действие /на Цветанов/ е съгласувано с шефа му.А пък и почти при всички случаи на грешно взети решения и действия, корекцията се правеше еднолично от Борисов.Така че Цветанов е необходим на Борисов, той е неговото параванче. И то мълчаливо и послушно, друг като него вероятно няма да намери.
60
6
 
14
 
! Отговори
tribun преди 10 години
Ако ГЕРБ се разпадне,просто ще бъде една от многото партии които БСП и ДПС,успяха да ликвидират за 24 години,за пример вземете СДС , БЗНС ,НДСВ,РЗС,ВМРО и т.н. ,какво остана от тези партии едно голямо нищо. БСП и ДПС днес управляват България и ще продължи да е така защото част от народа е гласувал за тях,а останалата част не може да се разбере за коя партия да гласува или пък въобще не им пука.
59
10
 
9
 
! Отговори
страх, голям страх преди 10 години
Нито ГЕРБ ще се разпаднат, нито Цветанов ще си подаде оставката. Нищо страшно и фатално няма да се случи, поне докато Борисов е с няколко обиколки пред останалите. През септември т.г той каза, че през септември 2014 никой няма да иска да управлява България. Ако към днешна дата държавата е назад с 4,5 милиарда, кой ще чака до септември????
58
9
 
24
 
! Отговори
гейБЕР преди 10 години
МУТРАТА си пак МУТРА, продажните журналисти отново му се слагат. 4г. се оправдава със Станишев , все друг му е виновен. Има ли още наивници да му вярват на този БАНДИТ.
57
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АМИ НАЛИ ВИЕ-ГЕРБЕРАСТИТЕ, ПРИ ОСТРИТЕ КРИТИКИ НА БСП, ПРИЕХТЕ НОВИЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН САМО ПРЕДИ 10 МЕСЕЦА- КАКВО НАПИСАХТЕ ТАМ ИЛИ БЯХТЕ СИГУРНИ С ТЕЗИ БЮЛЕТИНИ, ЧЕ ВЛАСТТА Е ИЗЦЯЛО ВАША ? А ТИКВАТА ДНЕС РЕВЕШЕ КАТО МАЛКО ДЕТЕ- НИЕ НЕ СМЕ ОПОЗИЦИЯ-НИЕ СМЕ ПЪРВА СИЛА.ЗАЩО ВЪРНА МАНДАТА ТОГАВА?ДА СИ НАПРАВИЛ РПАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО И ТОГАВА ДА СЕ ФУКАШ."ГЕРБ ЩЕ СИ ПОМИСЛИ ДАЛИ ИСКА ДА ДОЙДЕ ОТНОВО НА ВЛАСТ"?ЧЕ КОЙ ТЕ ПИТА, БЕ ***,БИЛ СИГУРЕН,ЧЕ ПАК ЩЕ БИЕ НА ИЗБОРИТЕ- МОЖЕ, АКО СЕ ГУШНАТ С РБ
56
8
 
11
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До *** и простУточнявам-не съм гласувала за ГЕРБ!Не това "същество"закопа България! Какво става в момента в страната ни и кой ни разпродава и дозакопава ?!Новини от последните дни-Корабостроителница Бургас се продава на търг в Русия!Всичките работници са съкратени БЕЗ ПРЕДИЗВЕСТИЕ И са им дадени документите с ВЪОРЪЖЕНА охрана !
55
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко, пак ли ти бе... Аман от еднокнижни про-магистрални изказвания... То ако всички недоволни герберасти напуснат, в таз шайка остават само двамцата - Боко и Цецко! Баааси и любовта необяснима!