Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!

Борисов: ГЕРБ е в отлична кондиция, вярвам на Цветанов
Обновена: 12 дек 2013 13:58 | 12 дек 2013 08:53,
148
Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне днес с депутатите от парламентарната му група и ще помоли недоволните да напуснат още днес, иначе ще ги счита за подкупни. Това обяви бившият премиер в интервю за Нова телевизия.

„Днес ще се срещна с групата на ГЕРБ в 2 часа и ще ги помоля, ако на някой нещо му е омръзнало, днес е моментът да напуснат, да подадат молба. Оттам нататък ще считам, че са подкупни. Ако напуснат след днес, след като ги помоля да си кажат, ако някой нещо ги мъчи“, отсече Борисов.

Той обаче беше категоричен, че партията му е в много добра кондиция, независимо че двама депутати напуснаха ПГ и станаха независими. Първи се отцепи Георги Марков, а тази седмица независим сатна Светлин Танчев.

Не виждам нещо, което да ме тревожи. В рамките на този парламент тези напуснали партията нямат никакво значение. Аз съм убеден, че когато спрат социологическите агенции, привързани към БСП, да дават такива резултати, ще стане ясно, добави Борисов.

По думите му ДПС полага усилия да извади хора от партията. На въпрос откъде идват тези усилия, той отговори: "Разбира се, че ДПС стои зад това с лидера си Доган, който ръководи държавата". 

„Ние сме си направили своите изводи и по издигането и утвърждаването на кадри от различни области. Ще гледаме по-прецизно на следващите избори”, каза още лидерът на ГЕРБ. Той призна обаче, че се е виждал с отцепниците 1-2 пъти. Не призна обаче това да е грешка, след като е оставил кадруването в партията изцяло на Цветан Цветанов, тъй като четири години бил зает да стори магистрали и естакади.

Борисов обаче беше категоричен, че няма да се раздели с Цветан Цветанов. „Вярвам му, разбира се, всеки човек допуска грешки“, заяви бившият премиер.

„През месец февруари имаме конференция на партията. Цветанов е направил много за ГЕРБ и прави. Докато не минат съдебните процеси срещу него, няма да коментирам. След конференцията в ръководните органи на ГЕРБ ще влязат нови хора, 3-4 души”, каза още Бойко Борисов. 

Преди гостуването на Борисов пред сградата на телевизията Нова телевизия се събра група протестиращи граждани, които блокираха движението. Те носиха плакати с надписи: "Боко, върни парите”, „Боко ще си говори по неговата си телевизия”, „Боко – ГЕРБ = СИК”.

Някои от тях бяха със знамена на „България без цензура” и с тениски с лика на Николай Бареков. "Въоръжени" бяха със свирки и вувузели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
11
 
16
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
До bashkurchoRevete cherveni gnidi nedygavi :D
33
16
 
18
 
! Отговори
bashkurcho преди 10 години
Borisov kakto vinagi e pidal
32
19
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Радвам се че не се отказва от Цецо,така ГЕРБ ще се разпадне напълно и ще си останат само дваминката.БРАВО Боко много умна постъпка точно в твой стил.
31
23
 
18
 
! Отговори
Митьо преди 10 години
4 години строял без спирка видиш ли. Имам чувството, че и на предсмъртно легло ще повтаря "магистрали, детски градини, Станишев"
30
22
 
21
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Най- обидното е ,че този човек ни беше почти четири години премиер.До къде стигнахме в България?
29
9
 
10
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
До До башкирчо -22Malcinstvo li? Ti mai zabrai koi specheli poslednite izbori chervena mastio :D
28
20
 
19
 
! Отговори
GERB OVER преди 10 години
След като цяла България чу лично от Бойко Борисов, че иска да стане ***, вече нищо не може да му помогне!Българинът за пидали не гласува!
27
11
 
30
 
! Отговори
M преди 10 години
Не съм за герб но видях протестиращите! Не бяха "група граждани" а бяха група *** на Бареков. Жалко. Беше ми симпатичен ***. Сега видях и неговите истории. Жалка работа! Всеки драпа за кокала. А *** и за лично отмащение.
26
19
 
22
 
! Отговори
До башкирчо -22 преди 10 години
Ти си тотален мегатъпак . Само глупаците гласуват за прости мутри като боко тиквата . Добре ,че сте малцинство и до една година и помен няма да има от вас , герберасти .
25
12
 
15
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 10 години
ДОЛЕН ЛЯВ ***!
24
23
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАКВО СЕ ПРАВЯТ НА ОТВОРЕНИ ТИЯ ДВАМАТА ОТЛЮСПЕНИ ДЕПУТАТИ,АКО НЕ БЕШЕ БОЙКО ДВАМАТА ОТЛЮСПЕНИ ДЕПУТАТИ ЩЯХА ОЩЕ ДА СИ СТОЯТ НА СЕЛО ХРАНИ КУЧЕ ,ДА ТЕ ЛАЕНИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБдокато Бойко го напускат БСП-то и ДПС-то се целуват ,прошка си искат ,съюзяват се стават могъщи ЧОВЕКА БОРИСОВ Е ЖЕЛЕЗЕН ,НА НИКОЙ НЕ КЛЕКНА ,НА НИКОЙ АВАНТА НЕ ПУСКА плюйте ,плюйте щото сте много цъфнали
23
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наближава времето,когато ще останете сами с Ц.Ц. Така както за СДС почти не се говори вече. Не разбрахте ли вече, че сте бита карта.
22
15
 
17
 
! Отговори
1 преди 10 години
Ето ви от Медиапул бе червени хейтъри. Мантрата "евтин ток", целяща да притъпи недоволството на електората от "високите сметки" и да покаже социалната ангажираност на управляващите, ще излезе скъпо на същия този електорат, наричан на финансов жаргон данъкоплатец. Защото цената на евтиния ток се покрива чрез нови задължения, които държавни компании поемат от името на данъкоплатците......Само като видине снимката на ББ и се разлигавихте по всички форуми а в същото време сатрапа Орешарски ви заробва децата и внуците.
21
24
 
21
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Borisov kakto vinagi e pich
20
17
 
25
 
! Отговори
Смехххххххххххххххх преди 10 години
Това ми прозвуча като признание: (WTF)С други думи *** каза:"Да по времето на нашето управление ние подкупвахме депутати"ХахахахахахахахахаНяма по-проста *** от герберската. Ми то с такъв вожд какво да се очаква.
19
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това изказване за напускане на недоволните, отново показва какъв човек ни е управлявал 4 т.. някои неглижират миналото му , но то е в основата на това поведение "мутренско". Това си е вид заплаха и стресиране на депутатите от ГЕРБ. "Ще Ви смятам за подкупи, ако по късно напуснете а не сега". Такава идиотщина не е имало и при Тодор Живков. Чудя се на хората, толкова ли са заслепени от харизмата на този човек или почвам да смятам , че вече сме народ с умствено ограничени хора.
18
11
 
12
 
! Отговори
:) преди 10 години
Я сега да видим какви опорни точки са ви пуснали по случая ... :)
17
19
 
27
 
! Отговори
До 15- анонимен преди 10 години
Дупе да ви е яко на вас , прости герберасти , защото се разпадате и максимум до една година и помен няма да има от вас .
16
19
 
22
 
! Отговори
шамара преди 10 години
напусни ти
15
20
 
30
 
! Отговори
Борисовщина !!! преди 10 години
Нова простотия от самовлюбения *** и нагъл *** Борисов !!!