Целта на Цветанов: Пет евродепутати от ГЕРБ

"ГЕРБ е жива, ГЕРБ е първата политическа сила"
Обновена: 21 дек 2013 08:45 | 20 дек 2013 20:45,
75
Целта на Цветанов: Пет евродепутати от ГЕРБ
Цветан Цветанов и Моника Панайотова. Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ си поставя за цел минимум пет депутати на евроизборите през май 2014 година.

Това обяви при откриването на Европейски информационен офис в София на евродепутата Моника Панайотова зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Общинските съветници и районните кметове реализират политиките на местно ниво. Самият факт, че имаме толкова много наши симпатизанти и членове на партията, означава, че ГЕРБ е жива, и че ГЕРБ е първата политическа сила. Надявам се, че на предстоящите важни избори за България – европейските през май 2014 г. – ще имаме най-много европейски депутати, колкото сме имали досега от самото учредяване на партията", подчерта Цветанов.

По думите му това означава минимум 5 депутата

"Благодаря на Моника Панайотова, че през 2006 година, като представител на неправителствения сектор, тръгна заедно със сдружение ГЕРБ, след което учредихме партия ГЕРБ. Вече 7 години по-късно, Моника Панайотова даде възможността на много млади хора да могат да бъдат реализирани чрез партия ГЕРБ", отчете той.

Цветанов подчерта, че Панайотова е успяла да се утвърди, като много добър ръководител на младежката структура на ГЕРБ, което пък дало възможност тя да бъде уважаван партньор в Европейската народна партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
4
 
! Отговори
Шефа преди 10 години
Комунисти, спрете да пишете лоши неща за ГЕРБ.Аз съм доволен,роднина в ГЕРБ ме назначи за заместник директор в държавно предприятие .Взимам 4 000 лв. и съм добре .Подписвам разни листчета .ГЕРБ е най-добрата партия .Да идват изборите, искам да получа повишение и да сменя 2 годишния си джип, че излезе новия модел .Много мразя да ми плачат работниците за заплати, не стига че им давам работа, ами и искат 400 лв. заплата .Не се наядоха, мързеливци .
62
0
 
2
 
! Отговори
националист преди 10 години
не знам тия *** къде ще влизат,знам че бачкам като *** за 360 лв заплата за да си плащам заемите които имам за да си купя дърва и да преживявам някак си и за Нова година нямам една стотинка!!!И като им гледам противните мутри всеки ден ми идва да им откъсна главите.Нищо не се прави за монополите,за доходи,за здравеопазване,за ислямизирането на България,за земята.Дано АТАКА събуди всички заспали хора и Волен премиер - иначе се самоунищожаваме като нация и като държава.Няма друг шанс!!!
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С КАКВО ЕВРОДЕПУТАТИТЕ, КОИТО ИЗПРАЩАМЕ В ЕС ПОМАГАТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕТО НА ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ??????????НЕМА ДА ИМ ГЛАСУВАМ ЗА ДА ВЗИМАТ ПО 17 К В ЕВРО
60
2
 
4
 
! Отговори
дядо преди 10 години
До СрамКакво ЕНП бе човек,същите пладнешки хайдуци са и те...
59
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ама къде ще ги вкарате тия петимата? В затвора, в изтрезвителното?
58
5
 
12
 
! Отговори
Срам преди 10 години
Цветанов и Борисов са срам за ГЕРБ и ЕНП......
57
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ахахахха, 5 може да са ти апартаментите в кв.Изток, но не 5 евродепутати, 5% няма да видите!
56
15
 
9
 
! Отговори
Йаци преди 10 години
Червените ще се пукнат от яд, че всеки път ГЕРБ им "съдира дупетата" на избори!
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"даде възможността на много млади хора да могат да бъдат реализирани чрез партия ГЕРБ"... Хора да бъдат реализирани чрез ПАРТИЯ?!? ***! Докато позволяваме смисълът на партиите да е чрез нея НЯКОИ да се РЕАЛИЗИРАТ, ще сме си все в тая уродлива действителност...
54
10
 
10
 
! Отговори
кому-боклу преди 10 години
БКП като ревнат, че Цветанов е лош и всички в хор - ЛОШ Е. Ами какво да кажем за другарите на целия преход. Дайте да поговорим и за тях. Като в ония виц -пикайте върху всички, да не съм само аз ***. В крайна сметка от 24 години преход на сините и герб се падат 7 години. На комунисти и компания - останалите 17!!!!!. Та кой сгромоляса прехода?????...... Не споделям комунистическото виждане за Цветанов. Целта им като се повтаря една лъжа 100 пъти да стане истина е ясна.
53
10
 
19
 
! Отговори
ха-ха-хааааа преди 10 години
Целта на Цветанов: Пет евродепутати от ГЕРБ да крадът като за 50.
52
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе,на Цвинокиомай носа е станал още по-гоуЛем?!Що ли?!
51
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А целта на народа е 5ма депутати от Герб в кауша, начело с Гаргамел
50
10
 
39
 
! Отговори
До 55 преди 10 години
И децата разбраха как печели ГЕРБ. В основата е измамата.
49
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО СМЯХ В ЗАЛАТАОТ СПИСЪКА ИЗБРОЕНИ ЯСНО СЕ ВИЖДА ТВОЯТА ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ, А АЗ ПРОСТО ПРАВЯ ПОЛИТИЧЕСКИ АНАЛИЗ НА ПРЕХОДА. НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ МНОГО УМЕН, ЗА ДА ВИДИШ ТРЕНДА. АКО ИСКАШ ДА СИ ГОВОРИМ ЗА МИЛИОНЕРИ- НЕКА ПРОДЪЛЖА ТВОЯ ИМЕННИК- ИВАН КОСТОВ И МИСТЪР 10%, БОЙКО И ЦВЕТЕЛИНКА И ПАШАТА И СВЪРЗАНИЯ С ТЯХ ЧЕРЕПА, И ЗАД ВСИЧКИ ТЯХ- РУСКАТА ТЪРГОВСКА БАНКА. МИСЛИ, МИСЛИ !
48
20
 
5
 
! Отговори
я пак преди 10 години
До БесенИ как така ГЕРБ е мъртъв политически субект, след като са ЕДИНСТВЕНАТА и ПЪРВАТА ПАРТИЯ за 25 години, която е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА и печели два последователни пъти първото място? Това че не направиха коалиция, както турско-комунистическата ХУНТА не значи, че не са победили на изборите и че няма пак да побеждават и занапред...Въпреки всички предизборни манипулации на ХУНТАТА и преврата, с които завзеха властта
47
6
 
21
 
! Отговори
Станчо преди 10 години
Маймуните герберастки нещо се радват, а на Цецко ще му се израдват на мазния пърдялник в затвора.
46
12
 
7
 
! Отговори
смях в залата преди 10 години
До 49Това само показва, че чугунена тиква не увира при никакви обстоятелства :))) Ама няма лошо, калпав матрял сте и докато Моника и Серж, Доганя и Местаня, Пеевски и Р.Овчаря трупат стотици милиони, вие се кефите, че не сте взели 150 лв. пенсия при ГЕРБ, а 155 лв. при ХУНТАТА (въпреки че храната скочи драстично) и го считате за голям успех и пак за тях си гласувате :)) Жалка работа
45
7
 
8
 
! Отговори
радост в къщи преди 10 години
Единственото хубаво нещо е,че тази маймунска нация върви към затриване.
44
12
 
7
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Цялата Кутевска, рубладжийска пасмина е тук :) Добро утро, социалистически *** :)