Целта на Цветанов: Пет евродепутати от ГЕРБ

"ГЕРБ е жива, ГЕРБ е първата политическа сила"
Обновена: 21 дек 2013 08:45 | 20 дек 2013 20:45,
75
Целта на Цветанов: Пет евродепутати от ГЕРБ
Цветан Цветанов и Моника Панайотова. Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ си поставя за цел минимум пет депутати на евроизборите през май 2014 година.

Това обяви при откриването на Европейски информационен офис в София на евродепутата Моника Панайотова зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Общинските съветници и районните кметове реализират политиките на местно ниво. Самият факт, че имаме толкова много наши симпатизанти и членове на партията, означава, че ГЕРБ е жива, и че ГЕРБ е първата политическа сила. Надявам се, че на предстоящите важни избори за България – европейските през май 2014 г. – ще имаме най-много европейски депутати, колкото сме имали досега от самото учредяване на партията", подчерта Цветанов.

По думите му това означава минимум 5 депутата

"Благодаря на Моника Панайотова, че през 2006 година, като представител на неправителствения сектор, тръгна заедно със сдружение ГЕРБ, след което учредихме партия ГЕРБ. Вече 7 години по-късно, Моника Панайотова даде възможността на много млади хора да могат да бъдат реализирани чрез партия ГЕРБ", отчете той.

Цветанов подчерта, че Панайотова е успяла да се утвърди, като много добър ръководител на младежката структура на ГЕРБ, което пък дало възможност тя да бъде уважаван партньор в Европейската народна партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
45
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Първо кажете какво са свършили евродепутатите ви досега за България?Ако не са свършили нищо полезно или са навредили - не заслужавате и 1!
2
9
 
51
 
! Отговори
Той е преди 10 години
5 години може, ама в пандиза, за тебе, ама ми се виждат малко...
1
9
 
60
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Европандизчий може.