Сидеров пак в скандал. Бит е полицай във Варна

Свидетели твърдят, че националистът го е удрял в главата
Обновена: 7 яну 2014 22:37 | 7 яну 2014 12:42,
272
Сидеров пак в скандал. Бит е полицай във Варна
Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Прокуратурата разследва поредния скандал с лидера на "Атака" Волен Сидеров. Снощи националистът и депутати от партията му участваха в словесен сблъсък в самолета за морската ни столица с културното аташе на Франция, а по-късно, вече кацнали, участваха в спречкване с пътници на летището.

Днес се оказа, че при свадата са пострадали двама души - Димитър Бахнев и полицаят от "Гранична полиция" Костадин Колев.

"Имало е спречкване между депутати от "Атака" и пътуващи. Провокация от страна на пътуващи не е имало", обяви на пресконференция говорителят на главния прокурор - Румяна Арнаудова.

По думите й униформеният е бил удрян в главата, докато се опитвал да овладее ситуацията.

"Има показания, че Волен Сидеров е нанесъл удар", категорична бе тя и спомена, че заедно с него са били депутатите Деница Гаджева и Десислав Чуколов, които идвали в морската ни столица, за да участват в днешния протест пред Областната управа срещу спряното решение за преименуване на 250 варненски местности с турски имена.

Арнаудова бе обаче уклончива на въпроса дали ще бъде отнет имунитета на Сидеров. По думите й, ако прокурорът от Софийска градска прокуратура сподели заключението на районния прокурор на Варна, че има основание за снемане на имунитет на народен представител, той отправя предложение към главния прокурор, който от свое страна отправя предложение до Народното събрание.

"Разпитваме тези, които са на разположение на разследващите органи. Сидеров не е разпитан до този момент, както никой друг депутат от "Атака", а дори и не е правен опит да бъдат възпрепятствани да напуснат летището, тъй като имунитетът им не допуска това, обясни тя.

Иззети са видеозаписите от мястото на инцидента, разпитани са и 22-ма свидетели. Назначени са и съдебни експертизи.

"Всички компетентни органи са работили цяла нощ. По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров започнато разследване за две престъпления - хулиганство и причиняване на лека телесна повреда", каза още говорителката на Обвинител №1 в държавата и поясни, че на този етап досъдебното производство е образувано срещу неизвестен извършител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да му се отнеме имунитета и да бъде осъден, но глобата ще бъде платена с държавната субсидия , т.е. от нас .Волен е срам за всички ! Никога вече депутат, а може би не??
160
1
 
26
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Нали дебелия главен прокурор търси все доказателства? 22-*** + записи от камерата на са ли достатачни да му вземат имунитета на тоя ***? Това ако се случи в САЩ да посегнеш на полицай на момента ще ти пусне куршум в главата но изглежда Българския полицай е много нежен с депутатите...убите го с камъни тоя нерез наричащ се депутат..
159
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, голям мъж голямо нещо... Цццц.. вижа дму се края и скоро няма да има имунитет и така както е свикнал да се държи някой с удоволствие ще го изпрати на зъболекар.. голям мъж голямо нещо М.йкати да.ба..
158
0
 
8
 
! Отговори
хахо преди 10 години
гаф след гаф
157
0
 
7
 
! Отговори
vova4ka преди 10 години
до 174Цигани има колкото искаш, който плаща ще гласуват за него. Ако ти им платиш и за теб ще гласуват.
156
0
 
9
 
! Отговори
vova4ka преди 10 години
Този от дума не разбира, а само от пари. Да вземем да съберем по 5 лв всички, че да се кротне малко. Ама не знам дали приема левове, доколкото знам, само турски лири и рубли приема. Ако трябва ще обменим, само да се кротне, че всеки ден е с ново 20. Напреди поне с всеки месе се утешаваше. Скоро не е имало вот на недоверие, нормално е да е огладнял, а и в Куба и Париж се поизръси. Пък сега трябва да се яде, то не е като да е*еш кубински к*рви.
155
0
 
8
 
! Отговори
А преди 10 години
Тоз *** е излязал пред офиса ми и врещи със всичка сила иска оставка ??? някой да обясни моля ?
154
1
 
31
 
! Отговори
rothman преди 10 години
Така и не мога да разбера. Как е възможно човек като Сидеров да има поддръжници ? А и не просто проддръжница, а 6-7 % от гласовете на гласувалите. Човека има офшорни сметки и се мотае на ляво на дясно, като някакъв баровец. Всички гласували за "Атака" са просто поредните излъгани ***.
153
1
 
15
 
! Отговори
шоп преди 10 години
тоя Болен и неговите *** само да ми попаднат в лапите и ще ги погаля по главичките нежно
152
0
 
11
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Всички компетентни органи са работили цяла нощ..Извиняваме се за грешката, правилно е "всички некомпетентни и корумпирани органи"
151
0
 
8
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Всички знаят че той е болен но от наглост. И чувство за не наказание краде. Парите на храна като другите
150
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жал ми е за болните мозъци, които избраха "Атака". А тези дето защитават простащината на Сидеров по форумите-се фукат, че са ***. Ако са платени драскачи-още по-зле за тях-ще останат без работа, когато Сидеров и "Атака" бъдат изметени от парламента.
149
0
 
23
 
! Отговори
УМЕН ГУЩЕР преди 10 години
...."Всички компетентни органи са работили цяла нощ,,...... А когато *** джери обере къщата на баба Сийка не село,дали НЕкомпетентните органи ще работят цяла нощ...?
148
0
 
17
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Крайно време е вече на този псведо българин да му бъде отнет имунитета и съден за престъпленията си ...писана ми да ходи и да ме излага и да си прави каквото си иска с изключителното си нагло държание ...Цацаров трябва да направи това което трябва а именно - да се свали имунитата на този псведо българин и да бъде съден най - строго за првиненията си ...ако аз бях направил такова нещо ? до сега съм в съда , осъден и в затвора но понеже имал депутатски имунитет неможело ..е това е НАГЛОСТ!!!!
147
1
 
3
 
! Отговори
УМЕН ГУЩЕР преди 10 години
требало е сидера да цапне с брадвата по милиционера с един точен удар
146
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами, докато не го арестуват, този няма да се кротне..напротив, ще става още по-агресивен.Но, за това се искат топки...на някой да му стиска да го арестува.
145
4
 
14
 
! Отговори
СТИГАА !!!! преди 10 години
Какво сте се нахвърлили върху СИДЕРОВ. Че е ***, *** е! Само че, останалите по-малки *** отк него ли са та проявявате търпимост КЪМ тяхДа изброим: ПЕЕВСКИ, ОРЕШАРСКИ, СТАНИШЕВ, ЙОВЧЕВ (може би най-големият ***), ЦАЦАРОВ, МЕСТАН, МАЯ МАНОЛОВА, ЗАКЛУЕХ СЕ.Никаква търпимост не трябва да се проявява. Сидеров, е не повече *** от тях. Просто поведението му е такова за да се хареса на електората от *** дето гласува за него. За това ги прави тези простотии.А, инак всички те СА ***
144
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До атакаКой е заптие и френски *** не е ли сидеров маскиране като български "патриот" ???
143
0
 
26
 
! Отговори
alf2 преди 10 години
Не си мислете че този ще се бори срещу турцизацията и чуждите колонизатори! Той се продаде на турците и на всеки който бута кинти а българския народ кучета го яли...предател!
142
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв националист може да е Сидеров, при положение, че посяга на полицай /не за първи път/?! Полицията олицетворява българската държава и подобни посегателства са престъпление в нормалните страни и се наказват строго! Може да е зле функциониращо МВР, но за това са виновни управляващите, а не полицаите на улицата! Пълен *** е Сидеров, като останалите депутати!