Волен Сидеров през годините - непредвидим и скандален

Поведението на лидера на "Атака" за близо 8 години в политиката
23 яну 2014 13:17, Екип на Bulgaria On Air
86
Волен Сидеров през годините - непредвидим и скандален
Снимка: архив, БТА

За близо 8-годишна активна политическа кариера лидерът на „Атака“ си създаде и утвърди образа на непредвидима и скандална личност.

"Политиците са стадо грухтящи прасета и безчувствени топки лой", каза Волен Сидеров при първото си изказване от трибуната на парламента през лятото на 2005 г. 

Тогава  депутатите останаха потресени, защото до онзи момент никой не си беше позволявал да им говори по този начин. Днес обаче подобно изказване не би подействало така , защото грубостта и агресията навлязоха в параметрите на нормалността.

През  осемте  години и половина в българския парламент лидерът на  Атака  Волен Сидеров прие скандализирането на обществото за своя запазена марка и стил на политическо поведение.

Вижте хронологията на събитията в репортажа на Радинела Димитракова за Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
11
 
9
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Ако през 2005 год депутатите са били грухтящи прасета, сега са нещо вного по мръсно- погледнете Сидероулу, Местанаоулу, Оная Манолоулу ,Сергеулу и поне още 150 като тях
34
4
 
18
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
ХА-ХА-ХАФранцузойката от Варна пита Сидеров, защо носи значка на Атака! Той естествено я попитал - Ти пък каква си?Но, Посланикът на Ф-я:- Лидерът на Атака нападна френското културно аташе, като поискал от нея да се легитимира. Сидеров не бил провокиран с думи, защото тя не говори достатъчно добре български и ПО ТОВА ВРЕМЕ Е СПЯЛА???.- ПОСЛАНИКА, май, НИ ИМА ЗА АФРОФРАНЦУЗИ!!!А на летището, за забавление, Сидеров пребил случаен гербераст и Полицай, шампион по Муай тай...- Ама, че Палавник!!!.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мижи да те лажем, дързост и красота 12704 епизод
32
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо да е непредвидим,напротив,предвидим е,достатъчно е да се знае диагнозата му и размера на преводите,които получава,а да и размера на помощта от богатите му приятели.
31
8
 
23
 
! Отговори
Има хляб в Атака преди 10 години
В Атака има още много хляб.Има да се изяснява криминалната приватизация и особено тази в София по Черноморието и планинските курорти.Трябва да се върне разграбената земя от онези селски съвети .Трябва да се възстановят откраднатите бонове от масовата приватизация с измама-Офшорните фирми изнесли капитала на страната трябва да си получат заслуженото.Много неща има да прави Атака за да върне България на българите.
30
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лудият осъзнал причината и корените на своята лудост не е луд!!Цялото общество болно-лудият само един!!!Луд си е,но казва поне нещата с истинските им имена и представя действителността такава каквато е!!Тежко и горко на лудите в цялата държава подложени на терапия с МЕДИЙНИ ЛЕКСОТАНИ!!!!
29
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко, дребно и вредно човече... Това е което е показал за 8 години....
28
12
 
13
 
! Отговори
Публиката преди 10 години
Искаме пак номера с масата.
27
12
 
7
 
! Отговори
:) преди 10 години
Добре е чиляка, луд е малко, мъ 'сички сме тъй. Я на колко 'ора намери работа в парламенто през годините? С младо гадже у Кубата. К'о повече? Ако пък си вярва на глупостите дет' ги приказва, съм по-скоро позитивно настроен към гусина.
26
17
 
20
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Сидер АГА , чак след 8 години успяхме да разберем , че ти всъшност си турчин с руски корени !! говедоооооооооо махайте се всички от държавата ни. вървете си в русия и турция махайте се от тук гадни пявици проклети !!!
25
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АЛО СИДЕР ЕФЕНДИ КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ХОДИШ В ЛУДНИЦАТА ,НЕ СИ ДОБРЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВАШ
24
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
... близо 8-годишна активна политическа кариера в режим ''out of order''. :)))
23
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Достоен християнин, хетеросексуален, партиот, сатанизиран от антибългарите, ужас за глобалистите. Всички, които сте срещу него, да му го духате...
22
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров може да е хулиганин и понякога да се държи просташки, но е единствения Бг политик който нарича нещата с истинските им имена и поне на глас изказва доста проблеми на народа и държавата. В сравнение с всичките дупедавци, които се кланят на ЕС като на поп, Волен си е направо цвете.
21
15
 
12
 
! Отговори
Русия Ангел преди 10 години
Волен е пич, обаче не трябва да му се дава да пие и да се вози на самолет, че губи връзка с главния.
20
7
 
19
 
! Отговори
Гиганта преди 10 години
И разберете, само съдът определя присъди/осъдителни/ ! Дотогава човек е невинен ! Иначе нямате съвест и клеветите. Изчакайте решението на съда !
19
12
 
28
 
! Отговори
Гиганта преди 10 години
Сидеров е абсолютно предвидим ! А не като тези, които си сменят мнението по три пъти на ден ! И оценявайте политиците за тяхната политика, Програма, а не за личния живот ! Хайде ходи да правиш компания на някой началник , сигурно е дошло и твоето време за издигане ?!
18
20
 
12
 
! Отговори
Абдулкарим преди 10 години
Сидера да се яви пред Мешерето за справка.
17
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО 12 АМАН ОТ ТАКИВА НАЦИОНАЛИСТИ КАТО СИДЕРОВ , ХАРЧИ НА ХПОИЗВОЛА НА СЪДБАТА ПАРИТЕ КОИТО НАРОДА ВНАСЯ В ХАЗНАТА , ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ *** , ДАСИГИ ИЗРАБОТИ ТОГАВА ДАСЕ ШЛЯЕС ТЕЗИ ПАРЦАЛИ ПО КУБА И НЕЗНАМ КАДЕСИ
16
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да наречеш политическите мутри грухтящи прасета и топки лой, глухи за проблемите на народа не е грубо и агресивно, а много точно и силно определние.Вият те, вият от мъка, че Сидеров е още популярен, а кой знае, може и нещо повече !