Станишев видя "окупация на знанието"

Исканията на студентите са нелепи, смята лидерът на БСП
Обновена: 25 яну 2014 15:07 | 25 яну 2014 12:00,
241
Станишев видя "окупация на знанието"
Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: БТА

"Исканията на студентите са нелепи и голяма част от тях не са обърнати към правителството или парламента". Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира пред журналисти в Бургас окупацията на СУ "Св. Климент Охридски" от студенти през тази нощ.

„Аз съм убеден, че ако попитате мнозинството от студенти, те искат да си издържат изпитите, да учат, да имат перспектива в живота. Част от исканията, които видях в медиите, са нелепи и не са обърнати към правителството или към парламента, защото ако говорим за Царево" - става въпрос за решение на съда", заяви Станишев.

По думите му те не изразяват мнението на мнозинството, които искат да учат. Станишев нарече още акцията "окупация срещу знанието".

По думите му колкото повече работи правителството на Орешарски, толкова повече конкретни резултати се постигат.

„За първи път от много години насам, държавата започва годината на чисто с бизнеса - практически цялото ДДС е разплатено. Това не се случваше последните 4 години. Държавата отлепва от дъното и икономиката започва да работи. Вчера имахме среща с десетки представители на бизнеса в Стара Загора и чухме техните мнения, оценки за това, което е свършено, както и това, което очакват да се свърши. Затова е това бързане.

Целта е не просто да се свали правителството, а да се свали бързо, за да се пречи на нормалното функциониране на държавата и възстановяването й след едно управление, което я опустоши и докара хората до мизерия и до самозапалване от отчаяние“, каза още Сергей Станишев.

Преди да влезе в залата на бургаския драматичен театър "Адриана Будевска", където днес се провежда общинска конференцияна БСП, Сергей Станишев бе посрещнат от десетина протестиращи с плакати и викове "Оставка" и "Мафия".

Още по темата
Според тях застрояването на Странджа е започнало още по времето на тройната коалиция. Сергей Станишев каза, че парламентарната група на "Коалиция за България" ще иска да чуе ясни позиции и гаранции, че Странджаняма да се превърне в това, в което се превърна "Слънчев бряг".

Сергей Станишев днес участва в общинската конференция на БСП в Бургас. По време на форума ще бъде направен анализ на националното значение на изборите за Европейски парламент и на работата на представителите на БСП в ЕП.

Повече по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От това по извратено правителство не сме виждали до сега,и го пазят както пазят Сидерефенди.На кой да вярваш няма на кой като ги знаеш как са дошли на власт с преврат,и със откраднати избори.При Бойко поне имаше демокрация,а сега по автобуси по домове навсякъде те преследват,не заемам страна но това е цялата истина.Няма да продължи много,страхът ще свърши у хоръта.
58
6
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
оставката на президента ни трябва .аз пък четох че на всички главни постове трябва да са заези от хора от зодията стрелец защото владеят физиката на световния човек и държавните закони.
57
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Борисов е вождът на БГ.Всичко друго е фабрика за разграбване на БГ.Хора не вервайте повече на другите мръсни партии.Ний си имаме министър председател и той се казва Бойко Методиев Борисов.Спукана вие работата след изборите.Господа разбойници.Йовчев пази законите грабители на България,защото има голям пай и за него мръсен продажник за некакви си пари,направи държавата във ***.Наближава ви времето.
56
12
 
1
 
! Отговори
Станишев да почерпи преди 10 години
Станишев да почерпи.*** ,които не са студенти , които видимо говорят на селско тарикатски език , които явно възприемат обществото като обор , като те се изживяват като овчари , са окупирали Университета и искат преврат. .Това му гарантира изборната победа.Не че има нещо ново в проявата на *** , но в този момент е много овчарска и извратена.да черпи , Станишев да черпи , Боко и Прокопиевците , да почерпи овчарите , дето го пресмятат народа като стадо.
55
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В ТОВА, В КАКВО СИ УБЕДЕН ТИ, НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ! ТИ И МЕСТАН, ТРЯБВАШЕ ДА ПОЧИСТИТЕ ***, КОИТО ОСТАНАХА СЛЕД ПАРОДИЯТА НА МИТИНГ, КОЯТО ОРГАНИЗИРАХТЕ С *** ВИ АВТОБУСИ! ЗАЩОТО ТОВА БЕШЕ ОКУПАЦИЯ НА ЖЕЛАНИЕТО ЗА ЧИСТОТА И СВОБОДА!
54
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дами и Господа Българи.Товае най мръсното и коромпирано правителство дошло с преврат,със хълцни грабливи измамнически и мръсни противобългарски намерения да задържат власта колкото се може повече,да заграбят от БГ.Товае старият им трик,ще опощат БГ и щея хвърлят на кучитъта.Гнус мее от тяхната *** политика скрита продажническа идиотщинска,дойдоха зада вземат последните пари на данъкоплатеца на сиромащията,а ние ги търпим още.Вижте ги как живеят разхолно,по света.Цацаров не чува.
53
3
 
16
 
! Отговори
ОСТАВКА-некадърник преди 10 години
А пък ние видяхме Гей-съсел да лъже!!!
52
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не стига че в България не останаха деца и млади хора ,ами и тези дето ги имаме тоя *** станишев се подиграва с тях и тяхното бъдеще
51
2
 
8
 
! Отговори
Йовчев преди 10 години
Доган реши. Аскера и еничарите са готови. Чакаме студенти всякакви и навсякъде.
50
6
 
23
 
! Отговори
qdosan преди 10 години
Браво на студентите, няма значение колко са, важно е да има непрекъснат тормоз на това идиотско управление. Само че и останалите трябва да ги подкрепят - народе????
49
3
 
15
 
! Отговори
До 65 преди 10 години
Когато сидеров подгрее водата в ибрика.
48
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мастития местан кога ще се изходи по въпроса?
47
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе и Моника, още не е сварила да напише новите точки и на пак го емнаха Съсела, цяла армия от сутринта псува протестиращите и хвали Съсела, ама като няма нови точки, работата нефела !
46
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България на българите не на еничарите! Долу бсп, дпс и атака! България ще пребъде.
45
9
 
16
 
! Отговори
Румен преди 10 години
ОСТАВКА НА ТОВА КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО. НИТО ПОВЕЧЕ НИТО ПО-МАЛКО!ОСТАВКА!
44
3
 
22
 
! Отговори
Лумпен преди 10 години
Да свалим тиранина! Не на доганизацията! Да живее България!
43
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Последни мъчителни дни на това измъчено управление. В сараите вече са вдигнали ръце от гея. Затвор за станишев и обкръжението му за геноцит над българския народ.
42
8
 
8
 
! Отговори
Професор преди 10 години
До студентите, които не подкрепят окупацията - ами приемете, че окупаторите ще ви спестят парите за лекарства за гриповете/вирусите, които в момента са в циркулация ;)Аман от ***, които си мислят, че един изпит или лекция ще ги направят нещо повече от това, което са... то като ви липсват първите 7 год. и 100 години да киснете по лекции, няма по интелигентни да станете - най-много някоя опорна точка да наизустите!
41
8
 
15
 
! Отговори
До ако преди 10 години
Ако спечелите честно в избори управлявайте. С преврат дойдохте и ще си отидете безславно. Никой не ви иска, осъзнайте го.
40
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега какво ли ще извадят с доганя и йовчев за да отклонят вниманието за сетен път. Кликата около гея е много опасна за България!