Станишев видя "окупация на знанието"

Исканията на студентите са нелепи, смята лидерът на БСП
Обновена: 25 яну 2014 15:07 | 25 яну 2014 12:00,
241
Станишев видя "окупация на знанието"
Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: БТА

"Исканията на студентите са нелепи и голяма част от тях не са обърнати към правителството или парламента". Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира пред журналисти в Бургас окупацията на СУ "Св. Климент Охридски" от студенти през тази нощ.

„Аз съм убеден, че ако попитате мнозинството от студенти, те искат да си издържат изпитите, да учат, да имат перспектива в живота. Част от исканията, които видях в медиите, са нелепи и не са обърнати към правителството или към парламента, защото ако говорим за Царево" - става въпрос за решение на съда", заяви Станишев.

По думите му те не изразяват мнението на мнозинството, които искат да учат. Станишев нарече още акцията "окупация срещу знанието".

По думите му колкото повече работи правителството на Орешарски, толкова повече конкретни резултати се постигат.

„За първи път от много години насам, държавата започва годината на чисто с бизнеса - практически цялото ДДС е разплатено. Това не се случваше последните 4 години. Държавата отлепва от дъното и икономиката започва да работи. Вчера имахме среща с десетки представители на бизнеса в Стара Загора и чухме техните мнения, оценки за това, което е свършено, както и това, което очакват да се свърши. Затова е това бързане.

Целта е не просто да се свали правителството, а да се свали бързо, за да се пречи на нормалното функциониране на държавата и възстановяването й след едно управление, което я опустоши и докара хората до мизерия и до самозапалване от отчаяние“, каза още Сергей Станишев.

Преди да влезе в залата на бургаския драматичен театър "Адриана Будевска", където днес се провежда общинска конференцияна БСП, Сергей Станишев бе посрещнат от десетина протестиращи с плакати и викове "Оставка" и "Мафия".

Още по темата
Според тях застрояването на Странджа е започнало още по времето на тройната коалиция. Сергей Станишев каза, че парламентарната група на "Коалиция за България" ще иска да чуе ясни позиции и гаранции, че Странджаняма да се превърне в това, в което се превърна "Слънчев бряг".

Сергей Станишев днес участва в общинската конференция на БСП в Бургас. По време на форума ще бъде направен анализ на националното значение на изборите за Европейски парламент и на работата на представителите на БСП в ЕП.

Повече по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
къде са 250000 работни места обещани от Станишев и 1000лв заплата обещана от Сидеров като излъгаха какво правят още в парламента?
38
9
 
9
 
! Отговори
АКО преди 10 години
АКО НА ТЕЗИ СТУДЕНТИ СЕ КАЗВА ЗНАЕЩИ...-СУТРИНТА СЛУШАХМЕ ЕДИН СТУДЕНТ МОЕТО ДЕТЕ КОЕТО Е ПЪРВИ КЛАС БИ СЕ СПРАВИЛО ПО ДОБРЕ - ТОЙ НЕМОЖА ДА КАЖИ ДВЕ СМИСЛЕНИ ДУМИ НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБРА ИСКАЛИ ОСТАВКАТА НА ИЛЧЕВ А ВЪТРЕ БИЛО ПЪЛНО ОТ ДРУГИ УНИВЕРСИТЕ ТЕЗИ СТУДЕНТИ ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ ОБРАЗОВАТ МАЛКО ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ
37
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разби партията, разби България а сега иска да пребият и децата ни. Марш в Украйна и дано попаднеш там на истински демостранти долен ***!
36
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Pravitelstvoto pada, dobre i koi idva??B.B.-BUDA, agenta na DS, 4len na SIC zaedno sus slugite si Cvetanov i Fidosova, s palq4ovcite koito uni6tojiha sredniq i malkiq biznes?!? Ili Reformatorskiq blok, vse stari mucuni koito iskat otnov da se oblajat ot vlastta??Kakvo i kogo predlagat "Umnite"" studenti i kak 6te se postigne, s bunt i paleji, ili s Revoluciq? Za Revoluciq trqbva da ima voda4i i cel?Kude sa te?2-3 provincialni student4eta, plateni, govore6i na dialekt, te li 6te ni pomognat? NEE
35
3
 
6
 
! Отговори
ставри преди 10 години
Горкия.
34
3
 
6
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Дедовия, колкото и да се пениш скоро ще лапнеш дедовия на Боко. А бе, каквото и да стане все той ви е в устата. Айде стига вече, измислете нещо по-умно
33
2
 
3
 
! Отговори
ДАРДАМАН преди 10 години
А АЗ ВИДЯХ НА ЖЕНКА МУ ТЕРЛИКА РОС ЯСАЛ И ВАЛНЯСАЛ
32
4
 
11
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Този защо управлява без да е спечелил изборите?Това не е ли повод за "Оставка"
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напълно съм съгласен с Другаря Станишев,младите искат да завършат и да се реализират.Ама не Ви искаме Вас,нито герб,бсп,атака,дпс,сдс и подобни.Всички да се махате,Вие ни пречите на развитието уважаеми.
30
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей,тъман се беше поуспокоил другаря Станишев и студентите пак почнаха
29
2
 
18
 
! Отговори
... преди 10 години
Българи, ако всеки един от нас успее да убеди негласуващите в собственото си обкръжение да го правят, то червеният *** е на власт за последен път...
28
4
 
4
 
! Отговори
пионер преди 10 години
Да не обиждате нашия вожд Другаря Станишев! Ние, голяма част от пишещите коментари в Днес.бг, ние които мразим Америка и обичаме СССР, ние които искаме връщане на комунизЪма, желязната завеса, доносите, страха, забраните, промиването на мозъци, манифестациите, ние които жалеем за старото време и НЕ искаме свобода, за сметка на билетче за автобус от 6 ст. няма да позволим да обиждате вожда и веднага ще ви нацъкаме минуси!БКП - КПСС вечна дружба, да живеят Сталин и Ленин, СССР - НРБ заедно навеки
27
11
 
6
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Боко беше окупирал цялата държава и пак не му се получи та 10 души от които 4 студента ли ще въртят държавата около пръста си?От това се вижда, че мутрите и рИформаторите няма да се поколебаят да жертват бъдещето на когото и да било в името на някакви техни си много съмнителни интереси.
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Благодарение на такива като Станишев Борисов ще се завърне на бял кон във власта...Колкото пъти го дадат по телевизията започва да говори неща които нямат нищо общо с действителността...Няма да забравя на срещата с президента когато Болен вдигна поредния си вскандал как се подхилкваха заедно с Местан..Представям си какво им е на редовите привърженици на БСП които са гласували за тях а са получили за гласовете си ДПС..Нормално стават все по малко и по малко ..
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
престанете да давате тоя ***
24
6
 
2
 
! Отговори
NE SUM PLATEN I.. преди 10 години
NE MI PLA6TAT I NE ISKAM ZA DA MI E QSNO, 4E NARODA DAVA MNOGO TO4NI OPREDELENIQ NA HORA KATO STANI6EV, BORISOV, FIDOSOVA, PETKOV, DQNKOV I VSI4KI OSTANALI VINOVNI ZA SUSTOQNIETO NA BULGARIQ.TOZ "SUSEL" IMA NAI-GOLQMA VINA DA NI SE NATRESE BUDA - TIKVATA,, ZA LUJJITE I OBE6TANIQTA SI KOITO NE IZPULNI.DOKARA NI GERB KOITO OBEZKOSTIHA KAZKVOT BE OSTANALO I SE 4UDQ, NQMAT LI MORAL TOI I PROIZVODNITE MU? "SUESEL", "TIKOVOKA", 'DEBELATA FIDOSKA" ZA6TO PONE NQMA I EDIN "UMNIQ", "4ESTNIQ", SPRAVEDLIQ"
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТАКА КАТО ГЛЕДАМ КУМУНИСТИТЕ ИСКАТ ДА СИ ВЪРНАТ ХРИСТО БИСЕРОВ ТОЛКОВА СА ВСЕОТДАЙНИ НА ПАРТИЯТА
22
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** !!!ОСТАВКА !!!
21
2
 
23
 
! Отговори
да, да преди 10 години
Представяте ли си що за *** трябва да си, за да знаеш, че когато гласуваш за БСП, всъщност гласуваш за ДПС. И въпреки това да го правиш.
20
16
 
4
 
! Отговори
Батман преди 10 години
Прав е Станишев