Подслушват ме и в момента, рече Цветанов

Секторът за сигурност обслужва БСП и ДПС, твърди бившият МВР шеф
Обновена: 26 яну 2014 22:26 | 26 яну 2014 20:01, Веселина Йорданова
158
Подслушват ме и в момента, рече Цветанов
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БулФото

Подслушват ме – до скоро със сигурност, мисля, че и в момента. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването „Всяка неделя” по Нова телевизия, където коментира сигналите за незаконно подслушване на политически опоненти в последно време.

„Винаги съм използвал един телефонен номер. Нямам никакви притеснения, защото когато говоря по телефона, аз не говоря за престъпления”, каза още депутатът.

Още по темата

Цветанов за пореден път отрече да се е занимавал с такива практики докато оглавяваше МВР и посочи, че няма нито едно доказателство за това.

„Знам какво съм правил и съм вярвал на колегите, с които работех“, изтъкна той по темата.

Според Цветанов появата на сигналите за СРС-та и случаят с предполагаемото тефтерче на Кирил Рашков - Цар Киро имат за цел отклоняване на вниманието от реалните теми – докладът на Европейската комисия, проблемите на БСП с АБВ, Изборният кодекс.

Цветанов отрече да е знаел за тефтера на Рашков.

Според бившия МВР шеф, министерството и секторът за сигурност ще се използват много умело за внушенията, които ще се правят за предстоящите избори.

„В момента МВР изготвя опорни точки за БСП", заяви той. Според депутата, ДАНС обслужва централите на БСП и ДПС. Цветанов даде пример с оттеглянето на Христо Бисеров от парламента и ДПС.

Според него, докато от опозицията преди парламентарните избори са се занимавали с внушения, ГЕРБ са правили реални политики.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
6
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До иван Че по документи Цветанов е председател на ПП ГЕРБ....
82
8
 
1
 
! Отговори
иван преди 10 години
Цветанов трябва да е шеф на Герб
81
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПо-скоро обратното-Цветанов го е страх от БСП и ДПС, защото ще му разследват всички безобразия и ще го вкарат в пандиза.
80
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП и ДПС умират от страх ГЕРБ да не се върне на власт и Цветанов пак да стане министър на вътрешните работи, щото вече компромиси няма да прави, ще ги навре там където слънце не огрява!
79
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ се прецакаха вече, БСП отдавна, а "Атака" се ***, не мога да разбера защо още гласувате за тези 3 партии?
78
6
 
3
 
! Отговори
До 88 преди 10 години
И аз ще дойда......ще ме познаеш по дрехите:черно горнище, черно долнище, Поне си смени напиканите умирисани ***, щото като ти ги свалят да не се гнусуват!
77
5
 
13
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
Ааа.. Цецко, виде ли? Ти като слушаше всички, нямаше проблеми. Сега слушат тебе - голям проблем. Да му имам елементарната герберастка логика...
76
1
 
6
 
! Отговори
Рангел Прасето преди 10 години
До СТРАНДЖАТА"Аз лично ще бъда там още от 6 часа сутринта......."И аз ще дойда......ще ме познаеш по дрехите:черно горнище, черно долнище, каска, черна маска, белезници, палка, пистолет, щит .Омръзнаха ми тренировки за чупене на крайници, искам реален бой .
75
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tova e edinstveniq politik v cqlata istoriq na Balgariq , koito nabuta po zatvorite edni ot nai opasnite bandqgi tarmozili obrazovani semeisrva !!! Ako moje okolo 20 30 minuschita molq
74
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе *** нагъл и неграмотен, този "сектор" се мъчеше да го "управляваш" ти бе нещастнико, за съжаление почти четири години! И твойте протежета какво правиха? Разчистваше си мафиотски сметки, обвиняваше кого ли не и в какво ли не! Само като си покажеш наглата физиономия и се питам, ти злобно човече, как и какво "работи", та заработи за 6 апартамента? И това е най-безобидното, а колко съдби разсипа бе ***? Сега плачеш пред Европата и черниш България! Точно ти ли бе?!
73
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предусещам, че този като го осъдят Менко ще го изпрати при братя Галеви !
72
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е най-наглият политик в историята на България !!!
71
10
 
8
 
! Отговори
акуд преди 10 години
ДПС е узурпирала Българската власт и смуче парите на Бълграите и така се множат не образована ***. а българчетата си кротуват като агънце на гергьовден
70
3
 
18
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 10 години
Ето отговора на окупаторите за помощ от гражданите.......НЕЩАСТНИЦИ и БОКЛУЦИпреди 44 минутиТия *** са пълни НЕЩАСТНИЦИ и *** молещи се за един здрав отрезвяващ полицейски бой!!! Това вече не е държава! На който му скимне отива, слага катинарите на ОБЩЕСТВЕНА сграда и поставя искания! И това ако не е ТЕРОРИЗЪМ, здраве му кажи!!!
69
15
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
Аз лично ще бъда там още от 6 часа сутринта........- елате и вие и ще победим..... Ето и призив от фейсбук на смелите студенти- бойци.......Вижте какво пишат окупаторите едно към едно:Ние, студентите и гражданите, окупиращи Ректората на СУ призоваваме всички неказионни опозиционни партии: Синьо единство, Реформаторския блок, Зелените, ГЕРБ; всички неказионни НПО организации; дори футболни агитки; всички синдикати;
68
3
 
17
 
! Отговори
бай Ставри преди 10 години
Цецо, време е.
67
18
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
Братя.....- утре сутринта се очаква полицейски щурм на специалните части от полицейското звено"Кобра" и смазване и жесток побой на студентите окупирали ректората в СУ. Мотива ще бъде че ще провалят сесията на 22 хил. други студенти. Нека в 8 часа бъдем пред университета и с телата си ги защитим и отблъснем полицейските части......
66
3
 
12
 
! Отговори
братя Галеви преди 10 години
Венсерамос Цецо, Менко е добър адвокат, наш човек дето се казва, ще излезеш за нула време. Чакаме те за едно коктейлно парти под парещите лъчи на чюноамерикаското слънце.
65
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Такааа! А га яде кифтетата не рива!!!
64
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ami ne gov po tefona be ,ama che ***.