Полицията и прокуратурата бездействат за окупацията!

Сидеров иска оставката на Цветлин Йовчев
27 яну 2014 15:34, Анисия Иванова
183
Полицията и прокуратурата бездействат за окупацията!
Волен Сидеров. Снимка Архив: Булфото

Полицията и прокуратурата бездействат по въпроса за повторната окупация на Ректората на Софийския университет, смята лидерът на "Атака" Волен Сидеров, се казва в прессъобщение, изпратено от партията му.

"Аз обвинявам прокуратурата и полицията в съдействие и съучастие на престъпници. Престъпленията на лицата, които в момента са окупирали Софийския университет, са следните: хулиганство, нарушение на обществения ред, самоуправство, включително престъпление срещу държавата", смята Сидеров.

Той пита прокуратурата, главния прокурор, градския прокурор на София и районна прокуратура защо не са се  самосезирали вече трето денонощие и не реагират. Той припомня как прокуратурата е действала светкавично срещу него, а сега, трето денонощие, не се предприема нищо.

Още по темата
Лидерът на националистите подчертава, че тази псевдотолерантност към нарушители на обществения ред ще доведе страната ни до анархия и хаос.

Сидеров пита и Йовчев защо полицията не се е намесила до момента. Според националиста има престъпление - „хулиганство, нарушен обществен ред, самоуправство, изгонили са охраната“.

"Окупаторите са извършили насилие над охранители. Единия от тях са го заключили. Всичко това до момента трябваше да бъде санкционирано от МВР и от прокуратурата. Тяхното бездействие всъщност е съучастие към тези престъпления”, се казва в позицията на Сидеров.

Според него още петък вечерта въпросните окупатори е трябвало моментално да бъдат задържани и вече да се води досъдебно производство.

„В случая полицията бездейства и това е поредният повод да поискаме оставката на министър Цветлин Йовчев, който продължава по един абсолютно антидържавнически начин да толерира престъпни действия и хулиганство в центъра на София“, добавя още лидерът на националистите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Доган, пак ли не сте задоволили любовницата по-горе на снимката?
67
6
 
9
 
! Отговори
иво преди 10 години
сидерефенди беше на заточение 2седмици при своя тъпкач доганага оправиа го и сега са го пуснали пак да пълни медиите с фашиски постъпки.сега трябва да отиде с гранатомет при окупаторите а не с пистолет както в НС.ИГРАЙ си с хората вилен дупев те не ти обръщат много внимание ти си най-добрия може би отзат
66
1
 
6
 
! Отговори
бай шиле преди 10 години
ЯЗЕ ПЪК СЪМ ОКУПИРАЛ МАЗЪТА С БЪЧВАТА,и не пущам жената праща ми децата в контра-окупация!!!ДОКАТО НЕ СВЪРШИ БЪЧВАТА НЕ МЪРДАМ!!! Овчев оставка за волен няма пиячка,и моята е на свършване!!!
65
10
 
7
 
! Отговори
Квит преди 10 години
Волене, мачкай *** ***! С теб сме, вожде! Ние не се потдаваме на контролът над съзнанието, който тъпите медии се опитват да наложат по височайша заповед от господарите им евреи! Скоро ще удавим в кръв всичко, което има за цел да докара България на дъното. Няма да пожалим никого! Скоро ще разбере Света! Скоро!
64
12
 
7
 
! Отговори
до 50 преди 10 години
"ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕМИЕР ! ШНУР ЗА ВСИЧКИ *** ! "Ало, Атака, вие не искахте ли бесене/затвор за 1. турци и 2. комунисти?Защо сега сменихте приоритетите на бесене? А-ааа, защото сте в съоз 1. с турци и 2. с комунисти. Евала, машалла, на това му викам царе на пируетите
63
10
 
7
 
! Отговори
Made in Varna преди 10 години
Вейсел Сайдероглу да вземе да се ожени за любимата си Гаджева и да кротяса това кукуруку! Или да отиде при кукловода си ***, той все ще му намери някоя партийна другарка...
62
7
 
8
 
! Отговори
Винету преди 10 години
лилипутът беше позабравен и реши пак да напомни за себе си. Арестувай ги и направи насила членове на БАТАКА, че не ти останаха симпатизанти.
61
9
 
14
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Я, мишката се показа. Беше се покрил, след като даде имунитета не може да му се чуе продажното гласче. Без имунитет не смее да говори, веднага да се крие под масата.Искал оставката на Цветин Йовчев - абе турист, много време прекара в Куба и сигурно не помниш, че благодарение на твоя продажен глас е и правителството и Йовчев, студентите искат техните оставки и твоята също.Заинтересувал се от окупацията на университет - има ли някой от твоята партия дето да е минал през уневерситет?
60
6
 
12
 
! Отговори
jo преди 10 години
Сидере ,какво стана с милионите от Турция , с които щеше да обезщетиш тракийските бежанци ?
59
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е бита карта вече ,и как може да има все още хора който му вярват .
58
9
 
12
 
! Отговори
до 55 преди 10 години
До АнонименПо полека с нервите ненормален соросоиден *** ,любител на еднополовия секс и леката дрога ,чувал съм ,че марихуаната трайно уврежда мозъка и ти си доказателство за това твърдение
57
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
#ignorvolen
56
8
 
11
 
! Отговори
glarus 3 преди 10 години
сайдера може да вземе всичките си книги и да им драсне една клечка.сам си плю в мутрата с тази подкрепа за сегашното "правителство".сам си удари звучен шамар след като тръгна срещу всичко за което е говорил през последните десетина години.айде чус на бунището на историята.
55
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Решението за България е само едно - море от гласове за АТАКА на следващите избори, поне 121 народни представители от АТАКА, премиерски пост за г-н Сидеров и цялостно реализиране на "Планът Сидеров срещу колониалното робство".
54
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абре тоя луд ***,не е ли в кауша вече...Тоя ли ще прави политика??? Джудже и психар,продажник и близач на ком.соц за*ници...Руско ***!
53
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я се скрий бе Сидеров.
52
7
 
12
 
! Отговори
бачкам и се възмущав преди 10 години
Този перко Волен няма ли да го осъдят най-накрая, нали си хвърли имунитета, какво стана, Цацаров, защо спиш и ти платена кукло
51
10
 
8
 
! Отговори
93595 преди 10 години
Ай бат Волене,напрей някаква щуротия,ч да стани екшън.Мой да си *** и ***,ама не си скучен.
50
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За мен, той е събирателен образ на хан Аспарух, Васил Левски и Христо Ботев.
49
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В УКРАЙНА *** НА ЕВРЕОМАЙДАНА С КАЧУЛКИТЕ КОИТО РАЗВЯВАТ ЗНАМЕНА СЪС СВАСТИКИ И СТРЕЛЯТ ПО ОРГАНИТЕ НА РЕДА , ПАЛЯТ И ТРОШАТ, ЗА ЕВРЕЙСКИТЕ МЕДИИ СА (БОРЦИ ЗА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ) БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛИСТ И ПАТРИОТ ВОЛЕН СИДЕРОВ ,КОЙТО В ПОРЕДИЦА КНИГИ КОИТО НАПИСА И В ТЯХ ИЗОБЛИЧИ ЕВРЕО-МАСОНСКАТА ЦИОНИСТКА ЛИХВАРСКА *** ПО ТАЛМУДИСКИ ГО ИЗКАРВАТ (ЛУД) ,А ХОРАТА ОТ АТАКА (ФАШИСТИ) ЗАТОВА ДА ВИ ПЛЮЯ НА МИЗЕРНИЯ ЕС И ДА ПИКАЯ НА*КИЯ ЗАПАД С ГЕЙ ПАРАДИТЕ И НЕО-ЛИБЕРАЛНАТА ПОМИЯ