Полицията и прокуратурата бездействат за окупацията!

Сидеров иска оставката на Цветлин Йовчев
27 яну 2014 15:34, Анисия Иванова
183
Полицията и прокуратурата бездействат за окупацията!
Волен Сидеров. Снимка Архив: Булфото

Полицията и прокуратурата бездействат по въпроса за повторната окупация на Ректората на Софийския университет, смята лидерът на "Атака" Волен Сидеров, се казва в прессъобщение, изпратено от партията му.

"Аз обвинявам прокуратурата и полицията в съдействие и съучастие на престъпници. Престъпленията на лицата, които в момента са окупирали Софийския университет, са следните: хулиганство, нарушение на обществения ред, самоуправство, включително престъпление срещу държавата", смята Сидеров.

Той пита прокуратурата, главния прокурор, градския прокурор на София и районна прокуратура защо не са се  самосезирали вече трето денонощие и не реагират. Той припомня как прокуратурата е действала светкавично срещу него, а сега, трето денонощие, не се предприема нищо.

Още по темата
Лидерът на националистите подчертава, че тази псевдотолерантност към нарушители на обществения ред ще доведе страната ни до анархия и хаос.

Сидеров пита и Йовчев защо полицията не се е намесила до момента. Според националиста има престъпление - „хулиганство, нарушен обществен ред, самоуправство, изгонили са охраната“.

"Окупаторите са извършили насилие над охранители. Единия от тях са го заключили. Всичко това до момента трябваше да бъде санкционирано от МВР и от прокуратурата. Тяхното бездействие всъщност е съучастие към тези престъпления”, се казва в позицията на Сидеров.

Според него още петък вечерта въпросните окупатори е трябвало моментално да бъдат задържани и вече да се води досъдебно производство.

„В случая полицията бездейства и това е поредният повод да поискаме оставката на министър Цветлин Йовчев, който продължава по един абсолютно антидържавнически начин да толерира престъпни действия и хулиганство в центъра на София“, добавя още лидерът на националистите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Давай Волене, ние сме с теб! Мачкай *** от герП дпс и бсп, ментетата - *** и гнилата съдебна система . Никой не може да се бъзика с АТАКА , а който го прави- лошо го чака . Атака, победа! България на българите!
47
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако АТАКА не дойде на власт, Родината ни ще бъде превзета от герберасти, деформатори и останалата *** ***. Българи, гласувайте за АТАКА, подкрепете България!
46
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕМИЕР ! ШНУР ЗА ВСИЧКИ *** !
45
11
 
31
 
! Отговори
vitosha преди 10 години
Заради волен, думата "атакист" стана символ на ***, алчен...Волен и тези гласуващи за него трябва да се изселят моментално за любимите си дестинации - Куба, Северна Корея и Диарбекир!
44
26
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Волен Сидеров и партия АТАКА, за пореден път, те са единствените със правилна, ясна, точна и категорична позиция!
43
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъй, тъй Волене прав си, тя прокуратурата е абсолютен съучастник и в твоите изцепки нали така?????
42
22
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Пълна и тотална подкрепа за г-н Сидеров - единственият достоен български политик, единственият който защитава българският народ и единственият който не е слуга на САЩ, Турция, Израел и Брюксел. Не може най-точния политик, който единствен се държи като държавник и е с отговорно политическо отношение, да бъде подлаган на такива тежки изпитания и унижения, но пак не може да го победите! Волен Сидеров министър-председател!
41
5
 
22
 
! Отговори
93595 преди 10 години
Айде бат Волене въри да удариш пак някой ,че да стане ИНТЕРЕСНО!
40
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно Доган не го е задоволил снощи.
39
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако полицията и прокуратурата продължат да бездействат, ще се наложи ние атакистите да вземем нещата в свои ръце, да спрем анархията и хаоса, да прочистим столицата от *** и да възстановим реда в страната. АТАКА ПОБЕДА!
38
9
 
16
 
! Отговори
glarus 3 преди 10 години
системата на сайдера е "кой ми ака в гащите"излъга десетки хиляди хора по особенно болезнена на нацията тема.подкрепя /срещу какво?/ правителство водено от хора които защитават чуждестранни и лични интереси и не зачитат българските такива.срами България с идиотските си изцепки по света.това мисля е достатъчно да му се даде червен картон на следващите избори.националист!!!!хехеее.пълен ***.
37
11
 
25
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
ВОЛЕН Е ПРОДАЖЕН ЛЪЖЕЦ И *** КАТО ЧОВЕК...И КАТО ПОЛИТИК Е НУЛА...
36
7
 
7
 
! Отговори
до 37 преди 10 години
До АнонименБълнуваш бе момче, събуди се! :)
35
13
 
9
 
! Отговори
9667 преди 10 години
Ейййй, доживях и деня да съм на същото мнение с Волен Ага! Неведоми са пътищата господни!
34
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
interesno kak go tarpi o6te Vulgarina...Moje bi 6tot e prost,moje bi,kat naroda xaxxaaxaaxaaaa...
33
26
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АТАКА - ПОБЕДА!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!КОЛОНИАЛНИ РОБИ, СЪБУДЕТЕ СЕ!
32
4
 
15
 
! Отговори
ViturStSt преди 10 години
Защо със същият плам не пита Пеевски след като имал достъп до най-класифициранта информация в България до която по принцип имат достъп трима човека, както се и разбра в последствие нерегламентирано защото не бил стъпил в длъжност, цяла седмица възползвал ли се е от него?Защо се кри три дена докато течеше скандала а не излезе да пита как така човек за когото има дела за връзки с турското разузнаване МИТ в същата тази служба изведнъж я оглавява и придобива достъп до тези дела?
31
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Аз обвинявам прокуратурата и полицията в съдействие и съучастие на престъпници. Престъпленията на лицата, които в момента са окупирали народното събрание , са следните бсп дпс и атака: хулиганство, нарушение на обществения ред, самоуправство, включително престъпление срещу държавата", смята Сидеров. Той пита прокуратурата, главния прокурор, градския прокурор на София и районна прокуратура защо не са се самосезирали вече една година и не реагират. Той припомня как прокуратурата е действала светкавично срещу него, а сега, една година, не се предприема нищо.
30
21
 
12
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
От април 2006 г. цялият юдео-масонски слугинаж във властта и медиите е впрегнат точно в това: да "развенчаят" Волен, като внушат на хората, че той е "хулиган", "психопат" и "продажник", което разбира се не е така, но слугите на дявола действат с неговите методи - измамата!
29
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не го ликвидираха досега, защото искат да го сплашат, за да "затвори устата си" за мръсотиите им и по този начин да предаде съвестта си на дявола (Господ Иисус Христос казва: "Аз съм Истината").Методът на юдео-масоните не е да убият веднага врага си, защото така ще го героизират сред народа и ще се получи обратен на търсения от тях ефект.Техният метод е да го омаскарят, да внушат на хората, че достойният син на народа и на Бога е едно пропаднало ***.