Полицията и прокуратурата бездействат за окупацията!

Сидеров иска оставката на Цветлин Йовчев
27 яну 2014 15:34, Анисия Иванова
183
Полицията и прокуратурата бездействат за окупацията!
Волен Сидеров. Снимка Архив: Булфото

Полицията и прокуратурата бездействат по въпроса за повторната окупация на Ректората на Софийския университет, смята лидерът на "Атака" Волен Сидеров, се казва в прессъобщение, изпратено от партията му.

"Аз обвинявам прокуратурата и полицията в съдействие и съучастие на престъпници. Престъпленията на лицата, които в момента са окупирали Софийския университет, са следните: хулиганство, нарушение на обществения ред, самоуправство, включително престъпление срещу държавата", смята Сидеров.

Той пита прокуратурата, главния прокурор, градския прокурор на София и районна прокуратура защо не са се  самосезирали вече трето денонощие и не реагират. Той припомня как прокуратурата е действала светкавично срещу него, а сега, трето денонощие, не се предприема нищо.

Още по темата
Лидерът на националистите подчертава, че тази псевдотолерантност към нарушители на обществения ред ще доведе страната ни до анархия и хаос.

Сидеров пита и Йовчев защо полицията не се е намесила до момента. Според националиста има престъпление - „хулиганство, нарушен обществен ред, самоуправство, изгонили са охраната“.

"Окупаторите са извършили насилие над охранители. Единия от тях са го заключили. Всичко това до момента трябваше да бъде санкционирано от МВР и от прокуратурата. Тяхното бездействие всъщност е съучастие към тези престъпления”, се казва в позицията на Сидеров.

Според него още петък вечерта въпросните окупатори е трябвало моментално да бъдат задържани и вече да се води досъдебно производство.

„В случая полицията бездейства и това е поредният повод да поискаме оставката на министър Цветлин Йовчев, който продължава по един абсолютно антидържавнически начин да толерира престъпни действия и хулиганство в центъра на София“, добавя още лидерът на националистите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
26
 
16
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Браво на Сидеров побойник е но поне се бие за интересите на страната и своите също :DАтака получава моя глас на евро изборите щото ако не беше Сидеров сега щеше да управлява още най-големия *** Борисов!!!!!!!
27
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A сам бившият посланик на САЩ признава, че няколко месеца по-късно Бойко Борисов му е обещал, че ще ликвидира АТАКА, ако го направят премиер. Следващият посланик на САЩ - Уорлик, на публично място през 2010 г. се закани на Сидеров, че ще го унищожи, като повтори, че САЩ ще го унищожи. Продалият душата си на дявола масон Слави Бинев, когото Волен направи два мандата евродепутат, преди няколко седмици също му се закани чрез интервю в "ПИК", че "ще му размаже главата, ще го разпльока и т.н
26
11
 
26
 
! Отговори
ДС преди 10 години
Ах, гадино. Как успя да ме излъжеш да гласувам за теб.
25
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Израел и САЩ искат да го премахнат откакто написа книгите "Бумерангът на злото" и "Властта на мамона", а когато създаде партия АТАКА и влезе в парламента, влезе в сила и тяхната заповед за унищожението на АТАКА и Сидеров, защото изобличава сатанинските им действия и измами. Неслучайно още през 2006 г. Георги Първанов заяви в Германия: "Ще се справим с АТАКА".
24
8
 
27
 
! Отговори
glarus 3 преди 10 години
няма такъв продажен ***,като това долно същество.
23
5
 
15
 
! Отговори
ViturStSt преди 10 години
Колко от волните му мероприятия са с разрешение от общината?
22
12
 
13
 
! Отговори
sider преди 10 години
Бой и арести за тези жалки окупатори. Няма какво да ги жалят, тези се гаврят с цял народ.
21
7
 
24
 
! Отговори
до БОЛЕН преди 10 години
Ти си най доброто доказателство за тезата ЛУД УМОРА НЕМА.
20
6
 
26
 
! Отговори
ViturStSt преди 10 години
Това го казва, да го наречем човек който влиза със взлом по комисии телевизии и прочее.
19
8
 
28
 
! Отговори
Жорето преди 10 години
Извини се бе *** Сидер
18
9
 
27
 
! Отговори
Алооо! преди 10 години
Този пък най-малко има право да се изказва! Господинчо, когато си наакан по-добре си кротувай, че иначе много се размирисва! Понимайш...?
17
10
 
27
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Хахахахахахахахахахахах, Сидеров искал оставката на Цветелин Йовчев. Много обича да се шегува този човек. Той чува ли се какво говори, или гледа да се прави само на националист. Ако иска оставката на Цветелин Йовчев, щеше да събира подписка за вот на недоверие, щеше да си оттегли подкрепата за БСП и ДПС и да гласува твърдо против тях, като не им осигурява кворум. Той не прави това, защото му дават пари, но предпочита да се прави на клоун пред народа.
16
9
 
31
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Волен продажника - предлагам да бъде окупиран от Мандинго в Софийския централен затвор.
15
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Националиста, дето даде власт на украйнски еврейн и турчин. ХАХАХАХАХАХА МРИ БЕ ПРОСТИТУТКО!!!!!
14
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
чалмата му се е излузила на врата хахахахаха
13
31
 
11
 
! Отговори
Националистът преди 10 години
Време е народът НАЙ-СЕТНЕ да се обедини и да гласува задружно за АТАКА. Само така България ще излезе от БАТАКА! Връщане на златните концесии в български ръце, изгонване на чуждите монополи, 1000лв минимална заплата - всичко това е напълно възможно и НЕОБХОДИМО, не се оставяйте да ви манипулират! Който гласува за разни Бойковци, Станишевци, Догановци и тем подобна *** - проклет да е! Проклет да е! Проклет да е! Давай Волене, ние сме с тебе - за победа идва време!!!
12
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти турска Подлого, Предател и Изменник на България първо теб трябва да опандизат!
11
9
 
27
 
! Отговори
ha преди 10 години
турската *** пак се обади...
10
7
 
21
 
! Отговори
годи преди 10 години
хехе...психото тъкмо бях го забравил,че съществува,и той пак изкука от нейде...
9
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя се е снимал гол и пуснал снимките из нетаако видите колко му е малка мишката и ще разберете защо му е толкова голямо егото