Борисов е кавалерът на задкулисието, определи го Местан

"Срещата Борисов-Петното е продължение на сериала "Банкя, Кокинов, Мишо Бирата"
Обновена: 31 яну 2014 14:08 | 31 яну 2014 12:45, Камелия Цветанова
166
Борисов е кавалерът на задкулисието, определи го Местан
Лютви Местан Снимка: БТА

Кавалерът на задкусилието е Бойко Борисов, а президентът Росен Плевнелиев се опитва да отклони вниманието от скандала заради срещата на лидера на ГЕРБ с Бисер Миланов-Петното с инициативата си за референдум, смята председателят на ДПС Лютви Местан.

Преди дни изтече информация, че Борисов е платил 12 000 лв. и обещал още половин милион на Бисер Миланов-Петното, за да дискредитира Николай Бареков, а самият експремиер определи това като компромат.

Още по темата
„Темата за задкулисието фокусира вниманието на обществото през последните месеци, тя е в основата и на протестите. Подкрепящите правителството партии сме на светло. На този фон няма как да бъде подминат един скандал, свързан със среща на Петното и Бойко Борисов и няма никакво значение кой на кого се е обадил пръв, важното е, че има подобна абсурдна кореспонденция и среща”, заяви днес от парламентарната трибуна Местан.

Според него тази среща е продължение на сериала „Банкя, Кокинов, тефтерчето на Златанов, Мишо Бирата”.

„Това е истинското задкулисие в България днес. Актуалната тема е не Бисеров, а един друг Бисер без „ов”, казва се Петното, Петното прояви задкулисието, Петното уличи задкулисието, а днес още по-важен е въпросът защо президентът подмина този важен заговор за демокрацията и отклони темата с правото на българските граждани за референдум”, коментира Местан.

Той настоя да има позиция на ГЕРБ и на ЕНП относно скандала с Петното, както и че очаква становището и на Реформаторите, които също са част от ЕНП, като допусна, че те мълчат, защото знаят, че „ако се прегънат с оцапан, ще се оцапат и те”.

В отговор Цвета Караянчева от ГЕРБ настоя, че с такива изказвания отново се подменя дневният ред на обществото.

„За Петното може най-добре да говори премиерът Пламен Орешарски, защото дълго време Петното ходеше при него на срещи”, не остана длъжна тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
13
 
! Отговори
яко преди 10 години
по новинарските форуми останаха само партиините ***
19
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ ВЕЧЕ И КОГАТО ВИКА ЖЕНКА СИ , КАЗВА ......БОЙКООООО
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
skoro ste svarshi tvoqta ama da vidim kade ste begash gnusen turchin
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всички играят заедно и забавляват раята
16
1
 
22
 
! Отговори
doli преди 10 години
Г-н, пардон другаря "поредица от думи" да си гледа собствената партия,дето ако се случи задължителното гласуване,ще отиде в девета глуха,а да не се занимава с ГЕРБ. Искат да прехвърлят Петното на Б.Б.,ама не им се получава. Много,много плоско другарю! Прозрачни сте!
15
3
 
32
 
! Отговори
Пич преди 10 години
Дааааа, дааааа, сигурно Петното е човек на Борисов, ама сииигурно. Колкото Борисов беше подслушвал, колкото от ГЕРБ бяха подменили бюлетините, колкото от ГЕРБ плащаха на ***. Оказа се, че е точно обратното. Сега и с Петното е така. Бареков му даваше указания преди няколко месеца, както всички видяхме от заснето видео на улицата, обаче сега бил човек на Борисов. Вече и малките деца не ви вярват Местанчо ...
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kvo stana s depresiqta na oniq mirizliv kozel Dogan
13
3
 
29
 
! Отговори
Калинка преди 10 години
само герб да се връща дянков
12
2
 
33
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
На *** ли ни правите? Медал ли да му даваме на Петното?Кое задкулисие е разобличил-доказателствата,такива пари по банков път ли са платени?Цяло лято беше с Орешарски,сега взел пари от Борисов,подкрепя Бареков-кой от всичките е зад кулисите и кой театър разиграват?Борисов платил,обещал кой е видял ,кога е била срещата -нали слухтите и записвате-давайте да видим.Да не стане като онези срещи Първанов,Петков,Борисов?Имало записи-няма записи.Много от рано започнаха компроматитие.
11
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Местане ,да вече разбрах:БОРИСОВ, та БОРИСОВ ДА ,ЗА БОРИСОВ ЩЕ ГЛАСУВАМ недей ми повтаря името му всеки ден
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти пък си турчин, бе Местане ! Всеки човек си има кусури.
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очакваното стана факт - след като четири години депутатите не вдигаха заплатите си, сега народните представители решиха, че времето за спестяване е отминало. Така новата заплата става 2550 лева на месец - колкото три средни работни заплати в страната, предаде bTV.Увеличението реално е около 400 лева.
8
2
 
24
 
! Отговори
един преди 10 години
***- само това мога да кажа за тоя
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Борисов е кавалерът на задкулисието" каза Местан, чиито конци са дърпани от Доган, а той дори не е и кавалер!
6
1
 
23
 
! Отговори
реалист преди 10 години
тоя ни прави на балъци всички ,както и целият им лекторат на ДПС.въпросът е да има ли задължително гласуване или не .....Аз съм ЗА .
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Местанеееее, ти и Доган сте професори на задкулисието и лицемерието доказано от архивите на ДС, когато пишехте "дисертациите" си Боко е играел на жмичка или не е бил роден, нема как да ви стигне!!!!!!
4
0
 
20
 
! Отговори
бобо преди 10 години
дааааа,Борисов е кавалер,а ти си партийна ***!!! Ка се целуваше само с оня гей-Станишев!!! Не се ли оцапа като се целуваш с оцапан!!!
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МЕСТАН ДНЕС ПАК ЩЕ НИ НАЛИВА МОЗЪК
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
da otstranim Borisov nas sa ni nujni dostoini hora kato Dogan,Mestan,Stanishev,Biserov,Barekov,Peevski,Manolova,Gen.Gotcev,Petnoto,Mikovi sie
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я се скрий бе .