Пленумът на БСП не ни влияе, категоричен е Орешарски

Бизнесът поставил положителна оценка на кабинета
Обновена: 31 яну 2014 18:28 | 31 яну 2014 18:22,
90
Пленумът на БСП не ни влияе, категоричен е Орешарски
Снимка: БТА

Предстоящият пленум на БСП няма да повлияе на работата и стабилността на правителството. Това каза в Пазарджик премиерът Пламен Орешарски.

Той обяви, че не е политик и се разграничи от партийните дела на БСП.

В Пазарджик Орешарски имаше среща с представители на бизнеса от региона. Министър-председателят се похвали, че държавата вече не е длъжник на бизнеса, като е платила дължимите суми от ДДС.
 
"Разплащанията вече се случиха, цялото дължимо ДДС вече е върнато. Вече НАП работи за връщане на ДДС по входящите документи, а не по избор на служители в НАП – това е доста голяма разлика", подчерта премиерът.

Пламен Орешарски се похвали, че бизнесът е поставил положителна оценка за работата на правителството.

"Ще се ангажирам да осигурим по-добра бизнес среда, редовно плащане от страна на държавата, подкрепа за финансиране за малък бизнес”, каза още той.

Премиерът заяви, че приходите за миналата година са по-добри спрямо очакванията в средата на годината. Неизпълнението е в размер на 200 милиона лева, а не в размер на 1 милиард, каквато е била прогнозата на експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: БСППламен Орешарски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Oreh I az davam visika otzenka na maika ti .mn dobra e oralno.dano I da6erqti e takava!!!!!!
61
0
 
2
 
! Отговори
v0da преди 10 години
Abe nali Borisov beshe losh i vie shtqhte da stabilizirate durjavata? E kvo stana samo dura-dura sto chadara plqmpate prostotii po mediite i nikakvi promeni v zakona, nikakvi promeni v ikonomikata i kato cqlo nikakvi promeni osven che ste vie na vlast. Toi che Borisov e nai golqmata izdunka na Balgaria i pulen profan e taka no vie kato ne ste profani zashto samo slushame za sbirki na BSP iz cqla Balgaria i kak si karate Mercedesite za po 100,000lv?
60
1
 
6
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
До-56.Ти пък на Станишев ли вярваш?По добре да чета Винету отколкото решенията на априлския пленум.Не мисля че Винету е мерило за интелигентност .Ако попиташ 10човека .от тях 9 ще са го чели.Но дали толко са чели решенията на поредния конгрес на БКП.Много облъчен народ има .То е от радиацията дето беше безвредна според партията.Тази радиация дето я криха от народа.И такива като тебе тупани все още вярват на другари като Станишев.Всеки друг но не и тия.
59
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям смях . Тука някакви отчаяни герберасти им се привиждат някакви олигарси , революции и оставки ааахахахахаха я си лягайте да спите бе драскачи , Ореха остава до 2017 , може и след това защо не ?
58
6
 
2
 
! Отговори
VARNA преди 10 години
Вой на отчаяни герберасти аахахахаха кееееф
57
5
 
7
 
! Отговори
Made in Varna преди 10 години
Кой бизнес ти дава високата оценка бе, клоунарски!? Тоя на пловдивския гергов, на васил божков, на христо ковачки, на летящата чинийка с обръчите от фирми ли!?
56
2
 
5
 
! Отговори
бг преди 10 години
ха така бе ОРЕХЧЕ.....я ги зарежи тия зомбита от БСП и ДПС и покажи че си мъж и удари по масата да чуе мало и големо лудо и младо че одурмата се разтури и съзнанието ти се пробуди повече от ранобудните студенти .........повярваи си има потенциал да ти повярват повече хора от народа
55
7
 
17
 
! Отговори
Борисов това преди 10 години
Борисов онова,Борисов е виновен и Сорос е виновен.Борисов бил Буда,а Станишев не е Московеца,но Борисов строеше магистрали,ама лоши,пък Орех Станишев тегли заеми,ама добри,за ,,бизнеса'',народа да ги връща,при Борисов са строи Дунав мост 2,НО Станишевци го откриха и все такива работи.За близо година нищо не се и промени,само думи,думи,думи без дела.А Иисус е казал,ПО ПЛОДОВЕТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.
54
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смьрт на комунизма
53
0
 
18
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Напротив ,скъпо ни излизат глупостите на БСП.
52
0
 
19
 
! Отговори
пфффф преди 10 години
"Бизнесът поставил положителна оценка на кабинета"!!!!!!кой е този бизнес?на нашите хора с багерите по морето ли?пълни смешници.ще ми вкарват ресторантски персонал от чужбина.пффффф.рядко се затруднявам с намирането на думи и това е един от тези случаи.тези хора не живеят в България.явно са на луната.
51
0
 
20
 
! Отговори
да бе преди 10 години
Всеизвестно е че Пазарджик е меката на анфетамина и там почти друг бизнес няма. Та като гледам снимката 100% Ореха е смръкнал поне една линия за да е толкова доволен. :)
50
11
 
4
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Това ,че финансовите резултати на това правителство са по-добри от тези на Дянковското не е изненада.Всъщност Дянков правеше почти всичко наобратно.Това правителство и този парламент имат ЕКСПЕРТИ в областта :"как се краде в Български условия".Така че :спокойно ,народе и за теб ще има едно парче хляб и една чаша собствено сварена ракия...НАЗДРАВЕ! и ако ти се повръща -за това винаги са виновни1.Предходните управляващи.2.Лошите метереологични условия.3.Интересите на други държави.
49
14
 
2
 
! Отговори
въпрос преди 10 години
СПОРЕД ВАС ИМА ЛИ ИСТИНА В ДУМИТЕ НА СТАНИШЕВ ?Борисов остави разорена държава - опразнена хазна, мизерстващи хора и неработеща икономика с гигантска безработица. Това, което говори, ми напомня Винету, заяви още Станишев.
48
14
 
4
 
! Отговори
фактите преди 10 години
Равносметката след 3 год. и 7 месеца "блестящо" управление на ПП.Герб:1. Минимална заплата по-ниска от Албансакта2. Поне 20% безработица може би повече3. Резерва е на минимум къде отидоха парите бяха 8 милиарда4. Обедняване поне 30-40% -Ток,бензин..........5. Пенсии и заплати замразени 4 години6. Скандал след скандал това беше цялото управление7.НОЗК ограбено и парите изхарчениНека другите да продължат............................................ГЕРБ -никога вече
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ИСТИНАТАИстината че цялата държава ни е мафиотска вече 25г.,а мафията изпълнява чужди за да ни изтрие нацията и накрая България
46
1
 
10
 
! Отговори
кутевщини преди 10 години
Като не е политик какво е? Експерт?! Да не би по-скоро да е некадърник
45
7
 
2
 
! Отговори
До знаете ли преди 10 години
ЧЕ ОРЕШАРЯ Е ЕКСПЕРТ И ИКОНОМИСТ ВСЕКИ ЗНАЕ- И ОТ СБ И ОТ МВФ И ОТ УОЛСТРИЙТ. СКОРО ИЗЛЕЗЕ СТАТИЯ В СПИСАНИЕ "ЖУРНАЛ" ЧЕ ОРЕШАРСКИ С ОПЕРАЦИИТЕ СИ Е СПЕСТИЛ 5.4 МИЛИАРДА НА бЪЛГАРСКИЯ НАРОД. А ЛИЦЕТО МИЛЕН ВЕЛЧЕВ НИ ОЩЕТИ ПРЕДИ 10-НА ГОДИНИ С НАД 5 МИЛИАРДА КАТО ИМИТИРА ЦЕННИ КНИЖА НА ЗАГУБА И ПОЛУЧИ КОМИСИОННА ЗА ДА ОЩЕТИ НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ 20%. ТОЕСТ БЛИЗО МИЛИАРД СИ ПРИБРА В ДЖОБА. ДЯНКАТА НИ ОЩЕТИ СЪЩО ТОЛКОВА И СЕГА СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТИТЕ В ЛУКС И ОСИГУРИХА И ПРА- ВНУЦИТЕ СИ!
44
0
 
7
 
! Отговори
rumеn221 преди 10 години
Аз съм Вожда!!! Повелителя на мравките и оплодителя на лемурите!! Страхотен съм!!!!!!!!.........
43
4
 
4
 
! Отговори
Знаете ли преди 10 години
Новият премиер Пламен Орешарски е моторът на едни от най-тайните операции с външния ни дълг, спестили милиарди на българските данъкоплатци. Избягва да говори за тях, освен с недомлъвки.Предпочита да мълчи за пробивите си, които го нареждат сред едни от най-талантливите играчи на Уолстрийт. Той едновременно съчетава уменията на държавник и на трейдър от световна класа. Да купуваш дългови книжа винаги на най-ниска цена, е талант, на който всеки на пазара може да му завижда.