АБВ отговаря: Отдавна сме свалили доверието си от БСП лидерите

Ръководството на левицата предало ангажиментите към избирателите
Обновена: 1 фев 2014 18:09 | 1 фев 2014 18:08, Анисия Иванова
254
АБВ отговаря: Отдавна сме свалили доверието си от БСП лидерите
Пресконференция на АБВ. Снимка, архив Булфото

Ние отдавна сме свалили доверието си от ръководството на "Позитано" 20, така че изпреварващо сме решили този въпрос и сме дали своя отговор. Това се посочва в позиция на АБВ, публикувана във Facebook страницата на Националната гражданска инициатива АБВ, след като Националният съвет на БСП реши да снеме доверието си от 13 членове на партията, свързани с алтернативната листа за изборите за Европейския парламент.

От движението посочват, че техният стремеж е не да получат доверие от Сергей Станишев и екипа му, а от гражданите на България.

„Недоверието ни към ръководството на партията се дължи на няколко основни причини – ръководството предаде нашите ангажименти към избирателите, подмени с действията си техният вот и превърна социалистическата партия в изпълнител на решения, които се вземат другаде, като така я постави в тежка зависимост", се казва в позицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
4
 
0
 
! Отговори
Кинг преди 10 години
Единствено с действията си правят услуга на Боко и кликата му.
79
2
 
0
 
! Отговори
Кинг преди 10 години
Не знам дали ще успеят да вкарат дори и един евродепутат.
78
0
 
0
 
! Отговори
Кинг преди 10 години
От движението посочват, че техният стремеж е не да получат доверие от Сергей Станишев и екипа му, а от гражданите на България.- Е на изборите ще си проличи дали гражданите им вярват.
77
1
 
0
 
! Отговори
Кинг преди 10 години
Ние отдавна сме свалили доверието си от ръководството на "Позитано" 20, така че изпреварващо сме решили този въпрос и сме дали своя отговор.Защо тогава държат да са членове на БСП?
76
0
 
3
 
! Отговори
big mama преди 10 години
АБВ е дъщерна фирма на БСП. Целият цирк с т.н. "разцепление" е чиста лъжа и се прави с цел *** 20 да спечели повече електорат. След изборите пак ще се обединят и ще ни коландрят яко по комунистически, а наивниците, които се връзват на проекта АБВ ще гледат като треснати с мокър ***. Хора, не им се връзвайте. Бивш комунист няма!
75
4
 
1
 
! Отговори
Бакал Тодор преди 10 години
Най-лява партия в Ббългария,която единственазащитава и говори с народа ни и единствена издига и пази социалистическите лозунги това е партия ,, АТАКА,,Другите партии са фашистки и за това е мразяти хулят,По моя анкета в момента 70 процента от народа ни стои зад ,,АТАКА,, и на изборите тя ще бъдена едно от предните места, ако не и на ПЪРВОТО,
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много просто-заиграване с електората на БСП. Само на него могат да разчитат от АБВ. Оставяме настрани склерозиралите пенсионери, които действат първосигнално. Сега ще се води битка между клиентелата на Станишев и на Георги Първанов. Тези, които са получавали облаги досега и тези, които искат да ги избутат от копанката. Останалите българи по-добре да не гледат сеир, а да помислят за малкото оставащо време за кого да гласуват. Във всички случаи не е здравословно да е за стари муцуни!
73
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има нещо гнило в това, че лидерите в АБВ не искат да се откажат от БСП, да създадат нова партия и да се борят за гласове. Липсва логика: хем критикуват партията-майка за многото й грехове почти във всички области на политическия и обществен живот, за пълна липса на морал и т.н., хем държали на членството си в нея! Ако наистина си отвратен от нещо и от някои, ти гледаш да се откъснеш от тях. Много добре знаят, че Станишев и другите край него няма да се променят, тях не ги свързват идеи,а интереси
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой може да бъде заблуден, след като всички знаем, че Г.Първанов, И.Калфин, Р.Петков са имали достатъчно време досега да докажат колко полезни могат да бъдат за добруването на народа. Кой от тях го направи? Не може да не остава подозрението, дори убедеността, че единствената причина за активизирането им точно сега е непреодолимото желание отново да са във властта. Дали за да променят нещо в жалкото битие на обикновените хора, или за да се облагодетелстват лично?Как да им повярваме, че е първото?
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като се разцепи десницата, крайно време беше да се разцепи и левицата. Даже много отдавна беше време това да се случи.
70
0
 
8
 
! Отговори
Нещо гнило има преди 10 години
Защо АБВ са свалили доверието си от ръководството на БСП, но поддържат правителството, назначено от ръководството на БСП?Значи АБВ трябва да са свалили доверието си и от правителството им, което е назначено от тях и което прави каквото Станишев му нареди.
69
0
 
7
 
! Отговори
Yakov преди 10 години
Каква партия, какви идеи? Става въпрос за пари! Парите са на бившия президент са на привършване. Ще трябва да се делят с партийната върхушка. Всички бивши президенти се пробваха в това упражнение, защото си мислеха, че този рог на изобилието ще е вечен!
68
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коалиция ГАЗ в действие (Глупавият (Б.Б.), Алчният (Г.П.) и Злият (Цв.Цв.)
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гоце смяташе да го играе Путин ама Станишката неще да е Медведев. Бре пуста власт що комунисти, партийни и комсомолски секретари пребоядиса.
66
0
 
9
 
! Отговори
www преди 10 години
АБВ - СТАРА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС - КОМУНИСТИИИИИИ ..
65
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЯМА СВЯСТНА ПАРТИЯ ПРИ "БИВШИТЕ" КОМУНИСТИ...ВСИЧКО,КОЕТО ПРАВЯТ Е ЗА ЗАБЛУДА НА НАРОДА И ЗА ПО-ГОЛЯМА БРОЙКА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРО-ДЕПУТАТИ...И ДА СА ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА,като уж "демократи"... БСП+ДПС+АТАКА+ВМРО+АБВ+БАРЕКА= БКП/дс,кгб
64
2
 
25
 
! Отговори
ПИНОЧЕТ преди 10 години
За последните 23 години има двама злодеи, които са направили най-страшните злини в България. Това са Андрей Луканов, който изкраде сума пари, пишеше отвратителните си сценарии, заобиколен от агенти, и Георги Първанов(ГОЦЕ), който е зловещ комунист..И НЕКАДЪРЕН ПОЛИТИК.... Той непрекъснато създава около себе си общности, които пречат на демокрацията...
63
9
 
4
 
! Отговори
георги,георги преди 10 години
язък,за хубавото име,ама то ни било гаранция,че го носи ***,макар,че баща ми кръщаваше всичките ни прасета гошо,много си алчен бе,добри бяха от бсп ,когато мълчаха за твоите милиони,за приятелството ти с цоло вутов и сметишляците като него,за ловните ти трофей ,ти не разбра ли ,че си политически труп,натресе ни тройната коалиция,сега се правиш на ощипана мома,а за свинаря ивайло не ми се говори,айде марш в къщи ,престанете да вмирисвате ефира,айде у банкя при приятелчето ви гадината-мутирала
62
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов е двуличник,плещи както му дойде.Не БСП занимава обществото,а Борисов ни занимава със себе си.Не БСП е погубила дядо му,а натегачи на БКП в която доброволно е членувал Борисов и и е останал верен,като е напуснал пожарната.Гавазите от ДС,които са убили дядо му са същите като които е искал да стане Борисов и още съжалява че не е приет.Той отрекъл ли се е от другия си дядо,от баща си и от себе си-активни членове на БКП.А неговите "гавази" под ръководството на Цветанов не влизаха ли по домовете на хората и не пребиваха ли невинни мъже,жени и деца.Супер наглост.
61
2
 
24
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Съсела в момента краде със *** и Свинята П*евски, отсвириха Гоце Трипера и Пикаещия във фонтани. Само че Гоце Трипера и Пикаещия във фонтани не се дават лесно и търсят други пътища към кокала !