Борисов предрече катастрофа в държавата през 2015г.

Менда Стоянова очаква актуализация на бюджета
Обновена: 2 фев 2014 20:20 | 2 фев 2014 16:06,
721
Борисов предрече катастрофа в държавата през 2015г.
Бойко Борисов. Снимка: БТА

ГЕРБ са изключително обезпокоени от състоянието на финансите в държавата. Ако това правителство остане, този бюджет няма да издържи и ще го актуализират с нов дълг и държавата ще катастрофира, каза лидерът на партията Бойко Борисов.

Според него правителството тухла по тухла разгражда държавата и бута построеното от ГЕРБ. Ние градихме България и това никой не може да ми го вземе, каза Борисов. Той предрече редица проблеми в държавата в бъдеще.

Здравеопазването, строителството, социалната политика, образованието и други сектори ще бъдат засегнати заради неправилното финансово управление на в България, предрече лидерът на опозицията. Според него тези проблеми ще станат факт през 2015 година.

Според Борисов сегашните управляващи целенасочено отклоняват вниманието на политиците и гражданите от важните проблеми, които се случват в държавата. Но няма да им мине този номер – всеки ден те тухла по тухла разграждат тази държава, и стена по стена бутат от това, което ние сме строили, ядоса се Борисов.

Депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова съобщи, че вчера се е  запознала с данните на Министерството на финансите за отчета към края на 2013 година. С тревога констатираме цифри, които досега не бяха споменавани, посочи Стоянова. По думите й данните не кореспондират със заявените от правителството мерки за капиталови разходи, за увеличаване на инвестициите, за т.нар. реиндустриализация. Забелязва се тенденция за неизпълнение на приходната част и на капиталовите разходи, посочи депутатът от ГЕРБ.

По думите на народния представител от опозицията правителството не контролиратекущите си разходи. Правителството трябва да събере 2 млрд.лв.повече приходи от предходната година. Това няма как да стане и поради това най-вероятно ще се наложи актуализация на бюджета, посочи Стоянова.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че не се интересува от случващото се в БСП и АБВ. Не ме интересува тази драма, която си разиграват в БСП, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


721
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
433
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе мутро,къде са средноевропейските заплати,дето обещаваше преди да те изберат ? Замрази ги а ?Станишев и Доган защо не са в затвора както обещаваше ? Нагъл лъжец и подлец
432
9
 
12
 
! Отговори
хан Крум преди 10 години
Борисов ВИНАГИ е работил КАТОСТРОФАЛНО за България,той подведе ЕС че разполага с професионален капацитет експерти,който обаче докара държавата ни до ПРОСЯШКА ТОЯГА !!!Този човек заради ЛЪЖАТА която поднесе на избирателите си трябва да бъде ОБЕСЕН на публично место и партията му да се ЗАБРАНИ с закон !!!!!!!
431
6
 
9
 
! Отговори
Лицемер преди 10 години
А бе, че БСП и ДПС не са стока, не са. Ама, за какъв дявол този Българомразец ломоти, след като в продължение на 3 и половина години смачка бизнеса, ограби Здравната каса и вторите пенсии. То бива лицемерие бива, ама този надмина всякакви граници. Така ще е, след като Главния прокурор гони хората, които искат Герберските управници да бъзат съдени, закриляюки Борисов и съмишлениците му. Всички, които обвиняват ГЕРБ са потенциални бройки на Полиция и Плокуртура, да бъдат подгонени.
430
6
 
8
 
! Отговори
бай БУДАЛ преди 10 години
БОКО , е един ***, ***, МУТРА, ревльо, най добрия футболист, най болният българин, най добрия художник, но е най големият КРАДЕЦ
429
13
 
10
 
! Отговори
Ааа доообре преди 10 години
На всички платени и безплатни плювачи на ББ само ще кажа: ще си говорим пак след година! Може и по-рано, ако тройната банда се напапкат по-бързо. Не са свършили за две стотинки работа досега, освен приказки, сладки обещания и скандални назначения! Както ББ беше казал, не знам само кой ще се хване след тях да управлява, и да връща заеми безчет?! НЕКАДЪРНИЦИ! ДЕМАГОЗИ! ОСТАВКА!!!
428
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоа ни *** знам дали е затворник или полтзатворник ама епрост тъ дрънка
427
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може да е прав бе - може през 2015 джиповете на охраната му пак да фраснат някой гражданин , който разбираш ли "карал в насрещното"!
426
3
 
18
 
! Отговори
Valeri Kostadinov преди 10 години
Нямам никакво желание една мутра от ъндърграунд-а, да сплашва и едва ли не да заплашва народа (ако не бъде преизбран) да ми предсказва апокалиптични прогнози, част от които е самата мутра, даваща половин милион на друг престъпник за користни цели, на това му се казва НАГЛОСТ в най-чист вид!!!
425
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-малко ме интересува какво мисли една Тиква!
424
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Hemeroidalnata tikva kresti 4e mu e poniknal klitor na ednousnata sramna ustna i 4e nai posle moe da izpita kakvo e da mu otkop4avat sutiena sled kato sa mu izuli kelotite...pri nali4ieto na tazi osoba- Duvaryt Tropor Slivkof ot Pravec e kato Madona
423
2
 
9
 
! Отговори
окрадени 4 милиарда! преди 10 години
Боцко пък дали нема да фалира, при тея окрадени 4 милиарда!!!!Та пък чак апокалипсис!
422
3
 
16
 
! Отговори
Пара нема преди 10 години
Свършиха приходите на ГЕРБ.Нема вече митници, контрабанда, кражби и сладки договорчета.Откраднатото я стигне до 2015-та, я не.
421
3
 
14
 
! Отговори
НЕ ВИ ЩЕ народа преди 10 години
До 2015 Герб ще се казват друго яче!Ако изобщо ги има като партия.
420
4
 
16
 
! Отговори
Марийка преди 10 години
Тлъстият дърт *** е прав. Настъпва финансов крах за ГЕРБ.
419
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
radio Erevan e podtvrdilo 4e Ivan Vazov ne ne pisal vtoria tom na knigata "Pod Tikvoto"
418
4
 
5
 
! Отговори
за 511 преди 10 години
Катастрофата е от 1944, гогато ни окупира Сталин....а до 1975 плащахме репарации на ''братушките'' на партизаните . 3 фалита и продадено злато, това е цоциалъзъма....а пропо според правешкия *** рече : ''...Социализъма се оказа едно недоносче...''
417
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази катастрофа е от 24 години насам. ***!
416
10
 
25
 
! Отговори
уууу преди 10 години
Този няма ли да спре да говори. Какво направи за четири години. Нахалник !!!!!!!!!!!!!
415
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблемът е, че не само Борисов предрича апокалипсис в България през 2015. И още проблемът е, че и Борисов пак да се самоизбере, българите няма да са спасят от предстоящ апокалипсис.
414
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе мутро,къде средноевропейските заплати дето обещаваше преди да те изберат.Станишев и Доган защо не са в затвора,както обещаваше??Ти си най-големия лъжец и наглец