Някой се е уплашил и иска да ми лепне леке!

Борисов няма да ходи в комисията, която ще нищи Петното
Обновена: 6 фев 2014 14:20 | 6 фев 2014 12:10,
360
Някой се е уплашил и иска да ми лепне леке!
Бойко Борисов Снимка: БТА

Подслушванията ще бъдат част от третия вот на недоверие заради сектор "Сигурност", стана ясно от думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той беше категоричен, че няма да има отражение върху заместника му Цветан Цветанов от вота на недоверие. Ние с вота на недоверие не целим да атакуваме някой от бившите министри, подчерта Бойко Борисов. Той обясни, че Цветанов може сам да отговори за постъпките си.

Премиерът Пламен Орешарски вече заяви, че мотивите за вота му звучат като самокритика от страна на ГЕРБ.

Още по темата
Днес лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че няма да се яви на изслушване във временната комисия за Бисер Миланов-Петното. Вчера парламентът създаде комисия, която да разследва случая с Христо Бисеров, но комисията ще се занимава и с предпологаеми срещи между Борисов и Бисер Миланов. Това, че няма да се явя, е безспорно, категоричен е Борисов.

Той обясни, че Петното и хората му са виждани в МС при премиера и попита кой е уредил срещата на Бисер Миланов с Корнелия Нинова. Някой много се е уплашил и сега иска да ми сложи на мене едно леке, обясни още лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов обаче този план няма да успее.

Има едно много хубаво стихотворение за лекето, Вежди Рашидов може да ви го издекламира, предложи още бившият премиер.

Комунистите говорят това, което те са правили, те така свалиха ГЕРБ от власт – точно с такива петна и лекета, заяви още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като ***, което няма грам чест и мъжко достойнство, за да приеме загубата и благородно да се съзтезава на политическото поприще, а разиграва месеци наред цялата държава, правейки безумни умни, красиви и интелигентни пируети за да се докопа до властта ПАК.Като ***, което е готово да мине през всичко, за да яхне за пореден път Властта, консумирайки я.
215
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според Борисов, всички онези, които протестираха през февруари миналата година и го принудиха да подаде оставка на правителството МУ, са просто ***. Не, Борисов, ти си ***, защото се държиш точно като ***!Като ***, което не умее да губи.
214
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БОРИСОВ, СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ТЕ СВАЛИХА ОТ ВЛАСТ! НЕ НИЕ СМЕ *** И ПЕТНА, А ТИ СИ ЛЕКЕТО!Точно така те свалиха ГЕРБ от власт с такива петна и ***, по този начин ни свалиха и сега се плашат да не правим същото, няма да го направим, заяви Бойко Борисов. Оказа се, че според бившия премиер на ГЕРБ стотиците хиляди българи, които скочиха срещу мракобесния му режим на управление, са петна и ***
213
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха, тоя на снимката е целият в ***... Не се вижда чисто място.То не бяха Мишо Бирата, то не бяха геройства от преди да стане генерал, а и след това.Колкото пъти си отвореше устата на публично място, толкова пъти правеше гафове.Сигурно си мисли, че е целият в бяло, като ангел и внимава да не го оцапат...
212
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Една е тиквата в таз държава , и всеки *** я възхвалява ! Дал господ простаци в таз държава ,преди и след Костов , все *** я управлява !
211
5
 
14
 
! Отговори
българин преди 10 години
До румен221 "*** народ - слаба държава" ! Напиши нещо за по-интересните личности - Станишев, Моника,Волен, Местан .., ама малко по-умно го напиши, по-цветущо - те заслужават, или за тях НЕ! Щом виждаш Борисов по-лошия избор от тях и ако има други като теб - тежко на България, но нали всеки народ си заслужава съдбата - сегашното правителство!
210
4
 
17
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
До към платените драскаГнусни сте и вече безсилни тези, които защитавате беззаконието, кражбите, наглостта и типигьозлъка на вашия идол! Не ви ли е срам да се възхищавате и да ви текат лигите по индивид, разполагащ се с държавните пари незаконно, изживяващ се като собственик на държавата и мислещ се, че е над всякакви закони в тази държава! Жалки сте наистина!
209
8
 
14
 
! Отговори
Неформална преди 10 години
Явно някаква разследваща комисия е недостойна за фигура като Буда. Като няма нищо общо с петното, да отиде в комисията и да каже каквото има. Явно има много какво да каже, щом не желае да сподели.
208
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УНИКАЛЕН СИ БРАТО, ОТСЕКАДЕ, НЕМА ТАКАВ МИНИСТАР ПРЕДСЕДАТЕЛ
207
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ах каква красота и одухотвореност лъхат от тази физиономия !
206
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на тебе *** не ти трябват, ти сам си си достатъчен- ***!
205
4
 
7
 
! Отговори
Robi преди 10 години
Abe boiko neznam na koka li si ili neshto ne ti dostiga mozuka. Kakvi sa tezi gluposti puk sega ?!?! S petnoto edinstveno i samo ti se sreshta qvi se v komisiqta ako nqma kakvo da kriesh. Paliacho...
204
27
 
18
 
! Отговори
към платените драска преди 10 години
Подкрепям ГЕРБ. Моето семейство и приятели същи.
203
9
 
24
 
! Отговори
гост преди 10 години
Нещастният *** безцеремонно нарушава българските закони , защото има кой да му позволява да прави това.
202
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НИКОГА И НИКОЙ НЕ СЕ Е ПЛАШИЛ ОТ ТЕБ - ***
201
12
 
16
 
! Отговори
все едно преди 10 години
Това, че комунистът другаря Борисов (агент Буда) критикува комунистите, че са комунисти, е все едно чернокожият Обама да критикува чернокожите, че са чернокожи!
200
8
 
19
 
! Отговори
възкръснал преди 10 години
Скоро пожарникарят (агент Буда) ще съобщи, че и самия той лично е бил убит от комунистите! На 9-ти Септември 1944! И след това леко е възкръснал!
199
7
 
12
 
! Отговори
Кой? преди 10 години
Кой всъщност е "Петното"? Пожарникарят ли, или агент Буда, или другаря член на БКП Борисов?
198
7
 
19
 
! Отговори
Ганка Коева преди 10 години
До ИСТДа припомним на хората с къса памет и срещите на Петното с Цветлин Йовчев. Тогава се закани дори да арестува протестиращи. Та опорните точки на тук пишещите са ясни. Късата памет също. БСП-ДПС и Атака са чума за народа на България.
197
15
 
21
 
! Отговори
Градския преди 10 години
Борисов пак е невинен !Нищо , че давал 500000 лева за метеж срещу Правителството и то пред свидетел , той пак невинен , пак над Парламента , пак е над закона , дори и Цацаров , като чуе за Борисов , бяга и се крие!!!Защо тая мутра е толкова нагла и безпардонна?