Машината за опорни точки на БСП скърца, отчитат от ГЕРБ

Няма престъпления с Авиоотряда, спрете спекулациите, зове партията
Обновена: 7 фев 2014 14:05 | 7 фев 2014 10:32,
68
Машината за опорни точки на БСП скърца, отчитат от ГЕРБ
Димитър Главчев Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ обвиниха съпругата на Сергей Станишев – Моника, за излизащите „интерпретации“ на доклада на Сметната палата за Авиотряд 28.

Както Dnes.bg писа, Палатата обяви, че по времето на правителството на Бойко Борисов стана ясно, че е имало полети без заявки и т.нар. търговски полети, които са незаконни.

Последните дни сме свидетели как машината, създаваща опорни точки, започва да скърца, заяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев. Според него веднага след като наяве е излязло, че Йосифова връща европари, като „контратака“ била предприета инсинуация по повод доклада на Сметната палата.

Още по темата
Няма престъпление. Крайно време е да се спре с всички спекулации, заяви бившият министър на транспорта, сега депутат от ГЕРБ, Ивайло Московски. Той призна, че има какво да се оправя в нормативните уредби на Авиоотряда. Московси обясни, че т.нар. търговски полети има от 2001 година, откакто съществува правителственият Авииотряд в този вид.

Главчев беше категоричен, че този доклад изобщо няма да бъде изпращан на прокуратурата и посъветва Станишева да си опресни „опорните точки“.

Докладът опровергава лъжата, че липсват списъци на пътници. Има пълни списъци на всички пътуващи, заяви Менда Стоянова.

По време на работата на временната анкетна комисия за разследване на полетите на властта не бяха открити списъци на пътниците, което породи доста спекулации.

Владислав Горанов пък заяви, че по време на управлението на ГЕРБ е бил въведен нов регламент, според който заявителят на полетите е заплащал за тях.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
6
 
! Отговори
Простосмъртен преди 10 години
Главчев, както и другите сержанти и редови членове и симпатизанти на ГЕРБ, са обезпокоени, тъй като през последните дни ставали свидетели как машината, създаваща опорни точки, започвала да скърца. Вероятно скърцането им пречи да чуват ясно ежедневните деликатни напътствия на ***.
42
7
 
10
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Бойко: Факт е, че ГЕРБ управлява по-добре от Тройната коалиция!?!? Дет се вика- фак ти! Фак вие и сие, като вас!!!
41
4
 
15
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
До ГЕРБОточкитеКога за последно си ходил в малки населени места и в кои, за да ти докажа, че си безподобен лъжец и опорноточковец. Типично за редовия кутевец да обобщава, да лъже и маже - например 200 000 фалирали фирми имало по времето на Боко - е да ти кажа, че миналата година са фалирали 850, което е рекорд до момента. А само за тази година са 60.
40
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Главчев , Главчев, главо недоразвита...Като ви наредя портретите с Боко и Цвъко и се получава един филм на Доньо Донев.Абе нещастнико , трай си за да не се вижда колко си *** и грозен!Какъв *** Московски , каква Менда Митнишка , какъв Владислав Глупанов , бе гербери-милиционери?Връщайте се по дупките *** , там където си бяхте преди 4 години...
39
21
 
14
 
! Отговори
ЛТ преди 10 години
Главчев е ***, недоразвит, вмирисан гербаджия, освен това лош ученик на Гьобелс.
38
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още един *** на герберския небосклон.
37
14
 
12
 
! Отговори
тъп и прост преди 10 години
Престъпление според НК няма- но май забравяте факта,че дори и НАП потвърди за множество нерегламентирани полети.ОБАЧЕ ПРОСТИТЕ ГЕРБАДЖИИ СА СИ ПРОСТИ!!!КАКЪВТО ВОЖДА ,ТАКИВА И ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ!!!КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО!!!
36
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГуСин Главчев,не се кахърете,на всяко прасе му идва Коледата!И на Баце ша дойде ина вашата престъпна клика също!Нали знаете:"Ония от горе/на Баце началника/,забавя но не забравя"!
35
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Честито на излъганите другари :))) Пуснаха ли ви по бобслея, ***? Още чакаме да видим престъпленията на кабинета Борисов! Една година е на път да мине, а престъпление още няма.....
34
15
 
14
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
Главун Главчев, да си затваря плювалника! В тази буря в чаша вода мутрокомунисти се карат с коммунисти! Писна ми от псевдополитици и псевдолидери на партии! Вън от България-ВЪН! ВЪН всички производни на БКП-ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака и прочее!
33
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП са ясни, ама вие ГРОБарите с вашите опорни точки докъде стигнахте:1. Асвалт: По-малко магистрали от серГея2. Зала Армеец - собственост на Армеец АД, за к'во ми там да пеят некви и после печалбите за мутрите...3.Хмммм к'во друго се хвалите че направихтер....ми то това е, няма друго....Вие сте минало, минало, Збогом, много *** ще трябва да купуите на изборите за да останете фактор
32
3
 
11
 
! Отговори
3M преди 10 години
До Анонимен27Тя може да изпъкне само с гърди
31
12
 
14
 
! Отговори
до 21 преди 10 години
"От баба знам,че на ***,милиционер,*** и банкер вяра да нямаш. "Ми тогава защо гласува за тиквата?
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Миков ще го изпращат на официалния коктейл във Сочи
29
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БоСимеонов, к.7Точно сметната палата твърди, че няма престъпление, докато преди това комисията не е разгледала част от документите и ни проглуши ушите с неверни обвинения !
28
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А какво стана с двете кесийки с фъстъци, дето ги изяли по време на полет? Лекето Лаков толкова се гордееше с разкриването на това престъпление :)
27
21
 
16
 
! Отговори
дай грес преди 10 години
Главчо,скърцаш......................отзад.
26
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мая Манолова иска да изпъкне с нещо ама само това и ражда главата ---самолети ,въртолети и петна
25
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До аре бегайДа, бе , администрацията !Документите разбира се са в ред, а не работа на администрацията да следи на кой партиен лидер, какви фирми има жена му, но никой не си позволява като нашите да кара съвсем през просото. Ще видите, че Станишко ще гледа вече Европа и европейски службици само през крив макарон !
24
0
 
32
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Какво ни занимавате с тези политически трупове! Отразете протеста в момента в Пловдив, хиляди хора протестират пред съда, който е отцепен от жандармерията - поне 200 полицаи! Протеста е за претнциите на Мюфтийството към български имоти