Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов

"След като свалиха ГЕРБ с метеж, същото готвят и за президента"
Обновена: 13 фев 2014 17:25 | 13 фев 2014 15:47, Анисия Иванова
188
Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов
Бойко Борисов Архив: Булфото

След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка, смята лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.  В профила си в социалната мрежа той коментира спорния параграф 12, който се оказа включен в доклада на предишната временна комисия за изработването нав Изборен кодекс, в която участваха и граждански организации. Текстът обаче не присъстваше в окончателния вариант на кодекса, който парламентът гласува днес.

Вчера президентът Росен Плевнелиев също видя задкулисни планове в коментирания текст и заяви, че "за пореден път в проект на закон намират място идеите и плановете на тайни лаборатории за политически инженеринг".

Още по темата

Днес в пленарната зала зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цецка Цачева запита по повод текста дали той е опит за преврат, или решение на някакви кръгове, че в държавата ще се случат процеси, които ще доведат до президентски избори. Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова пък заяви, че е видна атаката срещу президента и вицепрезидента.

От страницата си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също се включи в дебата около въпросния параграф и написа, че това е нечуван скандал, защото с този текст управляващите явно подготвят държавен преврат.

"Чета параграф 12-и от проекта за Изборен кодекс, който е изпратен до Венецианската комисия. В него се казва "при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г. едновременно с избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители, районите за организационно-техническата подготовка на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за президент и вицепрезидент на републиката съвпадат с изборните райони за народни представители"., пише в коментара му на страницита му.

"Президентските избори са 2016 година. А говорейки за избори 3 в 1, означава, че БСП, ДПС и “Атака” очакват до май месец президентската двойка да бъде дискредитирана. Какъв сценарий тече в държавата? След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка.",  анализира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
8
 
15
 
! Отговори
Масонът преди 10 години
Как какъв СЦЕНАРИЙ тече , бе , Б. Б. ?!?! Нали и ти взе милионите за участието в този "сценарий" ?!?! Както и повечето участващи така наречени "партии" в така наречения ви "Парламент" ?!?! СЦЕНАРИЯ Е ЯСЕН! Само да влезе ОСЪДЕНИЯ .... а ОСЪДЕНИЯ е целокупния Български Народ! До 100 години - НЕ ТРЯБВА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ.... А трябва да има или *** , като провинция на Турция или Циганистан - самостоятелна Държава на ромите в Европата! ...............
51
9
 
16
 
! Отговори
трол1 преди 10 години
бойко сам си се свалипо точно избяга и никой не му искаше оставката искаха хората да поработи малко и в ползу роду българскиама уплаши се човека и се потопи
50
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А точно този мафиот и ***,кога ще има достойни управляващи,за да го вкарат в затвора,че и другите 95 % управлявали до сега ??
49
18
 
17
 
! Отговори
15678 преди 10 години
След като те управляват хора, които не са спечелили изборите и освен това са в пълна изолация от цивилизования свят, остава само едно - ОСТАВКА!
48
3
 
14
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 10 години
Какво е това *** ,връколак ли като тези които ни управляват?
47
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече и по дваа поста на Борисов от фейса публикуват, преди беше по един на ден :)
46
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"ВЕСТИ" прилага част от отчет за 30 дневен период през януари т.г., изпратен до отдела за медийна комуникация на ГЕРБ и лично до близките до бившия министър-председател Бойко Борисов, Инна Пелева и Румяна Бъчварова В отчета се посочва, че от 1 до 31 януари са публикувани 2986 коментара, 1789 от които в 58 електронни медии, останалите - в социалните мрежи. В отчета са приложени и линкове към постовете.
45
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За близо година 725 трола са произвели 19984 коментара в полза на ГЕРБ, разкри сайтът "ВЕСТИ". Виртуалната инвазия се координира от агенцията СоушълЮ, чийто предмет на дейност според Търговския регистър е Интернет комуникации (Анализ на нагласите и очакванията на потребителски групи в Интернет, Анализ на поведението на групи потребители в Интернет, Консултации по изработването и провеждането на рекламни кампании в Интернет, Контролни функции на действащи Интернет кампании).
44
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало, долните ***, защо пълните памперсите бе, като видите Боийко или го чуете? Всъщност от 16 коментара личи стилът и простотията на един двама. Колко ви плаща тройната коалиция, за да дращите и драйфате по форумите? А колкото до Плевналиев, не сте кадърни и достойни да му вържете връзките на патъците, а и газ пикаете, че сте *** манастирски мишики и за жълти стотинки цял ден се плюнчите тука. И да има офшорки и да има кинти, си ги е изработил, защото има мозък и работоспособност.
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Агенцията пуска, следи и грижливо отчита всички активности на интернет троловете профили зад които не стои реална личност, а са създадени с цел да имитират обществена подкрепа и да прокарват поръчкови директиви. След това се отчитат до отдела за медийна комуникация на ГЕРБ и лично до близките до бившия министър председател Бойко Борисов, Инна Пелева и Румяна Бъчварова. За близо година (март 2013 до края на януари 2014) 725 профила са произвели 19984 коментара
42
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кутев да се вземе в ръце и да не плаша на платените си писачи ,които пишат на латиница.
41
16
 
11
 
! Отговори
rustam преди 10 години
СЪС КОНСКИ ВАГОН ПЪТУВА герб ЗА ЛОМ
40
13
 
7
 
! Отговори
rustam преди 10 години
СЪС КОНСКИ ВАГОН ПЪТУВА герб ЗА ЛОМ
39
6
 
13
 
! Отговори
страх преди 10 години
От какво се страхуват БКП, че са пуснали троловете в коментарите? Искат да изкривят обществените нагласи, да очернят и плюят хора по опорните точки. Би се получило ако бяхме 1973-та, но вече сме 2014-та и колкото и да не им се иска хората имат по-свободен достъп до информация, въпреки опитите за заглушаване на Станишев. Сега всеки може да прочете за троловете позитански, за аферите на моника и станишев, за перачите на пари бисеров и данчо ментата, за новото лице на доган - пеевски..
38
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това че Бойко Борисов е пълен *** в областта на правото не е тайна. По-голямата идиотия е,че и Цецка Цачева е същото правно недоразумение.Къде в текста пише,че се насрочват президентски избори?НИКЪДЕ.Употребена е думата ПРИ. Това означава "в случай, ЧЕ има такива избори" или "ако има".И тъй като в законите думата АКО не се употребява, тя е заменена с ПРИ.Обаче герберските бандити владеят 90% от средствата за масова информация, при това са особено кресливи с лъжите си.
37
2
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Как какъв ,като в северна Корея?
36
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
molia celoto Zdatvno ministerstvo da napravite vsi4ko za da spasite Borisov ot bolestite ina4e ste izmrem ot radost ako zeme i pukne ot meniskus ili udareno kutre po vreme na ma4
35
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Роска Пудела - най-слабият президент в историята на Република България.Факт.
34
18
 
15
 
! Отговори
строг прокурор преди 10 години
---Борисов! На колене! Ти си един абсолютен престъпник!---Сложете му белезниците! И го водете в затвора!
33
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кутевски спинаджийчета дтигс сте ръсили спина си по форумите