Недоизказаното убийство! Кой е поръчителят и извършителят?

Румен Петков мистериозно намекна за потулено убийство
Обновена: 13 фев 2014 14:04 | 13 фев 2014 10:26,
40
Недоизказаното убийство! Кой е поръчителят и извършителят?
Снимка: архив, Булфото

Бившият МВР шеф Румен Петков обвини прокуратурата и МВР, че докато се занимават с Делян Пеевски и Цветан Цветанов, са загърбили задълженията си.

Пред Нова тв той намекна за разкрито тежко убийство през последните няколко месеца и призова ръководството на държавното обвинение и на вътрешното министерство да предприемат съответните мерки по задържането на извършител и евентуален поръчител.

"Ако има разкрито такова тежко убийство и те не задържат извършителя и евентуалния поръчител, или ги оставят да избягат, или ги оставят да се избият помежду си, или да убият друг човек. Ако е имало такъв случай, то и Цацаров, и вътрешният министър не са за там", категоричен бе Петков.

Той обаче отказа да сподели дали убийството е отскоро и дали е на известен в обществото човек. Отказа да коментира и дали има политически фигури, които имат изгода да бъдат покрити поръчителят и извършителят на това убийство.

"Като говоря, че има евентуален поръчител, сигурно убитият не е небезизвестна фигура. Те да излязат и да кажат – имаме такъв случай, нямаме такъв случай, но да излязат днес. Докато се занимават с Делян Пеевски, с тоя и с оня, да вземат да си гледат служебните задължения", призова ги Петков.

На пореден въпрос за кое убийство става въпрос, той отвърна: "За кого става въпрос не знам!".

Румен Петков коментира също и мерките на управляващите срещу битовата престъпност в малките населени места, като заяви, че по негово мнение изпращането на жандармерия в селата няма да реши проблемите.

"Като видя много камери да отразяват МВР и се сещам за периода на Цветанов. Моето дълбоко убеждение е, че това не е решението, защото те отиват и ще си тръгнат. Грабежи и убийства е имало и ще има, но когато прилагаш видимо ограничена във времето мярка, но не предприемаш стратегически действия – няма как да постигнеш резултат", категоричен бе бившият МВР шеф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
От лудия преди 1 година
Ахмед Емин-Георги Илиев
38
1
 
5
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
До Аз.Нали за това са избрани -да прикриват.Най-добрият адвокат е ПРОКУРОРА.От него зависи дали ще има обвинение,как и до кога ще бъде водено следствието.Като остави една отворена вратичка и най-посредственият адвокат ще се възползва да делнат парата на обвиняемия.
37
1
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Става дума за митрополит Кирил, извинявам се за грешката.
36
1
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Предполагам че е имал предвид убийството на Варненския патриарх Кирил. За него се пази пълно мълчание, но всичко е много съмнително.
35
1
 
9
 
! Отговори
тя преди 10 години
Ти какво направи за ограничаване на битовата престъпност , когато беше министър ?
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Румене 100 процента знаеш за убийството на Ахмед Емин защо него кажеш кой е убиецът или поръчителят.Баща му каза че Емин е деснак а е гръмнат от ляво.Сега същият убиец е на власт.Здр прокуратура.А на Цацаров и Сарафов каточели време е даси заминат,и трябва да бъдат съдени по бръзата процедура,от ден на ден бият в очи че са замесени в много мафиотски игри.Здравейте Българи до кога щени управлява тази шепа 6яика.Животните така живеят сутрин ги пускат на паша и вечер ги пребират,в момента и народът сме така.Настрани нищо не трябва дасе вижда и говори.
33
11
 
10
 
! Отговори
НАЙДЕН преди 10 години
Румене кажи си?Обикалям телевизиите, защото Станишев ме махна от яслата! Ако не ме бяха изхвърлили от депутатската листа щях да си стоя мирен в парламента и да защитавам премиера Орешарски като Матросов на амбразурата.
32
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Убийството на Ахмед Емин. Знаеме кой го е убил, знаеме кой го е поръчал. И той знае.... преди нас. ДАНС се грижат той да е информиран....Кой ?Той !С черпака и порциите.
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 26Би трябвало да знаеш че в тази среда честен индивид не може да вирее.
30
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***!
29
2
 
22
 
! Отговори
?!? преди 10 години
До dnes. bg Напишете една сериозна статия за тези *** за Йотова и тази агенция, все пак цялата държава говори за това.
28
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Господин пикаещия също нямаше време да се занимава с престъпността защото беше ангажиран да обменя информация на тайни срещи с оперативно интересните лица братя Галеви. Сега е много лесно да хвърля кал наляво и надясно сякаш той е, и е бил света вода ненапита. Господин ***, ако случайно знаете къде се укриват от правосъдието братя Галеви е редно като съвестен гражданин да информирате правораздавателните органи.
27
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В бсп смърди повече отколкото в дпс зедно с пеевски. Фамилилията, манолова, кутев, нинова,стоилов,найденов , веднага в затвора. Да се поучим от ромънците.
26
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много смърди тази държава. Време е да изметем целия политически елит и да сложим честни достойни хора. Не махнем ли тези крадливи клоуни от влста тежко ни. Дпс и сараите праят всичко а атака и бсп им припяват. ОСТАВКА!
25
1
 
10
 
! Отговори
Homer преди 10 години
До Анонимен 2:Пише се румбУрак!!! ***
24
1
 
19
 
! Отговори
Куката преди 10 години
Тук е момента да напомня за показно убийство на Людмил Конов по поръчка на Васил Антонови на Янко Кожухаров по поръчка на Радослав Илиевски, и двете убийства са прикрити по разпореждане на Румен Петков, а и двамата поръчители са в областното ръководство на БСП Плевен и местни феодали които не плащат данъци и осигуровки.Антонов с откраднати пари от Плама изкупи бизнеса в Плевен, а Радослав Илиевски бе назначен от новата власт за директор на РИОСВ за партийни заслуги.
23
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Убийства и грабежи е имало, и ще има"...много окуражаващо, другарю Петков...няма да е зле да споменете, че основно се извършват от *** Ви електорат...
22
3
 
5
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До viovioiЕгати *** трябва да си да твърдиш че ТЕЖЪК МЕТАЛ се РАЗГРАЖДА! Лития е елемент, а не съединение, че да се разгражда! В най-добрия случай може да твърдиш, че организма го изхвърля чрез отделителната система - но тогава е ИДИОТСКО да твърдиш, че е отровен! Не може вещество, което е изхвърлено от организма, да е отровило човека! За да го отрови - трябва да е в организма!
21
6
 
5
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Допълнение от старите ленти:"И като приключи с изказването си гуспудинът притича до шадравана пред ресторанта и се изпика в него! Набра номера на брат Галев да му докарат джипа.После се наведе и повърна връз белите си хавлиени чорапи."
20
1
 
21
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До АнонименПрочети по-внимателно! Твърди, че убийството е разкрито, а поръчителя и изпълнителя не са арестувани!