Недоизказаното убийство! Кой е поръчителят и извършителят?

Румен Петков мистериозно намекна за потулено убийство
Обновена: 13 фев 2014 14:04 | 13 фев 2014 10:26,
40
Недоизказаното убийство! Кой е поръчителят и извършителят?
Снимка: архив, Булфото

Бившият МВР шеф Румен Петков обвини прокуратурата и МВР, че докато се занимават с Делян Пеевски и Цветан Цветанов, са загърбили задълженията си.

Пред Нова тв той намекна за разкрито тежко убийство през последните няколко месеца и призова ръководството на държавното обвинение и на вътрешното министерство да предприемат съответните мерки по задържането на извършител и евентуален поръчител.

"Ако има разкрито такова тежко убийство и те не задържат извършителя и евентуалния поръчител, или ги оставят да избягат, или ги оставят да се избият помежду си, или да убият друг човек. Ако е имало такъв случай, то и Цацаров, и вътрешният министър не са за там", категоричен бе Петков.

Той обаче отказа да сподели дали убийството е отскоро и дали е на известен в обществото човек. Отказа да коментира и дали има политически фигури, които имат изгода да бъдат покрити поръчителят и извършителят на това убийство.

"Като говоря, че има евентуален поръчител, сигурно убитият не е небезизвестна фигура. Те да излязат и да кажат – имаме такъв случай, нямаме такъв случай, но да излязат днес. Докато се занимават с Делян Пеевски, с тоя и с оня, да вземат да си гледат служебните задължения", призова ги Петков.

На пореден въпрос за кое убийство става въпрос, той отвърна: "За кого става въпрос не знам!".

Румен Петков коментира също и мерките на управляващите срещу битовата престъпност в малките населени места, като заяви, че по негово мнение изпращането на жандармерия в селата няма да реши проблемите.

"Като видя много камери да отразяват МВР и се сещам за периода на Цветанов. Моето дълбоко убеждение е, че това не е решението, защото те отиват и ще си тръгнат. Грабежи и убийства е имало и ще има, но когато прилагаш видимо ограничена във времето мярка, но не предприемаш стратегически действия – няма как да постигнеш резултат", категоричен бе бившият МВР шеф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
20
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До АнонименАз , самия, мразя РП - но как да каже всичко?! Нали, първо: ще наруши следствена тайна и второ: въпросните хора ще избягат преди да са ги арестували! Ако полиция и прокуратура наистина се ослушват и при УБИЙСТВО! - това вече не е държава!
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този така говори сякаш изобщо не е би министър на МВР. Видяхме го и той какви ги свърши, а сега дава акъл!
17
2
 
11
 
! Отговори
ха преди 10 години
"не е небезизвестна фигура"Не се научиха да говорят на български.
16
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква цацаратура, къв министър бе хора, ква "работа" кви пет лева при положение, че един убиец на момиче се хили в нета, Бисеров се разкарва свободно по жълтите павета,Маргините и братя Галеви са на Канарските острови а Трактора в Австрия да си лекуват ломбагото, хидроинжинера-крадец си пуши наргилето в сарая, гръцки полицаи арестуват убиец а българските пазят парламента от народна любов...... ит.н. и т.н.О С Т А В К А!!!!
15
4
 
23
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Вярно червените *** са побеснели и тука...Той прости си казва 'Думам ти дъще сещай се снахо', да не го потулят, той знае и ще ги удари
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До viovioi Литият (медицинският препарат, а не метал-а) има като нежелано действие - НАМАЛЯВАНЕ на кръвното налягане - какъв инфаркт те подгони с литий, незнам.... като гледате CSI поне от време на време ползвайте и гугъл, де6а и тъпоъгълниците... Не че няма как да му видят сметката, и после да пишат инфаркт, а какво е било само господ да знае.
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До viovioi"а след 24 ч се разгражда в организма и става неоткриваема."------------------------Как тогава са я отрили, Шерлок? И Мишо Бирата е убит от ББ както широко се тиражира по медиите, защо сегашните не предпроемат десйтвия, ами се мотаят? Шерлок, само с гледане на CSI не става... треа си и малко мозък...
12
2
 
40
 
! Отговори
Подсказка преди 10 години
Ако се разкрие докрай истината за убийството на Ахмед Емин и всички факти около разработката Лиани, разкриваща как Ахмед Доган разпределя порциите в държавата, политическаото статукво в страната ще се взриви. Естествено управлението на престъпниците от БСП-ДПС прикрива всичко.
11
4
 
10
 
! Отговори
viovioi преди 10 години
Нали наскоро разкриха че Мишо Бирата е бил убит с литий - отрова която предизвиква инфаркт на миокарда, а след 24 ч се разгражда в организма и става неоткриваема. Извършителя не е получил обещаните 800 хил.евро. и се е разсмърдял.Отровата е бил поръчана и доставена от Ливан. Извършителя навярно ще бъде ликвидиран, затова го държат в полицията в Плевен. Сега да размишляваме кой и защо?
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1,2,4,5,6:ОПАСНОСТ , ТРОЛОВЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!
9
1
 
16
 
! Отговори
. преди 10 години
Името на тази долна комунистическа пияна *** аз я свързвам с потулването на друго тежко убийство с обезобразяване и изнасилване , това на две непълнолетни български деца. Политиците и съдиите нямат страх от това какво мисли народа , това е отчайващо.
8
2
 
18
 
! Отговори
Бате Пешко от Шабла преди 10 години
Призовавам всички *** да ми опардят кочана!!!!
7
5
 
10
 
! Отговори
M.Jane преди 10 години
някой,някъде,нещо си.... типични недомлъвки на български политик. Сигурно се мисли за голям тарикат, като ги разправя тия чутовни 'тайни'.
6
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На пореден въпрос за кое убийство става въпрос, той отвърна: "За кого става въпрос не знам!".================ Значи знае че е заловен убиец, че е изпълнил поръчка, обаче не знае кой е убитият..... Е това ако не са лаладжилъци - здраве му кажи! Абе пундьо пиклив - излизаш и казваш - "Х е заловен, за убийството на У, поръчител е Z.... Да не говорим че преди да е повдигнато обвинение - не трябва да се плямпа много много че да не се провали всичко!
5
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Румба,верно ли си пръв приятел с Боце и Гоце и си хортувате тайно и кроите общи планове,а за пред хората се карате?
4
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ми кажи бе пикаещ във фонтани ,какво само намекваш тия просто си играят помежду си ,кой да вземе повече власт,ама истината за престъпното управление по време на прехода няма да излезе,защото всички ще трябва да влизат в затвора ,затова може да се ядът помежду си,ама никога няма да допуснат някой от тях да иде зад решетките,защото може да се разприказва и става страшно.Спомняте ли си ,че уж осъдиха Вальо топлото, ама той и до днес пича си е на свобода и си харчи с кеф милионите ,а тъпия мат,рял
3
7
 
21
 
! Отговори
Коки преди 10 години
.. а троловете да не ни отклоняват от темата - кой е поръчителя - Пеевски, Цецо Василев, Доган, ...
2
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да си поговорим и за недоизказаното уриниране във фонтана, господин Румборак. Кой е извършителят вече и извън Плевен го знаят, но кой е поръчителят ни е интересно!
1
21
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Румбата първо трябва да се изпикae, а после да говори, че така на пълен мехур под напрежение не му се получава!