Срещал съм се с Пеевски не повече от 7 пъти!

Цветанов: Нека да посочат кои са дните и часовете за другите
Обновена: 13 фев 2014 14:03 | 13 фев 2014 11:21, Веселина Йорданова
66
Срещал съм се с Пеевски не повече от 7 пъти!
Цветан Цветанов в Съдебната палата. Снимка: БулФото

Бившият МВР шеф Цветан Цветанов е категоричен, че срещите му с депутата от ДПС Делян Пеевски са били не повече от седем.

Както Dnes.bg писа, самият Пеевски съобщи вчера, че е ходил в МВР 40 пъти, за да се среща с Цветанов. Бившият вътрешен министър пък заяви, че това са „несериозни неща“.

Още по темата
Днес Цветанов се яви в Съдебната палата по т.нар. „дело за трите Не-та“, които поставил на искания за СРС-та срещу тогавашния разузнавач от Велико Търново Орлин Тодоров.

Заседанието на Софийския градски съд по делото срещу него обаче беше отложено, защото Менко Менков, защитник на бившия МВР шеф и настоящ депутат, се разболял.

На излизане от съда Цветанов отново заяви пред журналисти, че всички влизания в министерството се отчитат. По думите му това е форма за преодоляване на задкулисието, защото ако е имало задкулисие по негово време, той би провеждал срещите си другаде.

„Абсурдно е това да е вярно. Нека да посочат кои са дните и часовете“, призова Цветанов. Той добави, че не вярва Делян Пеевски въобще да е влизал 40 пъти в МВР. Бившият министър отново каза, че се е срещал с всички депутати, които са поискали това.

Той не уточни какво точно са говорили с Пеевски, но заяви, че никога не е бил в приятелски взаимоотношения с депутата.

Цветан Цветанов каза още, че през 2012 г. в МВР е получена справка от ГДБОП за разработка срещу зам.-главния прокурор Борислав Сарафов.

Бившият министър препратил справката към главния прокурор, който по това време е бил Борис Велчев.

Цветанов заяви, че е сигурен, че има подобна справка, защото е сложил подписа си под нея. "Ако някой иска да потули тази класифицирана информация, аз не мога да направя нищо", добави бившият министър.

Бившият главен прокурор Борис Велчев пък вече определи думите на Цветанов, че е прикрил преписка срещу заместника си Сарафов като „евтино твърдение, което принизява проблемите в държавата и отмества важния въпрос кой как работи“. 

По-рано днес главният прокурор Сотир Цацаров показа справка от ДАНС, изготвена снощи. В нея председателят на агенцията Владимир Писанчев посочва, че в ДАНС няма документ за извършено престъпление от Сарафов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПо голямата *** ЦЦ е искал от свинята ДП да му осигурява комфорт. Говорим ли за герберастия разбираме свинска работа.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
7 пъти молих се на бога, 7 пъти в дявола се вричах.........да живея без да се обичам.
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега разбрахте ли защо не трябва да четем помиите издадени от фамилия пеевски. Медиен конфорт за всички управляващи и лъжи за опозицията. Шопара печели от всичко. Бойкот на неговите издателства.
56
2
 
1
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Имало е и споразумения с престъпници, на които е обещавано излизане от затвора, за да свършат работа на Цветанов. Няма как патологичната алчност на Бойко Борисов, съчетана с една примитивна агресивност и всичко това гарнирано с едно просташко самочувствие да бъде алтернатива на БСП. Вече и раздор в АБВ- Алгафари напуска Първанов. За десните уж времето беше тяхно. Коя ли е единствената партия, която не се оля и въпреки всичко и всички се опитва и ще ни изкара от калта??? Светна ли ви червената ла
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудя се на Цветанов каква работа е имал с тази *** 7 пъти?
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"ВЕСТИ" прилага част от отчет за 30 дневен период през януари т.г., изпратен до отдела за медийна комуникация на ГЕРБ и лично до близките до бившия министър-председател Бойко Борисов, Инна Пелева и Румяна Бъчварова В отчета се посочва, че от 1 до 31 януари са публикувани 2986 коментара, 1789 от които в 58 електронни медии, останалите - в социалните мрежи. В отчета са приложени и линкове към постовете.
53
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За близо година 725 трола са произвели 19984 коментара в полза на ГЕРБ, разкри сайтът "ВЕСТИ". Виртуалната инвазия се координира от агенцията СоушълЮ, чийто предмет на дейност според Търговския регистър е Интернет комуникации (Анализ на нагласите и очакванията на потребителски групи в Интернет, Анализ на поведението на групи потребители в Интернет, Консултации по изработването и провеждането на рекламни кампании в Интернет, Контролни функции на действащи Интернет кампании).
52
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докога съдът ще търпи тези селски номера с неявяването? И двамата му адвокати отсъстват, каква случайност! Ще се измъква и ще отлага още известно време, докато в един момент няма да има накъде да бяга. Потъващ кораб е, дори самият той го знае, просто отлага неизбежното.
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Агенцията пуска, следи и грижливо отчита всички активности на интернет троловете профили зад които не стои реална личност, а са създадени с цел да имитират обществена подкрепа и да прокарват поръчкови директиви. След това се отчитат до отдела за медийна комуникация на ГЕРБ и лично до близките до бившия министър председател Бойко Борисов, Инна Пелева и Румяна Бъчварова. За близо година (март 2013 до края на януари 2014) 725 профила са произвели 19984 коментара.
50
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цветанов трябва да бъде преследван от властта до дупка! Прокуратурата и съдът не трябва да го оставят на спокойствие, докато не го вкарат в затвора. Виновен е по куп дела, дано има справедливост. Щом Боко вдигна ръце от него, това е достатъчно показателно.
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може би само Бойко е по-нагъл от Цецо! Как може да казва на черното, бяло!? И отново празни приказки говори този човек, пак няма доказателства. Писна ни от лъжите му, прокуратурата да го притисне до стената, какво чака!?
48
1
 
5
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Е, много тролчета бе, кога ви наеха пак? Само че Биволъ ще ви ръга с рогата.
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
щом всички с които се е срещал прассчо са престъпници, то какъв е тогава и той?
46
2
 
4
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Разбирате ли простаци как ви ограбват, не разбирате защото сте кухо племе ? Тази крадлива власт от *** омешана все от антибългари ви отвлича вниманието с разни лъжи всичките срещу ГЕРБ, защото няма друг на който народът да вярва и понеже българинът се влияее много от интриги и манипулации излезе поредната такава, така ще бъде и занапред докато се открадне и последната стотинка от държавата, докато се осъзнаете и ще сте по-бедни и от сомалийските *** ***,защото сте същите като тях.
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЕ разбира се не може да се сравнява с интелектуалното излъчване на гения разработил епохалния труд за червеноармейските ***.но Цецко си е само милиционер,а Съсела е генно модифициран суперплъх от Чернобилски реактор
44
2
 
6
 
! Отговори
СМЯХ преди 10 години
На въпрос дали е възможно Делян Пеевски да е влизал в МВР, без Цветанов да знае, зам.-председателят на ГЕРБ казва: Не, не смятам.Цветан Цветанов добави, че той няма да иска също официално данните защото не искам да се занимавам с тази тема.
43
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На "Пинокио" му е изпята песента. Облаците около него стават вече гръмотевични. И скоро ще го удари гръм. Бойко очевидно му намаза ските и го пусна по бобслея с този смешен вот.И *** почна да прави елементарни грешки като влиза в пряка конфронтация с главния прокурор.А на конференцията на ГЕРБ ще бъде низвергнат.
42
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нима е възможно да има неплатена любов към Герп след 4г. управление!!!!!!!! Герп е:Естетическо недоразумение-Искра Ф, леля Цецка, Румито коняМентално недоразумение-Цецко Хитлеро, възпитаник на училището за бавно развиващи се деца, танцъора на народни танци Краси ВелчевМорално недоразумение-Боцил Банкенски, Лъчо мозъка, Миро мършатаПолитическо недоразумение-Болшевики, дето претендират за десни. Устава на които е, каквото Боци каже предиобед, ако не го отмени до вечертаПсихиатрично и психологическо недоразумение-един психично болен човек се е обявил за Господ, Цезар, а банда алчни л
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименИ от мен един жокер.Всеизвестно е че Свинян е от проститутките на Доган.Така че кой го е пратил едва ли е голяма загадка.Той и Бисеров крал и прал ислямистки пари но видите ли Доган и Местан не знаят.
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕНП и досега действа дори с непозволени средства за намеса на национално ниво. Не се съмнявам, че тези средства ще станат още по-безпардонни. Дори на самия конгрес на ГЕРБ не изключвам да се появи някой десен евродепутат и да наговори невероятни приказки. Играта е ва банк.Истината е, че Бойко Борисов няма на кого да разчита, освен на Цветанов. Още от времето на Иван Костов Борисов предпочете Цветанов пред Костов, Цветанов пред подкрепата на ДСБ и Синята коалиция и от тогава започна тази огромна дилема на Бойко и неговите заявления, че той не може да къса с Цветанов. Още повече, че с него г