От изненада до задкулисие – реакциите в ГЕРБ за Стефанов

Цветан Цветанов твърди, че няма напрежение в групата им
17 фев 2014 11:21,
88
От изненада до задкулисие – реакциите в ГЕРБ за Стефанов
Красимир Стефанов. Снимка: архив, Булфото

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че напускането на Красимир Стефанов е донякъде изненада.

На въпрос какви могат да са мотивите му, той отговори: "Мога да имам някакви предположения, но не мога да бъда сигурен".

Според него обаче няма напрежение в парламентарната им група.

Димитър Главчев също подчерта, че в групата им в 42-рото НС няма напрежение.

По думите му има разлика в това, което е направил Владислав Горанов, който миналата седмица напусна групата и Народното събрание, и останалите напуснали депутатските редици на ГЕРБ.

"Достойното е, когато някой не е доволен и е избран с пропорционална листа, да напусне парламента", коментира Главчев.

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева пък определи напускането на Красимир Стефанов като изненада.

Пред журналисти в кулоарите на парламента тя обясни, че отдава напускането "на задкулисието по начина, по който се управлява държавата днес".

Още по темата

Тя обясни, че никой от групата не е знаел за решението на Стефанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
13
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Аз си спомням че СДС навремето беше посято с агенти на ДС. Всички предложения за промени бяха всъщност приближаване до "Руските Братя". Спомням си как Българското "Другарю" запазено от възрожденската епоха изведнъж бе "променено" на гаспада - е да де, Господа като Руските Братя Освободители. Така че нищо чудно: сега е момента за първите "акции на разпадане". Разбира се че ДС е имало уши навсякъде. По делата им ще ги познаете. Както бе казал Исус от Назарет . .
65
16
 
17
 
! Отговори
Следва преди 10 години
В началото на 2015 г. зам. председателят на НС Мая Манолова ще обяви на първото заседание за годината - Парламентарната група на ГЕРБ прекратява съществуването, тъй като е останала с по-малко от 10 народни представители, което по Правилника е изискване за съществуване на такава група!
64
18
 
26
 
! Отговори
Див Перничанин преди 10 години
Леле колко ми е кеф че тая така наречена партия Герб..а всъщност престъпно акционерно дружество...се разпада като дрът *** Москвич :)))))) Тиквата е на ръба да се самоубие с познатия му до болка прав пожарен ***!!!!
63
11
 
29
 
! Отговори
Доктора преди 10 години
Кръвното,кръвното,мерете му редовно кръвното
62
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя е кръсник на детето на Бареков.Сетете се защо напуска ББ!
61
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен може да не е попаднал в евролистата------------- Каква евролиста, този ми прилича на ***. Не виждате ли, че е пълна пу*ка. Отишъл в Парламента на гърба на ГЕРБ и сега вместо да каже "с това и това не съм съгласен", отива сутринта като ученичка при Мая манолова и си подава молбата. Не му харесало, че трябва да гласува против пушенето, егати смешника.
60
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествено, че се е продал. Идеално е, че ГЕРБ се отърсва от такива никому неизвестни хора, които са влезли в Парламента само от користни подбуди.
59
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цецке, напускай и ти, не се занимавай с политика, защото само пречиш. Не знаела защо е напуснал, ами защото Боко тероризира всички а партията и не им дава право на глас.
58
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ окончателно даде заявка, че върви по пътя на НДСВ. Боко няма да може да преживее, че партията му се разпада необратимо.
57
9
 
16
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
ЦВЪЦКО ЗАЩО СЕ ИЗНЕНАДВАШ-НЕ ТИ ЛИ Е ЯСНО ЧЕ ТИ СИ ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК-ДИКТАТОР ВЗЕМИ И СЕ МАХАЙ НАКРАЯ ЗА ДА НЕ ДОУНИЩОЖИШ ГЕРБ
56
7
 
13
 
! Отговори
ИЛИЯ преди 10 години
Няма никакво напрежение в Герб ,те са най силните *** когато някой ги плюе си мислят че вали.
55
9
 
15
 
! Отговори
Босс преди 10 години
Всичко това показва,че партия Герб се разпада макар и късно.
54
2
 
11
 
! Отговори
драго преди 10 години
Вчерара беше бенефиса на Герб защо има изненадани.
53
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПАРЛАМЕЕНТАРНАТА ГРУПА СЕ ТОПИ КАТО ПРОЛЕТЕН СНЯГ
52
5
 
11
 
! Отговори
КОРАБЪТ ПОТЪВА преди 10 години
КАК БЕШЕ ОНАЗИ ПРИКАЗКА КОГАТО ПОТЪВАЛ КОРАБА
51
4
 
14
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
чера,Б.Б. ("Баш "Буда"-лата) се изцепи...:- "НИЕ РАСТЕМ, А... БСП СЕ ЦЕПИ..."- Ето на това му се казва - "Държавнически поглед"...!!!- "Боже, колко мъка има по този сват, боже...".
50
4
 
10
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
Б.Б. (Баш Буда-ла),- Не се сърди батковото...- В предишния парламент вие купихте 17 ОВЕНА от СДС, РЗС и Атака... Сега други политически Джамбази купуват вашите ***...!!! - ПАЗАРНА ИКОНОМИКА... АЛЪШ-ВЕРИШ! НАЛИ ТОВА Е ДЕВИЗА НА СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИТЕ...:- ПАРИТЕ СА ВСИЧКО, ЧОВЕКА Е НИЩО...!!!Ха наздраве, и да ви е честито... За сега Марко, Светльо, Владко, Красчо..., а скоро ще се разбягат и другите крастави Магарета...!!!( очаквано бягат тарикатите, а остават будалите).
49
6
 
14
 
! Отговори
Простосмъртен преди 10 години
Пред журналисти в кулоарите на парламента Цецка Цачева е обяснила, че отдавала напускането на Красимир Стефанов "на задкулисието по начина, по който се управлява държавата днес". И от това образцово герберско изказване на сержант Цачева става ясно, че нищо не трябва да е ясно за обикновения човек. Този същият обикновен човек трябва да се замайва от глупостите на сержант Цачева, тези на другите сержанти и, разбира се, тези на ***.
48
8
 
8
 
! Отговори
марин преди 10 години
Кой беше този? Аз не помня да е направил поне едно смислено изказване и да има определена позиция по важните за страната въпроси.Гадняри по купен! Какво ли са му обещали от БСП? Работи се по опорните точки. Хващат някой , за който имат сведение ,че е нагазил лука и го задължават да напусне парламентарната група на ГЕРБ.Да се разбере кой го е препоръчал за този пост и заедно с нето да изритат и поръчителят му.Този е гнусен!
47
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво напрежение да има, то само като погледнат "РЪКОВОДСТВОТО СИ" и падат от смях! Знаят Те как да снемат напрежението, даже и с бухалки могат!