От изненада до задкулисие – реакциите в ГЕРБ за Стефанов

Цветан Цветанов твърди, че няма напрежение в групата им
17 фев 2014 11:21,
88
От изненада до задкулисие – реакциите в ГЕРБ за Стефанов
Красимир Стефанов. Снимка: архив, Булфото

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че напускането на Красимир Стефанов е донякъде изненада.

На въпрос какви могат да са мотивите му, той отговори: "Мога да имам някакви предположения, но не мога да бъда сигурен".

Според него обаче няма напрежение в парламентарната им група.

Димитър Главчев също подчерта, че в групата им в 42-рото НС няма напрежение.

По думите му има разлика в това, което е направил Владислав Горанов, който миналата седмица напусна групата и Народното събрание, и останалите напуснали депутатските редици на ГЕРБ.

"Достойното е, когато някой не е доволен и е избран с пропорционална листа, да напусне парламента", коментира Главчев.

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева пък определи напускането на Красимир Стефанов като изненада.

Пред журналисти в кулоарите на парламента тя обясни, че отдава напускането "на задкулисието по начина, по който се управлява държавата днес".

Още по темата

Тя обясни, че никой от групата не е знаел за решението на Стефанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
5
 
21
 
! Отговори
избирател преди 10 години
Не помня за каква политика и обещания този човек стана депутат. Тихо го писаха в списъка и ни го набутаха. Струва ми се, от баш-поста в НАП го направиха депутат по заслуги, понеже проверката на апартаментите на Цв.Цв. мина успешно. За мен беше смешна изненада неговото разполагане на първите редове в парламента, а сега нещата се опитват да се върнат на мястото си, но гадният вкус в устата си остава... стига човек да помни и разбира какво се случва!
45
5
 
22
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
До vesko02Много хитро го е замислил, друг да не може да влезе на неговото място в ГЕРБ, а не като новобранеца Горанов, напусна и друг гладник го замести. 240/240 !
44
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и всеки път се пита мнението на Цветанов , при условие , че колко хора напуснаха ГЕРБ заради него , или не са доволни от ГЕРБ заради Цветанов , и той от началник сигурност на Столична община , който му е най-високия ранг , който е достигнал в службите на МВР , изведнъж стана министър всезнайко , който е компетентен от всичко , като се почне от това , колко да дава Финасовото Министерество на МВР, каква е компетенцията на Президента , и др. , а само не отговаря , как са добити апартаментите му
43
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
може човека като е видял , че единствения *** в ГЕРБ цветан цветанов , пак е в ръководството и да се е разочаровал , то и за нормалните хора не е обяснимо , защо единствения човек който е в центъра на всеки скандал с ГЕРБ , пак е сложен в ръководството , като той е като Костов за СДС , Троянски кон
42
8
 
24
 
! Отговори
BGN преди 10 години
Герб въведоха модата с изкупуване на депутати, правителството на малцинството управлява така 4г. Не разбирам ,защо тяхните привърженици се пенят ???
41
5
 
21
 
! Отговори
оги преди 10 години
Баси помияра, независим с 3000 лв. заплата и екстри.
40
5
 
25
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
Б.Б. (Баш Буда-ла),- Не се сърди батковото...- В предишния парламент вие купихте 17 ОВЕНА от СДС, РЗС и Атака... Сега други политически Джамбази купуват вашите ***...!!! - ПАЗАРНА ИКОНОМИКА... АЛЪШ-ВЕРИШ! НАЛИ ТОВА Е ДЕВИЗА НА СВРЪХ-ЛИБЕРАЛИТЕ...:- ПАРИТЕ СА ВСИЧКО, ЧОВЕКА Е НИЩО...!!!Ха наздраве, и да ви е честито... За сега Марко, Светльо, Владко, Красчо..., а скоро ще се разбягат и другите крастави Магарета...!!!( очаквано бягат тарикатите, а остават будалите).
39
8
 
26
 
! Отговори
бай БУДАЛ преди 10 години
Сега БОКО пак ще вдигне кръвното? А малката тиква ГЛАВЧО ГЛАВЧЕВ- казва ,че нямало напрежение???????
38
4
 
23
 
! Отговори
Ханко Брат преди 10 години
МАЛКО Е !
37
10
 
26
 
! Отговори
ТАКА ЩЕ Е ! преди 10 години
ВСИЧКИ ОЧАКВАХА ЧЕ БОРИСОВ ЩЕ МАХНЕ ЦВЕТАНОВ НО...ВЕЧЕ СА НАЯСНО ЧЕ ДВАМАТА СА СИ КАТО СИАМСКИ БЛИЗНАЦИ - НЯМА ДА Е САМО СТЕФАНОВ ИМА ОЩЕ КОИТО ЩЕ НАПУСНАТ НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ Б.Б. И Ц.Ц. НЯМА ДА СИ ОСТАНАТ САМИ
36
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рейтингът на ГЕРБ е на рекордно ниско ниво. Нямат шансове на евроизборите, а и Стефанов може да не е попаднал в евролистата на ГЕРБ и да не е доволен както Горанов, който напусна даже парламента за по-тлъста заплата на банкер в САЩ.
35
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като заговорят БиеГие за Идно "задкулисиЙе" та чак ми става гнусно.Все едно в ЕС и УСА е едно "ПРЕДкулисие" та нема що.Навсякъде по света силните на деня и богатите си играят ИГРИЧКИ за сметка на електоралните мишлета.Факт!!
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Политолог нали каза че ГЕРБ променя облика си към по-модерна партия и ще се освободи от корумпираните.
33
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Накрая ще останат само Боко и Цвъко,е и за цвят Тетка Татева.
32
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СТРАНДЖАТАИ те са в кюпа, но тук говорим за ГЕРБ и Цвинокио ! Сега от обвиняем с 3-4 дела ще го пратят в Европейският парламент ! Все пак той е чист като момина сълза !
31
26
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
До АнонименАко търсиш кирливи ризи... - насочи се към БСП, ДПС и Атака... - новата тройна ламя... - там е заровено кучето...
30
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този ако е мъж, щеше да изкара кирливите ризи на Цвинокио !!!Но този му забърса *** и за благодарност Цвинокио го направи депутат !Сега ако все още има нещо мъжко в него е добре да даде показания в прокуратурата по адрес на Цвинокио !
29
2
 
18
 
! Отговори
ГЕРБ=ХАМИДИЕ преди 10 години
съдба, съдба
28
2
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 10 години
До ХАМИДИЕ"Дръзки" стърчи гордо на пиедестал... - "Хамидие" е дом за рапани и скариди...
27
5
 
25
 
! Отговори
морски преди 10 години
ГЕРБ се възражда обаче всяка седмца ги напуска по 1депутат.След 2 месеца ще останат 20 човека.Тази партия е мъртва отдавна.