БСП угажда на "туристите" на ДПС, ядосва се Борисов

ГЕРБ е ковачница на кадри, гордее се бившият премиер
21 фев 2014 16:09,
218
БСП угажда на "туристите" на ДПС, ядосва се Борисов
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува БСП, че уж новият им Избирателен кодекс, е почти същият като стария, приет от миналия парламент.

"Искат да угодят на ДПС, за да могат пак да си идват туристи. А иначе всичките им обещания и това, което и ние искахме, и даже затова се върнахме в парламента – да направят Избирателен кодекс, който действително и неправителствените организации, и толкова много хора искаха да го има, те се отказаха, виждате, и от преференции, и от мажоритарните гласове. Всъщност губи се време за нещо, което на практика не е ново", категоричен бе той.

По думите му ГЕРБ ще обяви кандидатите си за евродепутати след конгреса на Европейската народна партия в Дъблин на 6 март.

Още по темата
Засега добре вървели в номинациите по местни структури настоящият евродепутат Владимир Уручев и бившият министър, отговарящ за еврофондовете - Томислав Дончев.

"Аз не им се меся, да могат да ги подредят, хем да оценят старите евродепутати, които са били, хем ако има нови", каза той.

На въпрос за политическото номадство и роенето в парламентарната му група Борисов отвърна, че ГЕРБ са голяма партия – ковачница на кадри.

"Даваме на много партии, които не могат да си ги подготвят, увеличаваме им капацитета. Повтарям - ние сме голяма партия можем да им даваме още много и пак да ни останат достатъчно. Не ме тревожи това. Важни са ми кметовете и това, което те правят, защото всъщност то е пряко за доброто на хората. Това ми е важно", настоя той, цитиран от "Фокус".

Лидерът на ГЕРБ прогнозира още, че колкото повече напрежението нараства в България, толкова по-тежки ще са последиците за хората.

"Виждате в Украйна докъде доведоха държавата", обърна се той към журналистите в Оряхово, където бившият премиер дойде, за да разгледа новооткритата спортна зала в града, построена с пари, отпуснати от правителството на ГЕРБ.

"Като ходя в подобни градчета, виждам колко са износени. Енергийната ефективност можеше оттук да почне, защото това не само намалява разходите, а променя и облика на града. И инфраструктурата, и всичко останало. Така че, за съжаление, маса пари се харчат за неща, които не донасят никаква принадена стойност, а всъщност, за да има някакъв просперитет, трябва да се гради", прозря Борисов.

Той обеща, че при следващ мандат на ГЕРБ, ще бъдат отделени средства, за да се асфалтират улиците в Оряхово.

"Просто сега е в безобразно състояние", отчете той. На въпрос какво му е пречело да отдели пари преди, Борисов отговори: "Защото правихме "Тракия", "Люлин", "Дунав мост", толкова пари имаше. Но сега - задължително. Знаете, че аз като ви обещая нещо, докато не си го направя, не спирам".

По думите му настоящият кабинет "Орешарски" е заделил 500 млн. лева "да ги откраднат и затова им трябва да сменят и шефа на Сметната палата, за да няма кой да ги контролира", заключи Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Тикво ти докара страната ни в това състояние за 3.5 г. засрами се и недей повече с политика да се занимаваш. ГЕРБ не е нормална партия, а по скоро криминална групировка, състояща се от мафиоти, гангстери, наркотрафиканти, престъпници и лобисти. Цялото ръководство на тази престъпна банда трябва да бъде арестувано, начело със мутрата Бойко Методиев Бандита.
137
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 10 години
герб е като бостан ражда само тикви,и много калинки.
136
2
 
0
 
! Отговори
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ преди 10 години
tea ot GERB samo milioneri bate
135
3
 
3
 
! Отговори
до 164 преди 10 години
Това ли е новата опорна точка
134
3
 
2
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Човек на Борисов от ГЕРБ наркотрафикант , новина от 22.02.2014 Орлин Алексиев, който е общински съветник от ГЕРБ и участник в рали Декар. Рекордното количество от 1400 кг чист кокаин на стойност 273 млн. евро. е бил произведен в Боливия и предназначен за Западна Европа. Задържан е на кораб, на който са превозвани автомобили, камиони и техника за ралито "Париж-Дакар".
133
2
 
2
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Типично за комунистите .За 25 години крадене "ГЕРБ"им били виновни.
132
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съсипаха България ГЕРБ ери няма да има управия.Само терминал 2 е спасението или да го гръмнат този.
131
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идете да пасете овцете :) кой го казал? и послушните студенти отидоха да пасат и си продължават да си играйат на Борисивото хоро.
130
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ не е нормална партия, а по скоро криминална групировка, състояща се от мафиоти, гангстери, наркотрафиканти, престъпници и лобисти. Цялото ръководство на тази престъпна банда трябва да бъде арестувано, начело със мутрата Бойко Методиев Бандита.
129
2
 
3
 
! Отговори
mimoza преди 10 години
Първо се научете да пишете грамотно; по всички форуми е трагедия ; сякаш коментарите са писани от чужденци! Аз също съм на мнение,че трябва да гласуват само тези,които живеят в България, защото ако проследите статистиката колко средства са нужни за секции и командировки в чужбина...Никакъв туризъм!Живеещите тук трябва да вземат решения,така мисля
128
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя тъпчо започва да ме дразни. Защо когато беше на власт не направи промени? Защо Делян Пеевски е тичал 40 пъти при Цветанов? Ако един човек докато е бил на власт е свършил много полезна работа за народа и страната си, може да критикува следващите, но когато си рязал лентички и назначавал калинки е пошло и смешно.
127
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
po vashto upravlenie s dqnkov miliardi razdelihte gnusna smrat gerb vie dokarahte v tozi hal darjavata predi vas nikoj ne govoril za krajbi milioni miliardi i vsichko si beshe normalno.
126
7
 
11
 
! Отговори
сизенти преди 10 години
Един лидер на ,,партия'' преизбран с 100% гласували,,за'' няма право даговори за другите.Освен това Бойко е виновен за сегашното положение в България.Гласувахме за него ,той подари властта на турците и комунистите.Затова няма повече място в политиката.Затова повече власт няма да види.
125
10
 
10
 
! Отговори
тикво,тикво преди 10 години
пък аз се бях притеснил,че нещо не те виждам,мръсната мутра която раздели един народ както и турците не са разделяли,нямали кой да ти се.е в устата бе ***,все той знае,продажника,все той най правия,ами да най-голямата партия сте-БКП през 1989г. наброяваше 1 милион членове иначе когато млъкнеш най-после ще настане мир в държавата
124
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов да не се ядосва за ДПС.Нищо ново не се е случило толкова.Новото е че не е станало това което иска Борисов.Той винаги се ядосва в такива случаи,защото взема всичко лично.Така политика не се прави и държава не се управлява.Да се върна малко назад.Като имат толкова много кадри,защо не предложиха и не избраха ГЕРБер за президент,а безпартийното недоразумение Плевнвлиев,тази марионетка незнаеща как и кога да угоди да Борисов,а ББ и Цветанов така са го държат с информация и злепоствящи го факти,че той горкият само вето след вето налага за да показва че "мърда".
123
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бате,мани ги тия бе,кажи два-три лафа за наркотиците,бе бате!Закасахме го малииии!
122
6
 
27
 
! Отговори
N преди 10 години
Пак *** от Турция 6те гласуват.Щом си зад граница трябва да се забрани да гласуваш,само тези които са били в България през последните 5год. да имат право да гласуват.
121
8
 
19
 
! Отговори
do anonimkata 149 преди 10 години
Борисов не ставал за нищо, а ти поне на кирилица се научи да пишеш и недей да крещищ.
120
15
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
*** BUDA,ZA NISTO NE STAVASH,BADI BLAGODAREN,4E USPYA DA IZLAJESH EIN PAT BG NARODA,VE4E NEMA DA MINE NOMERA TI
119
18
 
9
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Боко, пази си здравете, само то ти остана ...