Оставам в ГЕРБ, сигурен е Московски

Нямал намерение да напуска НС и да работи за друга партия
23 фев 2014 17:40,
75
Оставам в ГЕРБ, сигурен е Московски
Снимка: архив, Булфото

Ивайло Московски категорично опроверга появилата се информация, че  ще е следващият депутат, който ще напусне ГЕРБ.

Подобни провокативни твърдения са толкова нелепи и неверни, че не заслужават дори да ги коментирам. В тях няма и капка истина, написа той във Facebook.

Бившият министър на транспорта заявява, че няма никакво намерение да напуска парламента и да работи за друга политическа формация.

Още по темата
 „Избран съм от листата на ГЕРБ и ще продължавам упорито да работя с всички сили за каузата и ценностите, които изповядва партията. Няма да подведа избирателите на ГЕРБ и всички, които гласуваха за мен като водач на листата в 23 МИР в София. Продължавам да работя усърдно по задачите и ангажиментите, които заявих в предизборната си кампания, и за предсрочни избори“, категоричен е Московски.

Подобни твърдение наскоро опроверга и Вежди Рашидов.

Досега петима депутати напуснаха парламентарната група на ГЕРБ, като Владислав Горанов и Йоана Кирова излязоха извън парламента. Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов е последният, отказал се от парламентарната група на ГЕРБ, но остана независим. Пръв се отцепи Георги Марков, а след него това стори Светлин Танчев, които също останаха в парламента като независими народни представители.

Вчера Николай Бареков прогнозира, че "висок депутат от ГЕРБ, завършил икономика в чужбина", е следващият, който ще се присъедини към „България без цензура”. „Чух, че следващият напуснал ще е висок, умен, красив..., но освен мен за друг не се сещам", отвърна Борисов.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: ГЕРБИвайло Московски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
10
 
9
 
! Отговори
до 44 преди 10 години
Хем грозен, хем ***, хем нагъл. Типичен гербер.9значи ти си много злобен мъж щом казваш ,че Московски е грозен
48
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя слух го пусна бсп
47
15
 
7
 
! Отговори
Шустакович преди 10 години
Тоя пък оставал!Ми ще оставаш разбера се, като никой друг не те иска ще останеш на потъващия кораб и ще потънеш с него.Оставал! *** с *** некадърен.
46
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак опорни точки срещу ГЕРБ,което означава,че БСП и ДПС все още много,ама много се страхуват от ГЕРБ,иначе не биха се занимавали с тази партия.Защо например не се занимават с Бареков,с Реформаторския блок и дори от АБВ спряха да се интересуват.
45
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тия ще я изумуват оная партиики на безпартиините за де се гарантира кворума до края на мандата на БСП-ДПС и Батака може да стане втори отбор, а Бюлетинов 3-ти.
44
9
 
5
 
! Отговори
робърт лъдлъм преди 10 години
ти РОМ ЛИСИ! ТИ СИ ОТ НАШТЕ!
43
15
 
13
 
! Отговори
43 преди 10 години
43, Не искай много от на Боко мат'рЯла :) Половината гербери са толкова прости, че помнят макс. 1 седмица, а другите и да помнят няма как да обработят инфото :)
42
17
 
16
 
! Отговори
:) преди 10 години
Хем грозен, хем ***, хем нагъл. Типичен гербер.
41
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение
40
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За разорената от комунистическата мафия България не е нужна "твърдата ръка", АКЪЛ СЕ ИСКА, а не мускулеста и каратистка ръка... Бойко трябва да се отърси от каратистките си мераци и мурафети. От мутренските също.
39
13
 
11
 
! Отговори
Момчето е от боята преди 10 години
Не го мислете. Винаги ще го вземат в Евророма, ако ГРОБ потъне в забрава.
38
13
 
8
 
! Отговори
до 34 преди 10 години
САЩ си фалираха и без да имат БСП. Причината за фалитите не е БСП, а САЩ.
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОИТО ИСКАТ ПО ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БКП-БСП. СДС. КУНЕВА ПРЪМОВА. ГЕРБПС. АТАКИСТИТЕ. ЦАРО ПЪДАРО. СТАНИ ГЕЙС. ***. НФСЕЙБЕ. И ЗА ВСИЧКИ КОИТО ПРЕЗ ТЕЗИ 24 ГОДИНИ ГИ ВОДЕХА КЪМ ДЕМОХРАЦИЯТА И СЛОБАДАТА. КАКТО СЕ КАЗВА СЛЕПЦИТЕ ВОДЕХА СЛЕПИТЕ. САМО ЧЕ РАЗЛИКАТА ВЪВ ВОДЕЩИТЕ Е ЧЕ ТЕ СЕ ПРАВЕХА НА СЛЕПИ. И ДОКАТО ВОДЕХА СЛЕПЦИТЕ ИЗКРАДНАХА И УНИЩОЖИХА ВСИЧКО ГРАДЕНО ОТ МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ИМ. А СЕГА СЛЕПЦИТЕ СЕ ПЛЮВАТ ЕДНИ ДРУГИ И ВИКАТ ДА ЖИВЕЕ СЛОБАДАТА И ДЕМОХРАЦИЯТА НА СЛЕПИТЕ
36
7
 
4
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Много важно,че оставаш!Влака(БДЖ-то) си оцеля.Билетите свършиха.За ГЕРБ-разбойници-шъ му слушат свирката и гледат парата.Анатема-Машинка "Philips",за попа и ходжата.Бзззз...! Енергото вече не прекъсва.
35
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ООООО тролчетата се завърнали ве,бре кога ви платиха от нашия джоб,демек от субсидията която взема БСП.Ама сега колко ще ви платят за плюене по ГЕРБ,защото нали имате ценораспис.
34
5
 
10
 
! Отговори
ANONIMEN преди 10 години
Никога вече БСП,ДПС и Атака, работещи за *** ,*** и себе си плащано от нашият джоб. Ако ще и по 60 лв вместо кебапчета като енергийна помощ да им дадете пак ще гласуваме за ГЕРБ.Може да са ,,***,,и ,,мутри,, но не са продажници ,а БЪЛГАРИ.
33
6
 
11
 
! Отговори
do 30 преди 10 години
Тука бъркаш много националната катастрофа е забъркаха БСП,когато 1990 г откраднаха милиардите,и 97 когато умишлено фалираха банковия сектор да може техните хора да си изперът милионите.Така че Бойко нищо не ти е виновен виновни са тия от БСП че ни управляват от 1990 г и нищо не са постигнали.И когато ги би на изборите те не можаха да го преглътнат и го свалиха от валст.
32
8
 
8
 
! Отговори
555 преди 10 години
И половината от депутатите на групировката Герб да напуснат няма никакво значение. И без това не са членове на тази "партия". Така е и в местните структури. Това са хора кариеристи и единственото нещо, което ги интересува са властта и парите. А герб имат много пари. В началото имаше и свестни хора, но започнаха да се усещат и напускат. Имам един познат, който беше член на тази върхушка и вярваше че са новия морал в политиката, но сега не може да ги понася и е един от техните най големи критици.
31
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВЧЕРА БУДА БЕШЕ СОЦИАЛИСТ - КОМУНИСТ.....ДНЕС СЕ СЪБУДИ Д Е М О К Р А Т ! СЪЩОТО СЕ ПОЛУЧИ И ПРИ ГОЦЕ...КОМУНОСОЦИАЛИСТ - ДЕМОКРАТ!?ЛЪЖЦИ,МЕНТАРДЖИИ,КРАДЦИ!
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега се натискат за евродепутати и ако не се класират, тогава ще избягат всички, които могат нещо да правят (или да гепят по здраво).