Няма да излъжем ромите, даде "офицерска" дума Росен Петров

Партията на Бареков откри офис във "Факултета"
Обновена: 24 фев 2014 16:46 | 24 фев 2014 16:46,
163
Няма да излъжем ромите, даде "офицерска" дума Росен Петров
Снимка: "България без цензура"

Няма да излъжем ромите, "даде думата си на офицер от МВР" Росен Петров пред жителите на "Факултета". Зам. -председателят на "България без цензура" откри офис на партията в столичния квартал, където тя вече има над 40 членове, съобщиха от партията.

"Ние сме един народ на една земя. И българите, и ромите искат едно и също – работа, хляб, да си изучат децата и спокойствие. Държавата забрави за ромите през последните 25 години. Политиците идват при вас с кебапчета, с пари, с обещания и да ви излъжат. Ние няма да сме като тях", зарече се Петров.

Той обясни пред жителите на квартала идеята на "България без цензура" за връщане на задължителната военна служба под формата на трудова и образователна повинност. Една година в трудови войски ще се брои за трудов стаж. Хората там ще се изучат на занаят, малограмотните ще се образоват и после по-лесно ще могат да си намерят работа, разясни Петров.

Той посочи, че Тодор Живков е последният държавник, който е мислил за ромите. По негово време и за тях, и за българите е било спокойно.

"Сега политиците искат да се скараме, за да каже ДПС на ромите: Хайде, елате към нас, че българите са националисти и фашисти. А БСП да каже: Хайде при нас, защото сте патриоти. Ние мислим за 10-15 години напред. Лека-полека и българи, и роми да започнат да живеят по-добре. От нас не очаквайте свръхобещания, каквото можем – ще направим", ангажира се зам.-председателят на партията на Николай Бареков.

В офиса на партията жителите на "Факултета" ще могат да получат юридическа консултация и подкрепа по социални и правни проблеми.

В създаването на офиса на партията активно участие взел и двукратният европейски шампион по бокс Борис Георгиев, който е член на "България без цензура".
   
   
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, Росене, смачкайте с Барека мутрите и ***. Народът ви подкрепя.
58
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой стои зад паразитизма и дискриминацията на трудолюбивия и съвестен български данакоплатец.България снайперистине ражда. Там освен *** и народ под упойка друго няма
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"А само българите", както обикновено, нали?
56
0
 
7
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До гост 57 Е че Славчо Трифонов всички го "предават " бе,не знаеш ли? Първо беше Петров,после Любо Нейков,Краси Радков е вече и Виктор Калев. Да не говорим за певиците му,стария му балет(ехее преди мноого години) И т.н. т.н. Не може човек който иска да се развива да е все "предател"
55
1
 
3
 
! Отговори
До анонимен 62 преди 10 години
Цветарката Калина отдавна им помага да разспускат в Атака и в няколко телевизий пррякора на Бареков е виновен мисля
54
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Говори им в предизборни кебабчета и предизборни левчета, другото го остави - излишно е
53
2
 
21
 
! Отговори
Ico преди 10 години
"България без Цензура" отвори изкупвателен пункт за гласове в кв. Факултета", а това трябва да е истинското заглавие.
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИНТЕРЕСНО ЧЕ ПРИ *** СЕ НАМЕСТИ И ЦВЕТАРКАТА КАЛИНА,КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ МЯСТОТО, БЕШЕ В СКАТ,ПОСЛЕ В АТАКА, ПОСЛЕ НЕЗАВИСИМ ДЕПУТАТ ПОСЛЕ В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ,АМАН ОТ ПРЕДАТЕЛИ
51
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 55 е те ББЦ и БСП са едно
50
0
 
14
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Мдаа, и нас няма да успеете да излъжете. ***
49
0
 
16
 
! Отговори
гост преди 10 години
КАКЪВ ОФИЦЕР СИ ТИ БЕ МИЛИЦИОНЕР?ПРЕДАДЕ СЛАВИ, ПРЕДАДЕ МИЛОШЕВ, ЩЕ предадеш и бюреков за ПАРИ разбира се.
48
0
 
10
 
! Отговори
Бат Сали преди 10 години
А *** сигурни си умират от "радост", че ще има трудова и образователна повинност....Тези от ББЦ, явно не познават ***, те /*** / ще ги използват максимално и после, после ще си гласуват за БСП!
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ???Навремето имаше и офицери от МВР,звание което е забравено,но офицерите имаха чест и достойнство,а този тук е пълен ***,без морал и доблест.Говори тотални глупости и простотии,дано по-малко хора го чуват - продажник и ***.
46
0
 
13
 
! Отговори
МВРО преди 10 години
От днес ВМРО се прекръщава на ВЦРО!
45
1
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Конкуренцията за пазарене на *** гласове между основните играчи - БСП, ДПС и партията на Бюреков-Цветан Василев-Корпоративна Търговска Банка, ще е оспорвана. Прясно обрязаното джудже Сидероглу се вълнува, доколкото ще загуби финансирането си от Москва. Няма Куба, няма Ривиера, няма к*рви, демек и Гаджева ще си намери по-висок и надарен ... портфейл.
44
0
 
7
 
! Отговори
буч преди 10 години
На продажният "Офицер" го сърби главата отвътре!
43
1
 
21
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Грозна гледка. Явно тези клоуни от партията на Бюреков са наясно, че никой нормален няма да гласува за тях, щом са опрели до ***. Вече трябва да ви е ясно как ще процедират с ***- запазване на статуквото и гаранции за *** безчинства (ако в един въображаем свят дойдат на власт)
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма честен политик,но и с достойнство,за съжаление този покрива всички критерии за продажност. Пеевски си купува политици на кило,без да го интересуват интелект и акъл.Прости смешници,за съжаление ще излъжат и някои пенсионер,други едва ли ще им вържат.
41
0
 
15
 
! Отговори
Крумов преди 10 години
Росенчо с Бареков и Пеевски няма как да ги забравите ти самия имаш опит от преди 15г в ролята си на Аладин по улиците на София... Поредният *** си ти!
40
0
 
11
 
! Отговори
маалата сигантиа преди 10 години
БРАО БЕ БАРАТО Е ПА ТИ СИ БИЛ ПОЛОИН МАНГАЛИН БЕ. А ПА НИЕ ОТ МААЛАТА СИГАНТИЯ ШЕ ГЛАСУЕМЕ ЗА ТЕБЕКА. ШОТО ТЕ ВИДЕЕМЕ КА МААШ ЧОЧЕК С АНИ САЛИЧ НА ВИДИОТО НА КОМПУТУРО. НАПРАО НИ НАПУНИ ДУШАТА БЕ ЧОВЕКО. А ПА АНИ САЛИЧА НАПРО СИ СКЪСА ГА.О ОТ ЧОЧЕК. ТЕ ТАКОВИ НИ ТРЕБАТ НА НАС ОТ МААЛАТА СИГАНТИА. ДА МААТ ЧОЧЕК И ДА ДУАТ НА ДУДУКО. НОГО УБАВО ДУАШ ИНАЧЕ НАПРАО НИ НАПУНИ ДУШИТЕ БЕ. НАЙ НОГО НИ АРЕСА ТОВА ДЕКА ИМ ДАВАШЕ ДУДУКО НА СИТЕ ДА МУ ДУАТ. СЕГА ШЕ ИМ ГО ДАВАШ НА ПОЕЧЕ НАРОД ДА ГО ДУАТ.