Няма да излъжем ромите, даде "офицерска" дума Росен Петров

Партията на Бареков откри офис във "Факултета"
Обновена: 24 фев 2014 16:46 | 24 фев 2014 16:46,
163
Няма да излъжем ромите, даде "офицерска" дума Росен Петров
Снимка: "България без цензура"

Няма да излъжем ромите, "даде думата си на офицер от МВР" Росен Петров пред жителите на "Факултета". Зам. -председателят на "България без цензура" откри офис на партията в столичния квартал, където тя вече има над 40 членове, съобщиха от партията.

"Ние сме един народ на една земя. И българите, и ромите искат едно и също – работа, хляб, да си изучат децата и спокойствие. Държавата забрави за ромите през последните 25 години. Политиците идват при вас с кебапчета, с пари, с обещания и да ви излъжат. Ние няма да сме като тях", зарече се Петров.

Той обясни пред жителите на квартала идеята на "България без цензура" за връщане на задължителната военна служба под формата на трудова и образователна повинност. Една година в трудови войски ще се брои за трудов стаж. Хората там ще се изучат на занаят, малограмотните ще се образоват и после по-лесно ще могат да си намерят работа, разясни Петров.

Той посочи, че Тодор Живков е последният държавник, който е мислил за ромите. По негово време и за тях, и за българите е било спокойно.

"Сега политиците искат да се скараме, за да каже ДПС на ромите: Хайде, елате към нас, че българите са националисти и фашисти. А БСП да каже: Хайде при нас, защото сте патриоти. Ние мислим за 10-15 години напред. Лека-полека и българи, и роми да започнат да живеят по-добре. От нас не очаквайте свръхобещания, каквото можем – ще направим", ангажира се зам.-председателят на партията на Николай Бареков.

В офиса на партията жителите на "Факултета" ще могат да получат юридическа консултация и подкрепа по социални и правни проблеми.

В създаването на офиса на партията активно участие взел и двукратният европейски шампион по бокс Борис Георгиев, който е член на "България без цензура".
   
   
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям електорат,цяла Европа мечтае за него,дано да си го вземат.Барека-дудук и Росенчо ясно показват типа на предизборната борба,купуване и пак купуване на гласове.Пеевски им е дал един вагон с пари и си гледай кефа,много продажен *** се събра нещо,*** не работят,но крадат.*** не учат те крадат и за това е виновен не един човек,цялата система на безотговорност в страната,налагана от купувачите на гласове.Нека са ни честити новите клоуни в политиката,подплатени с пачките на Пеевски
38
0
 
16
 
! Отговори
Дъбър преди 10 години
Колко е жалък в ламтежа си за пари и власт...
37
0
 
10
 
! Отговори
пена преди 10 години
поредното ченге.....
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"да си изучи децата" ама друг път или само срещу заплащане .Много ми хареса Роско-Чипоноско"
35
1
 
11
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 10 години
"Нека Българите да знаят че лицето Николай Тихомиров Бареков е длъжник на Корпоративна Търговска Банка. Ще предам факти на правоохранителните органи за това лице ,което може да се каже че престъпленията му са неколкократно по големи дори от Бойко Методиев Борисов. Не случайно е наричан от западните медии Корпоративния политик" допълни Волен Сидеров
34
2
 
4
 
! Отговори
Н.Бареков преди 10 години
"Под достойнството ми е да коментирам един човек, който се е превърнал в слуга на ДПС."Нека българските пенсионери да знаят, че Волен Сидеров ги излъга, след което ги забрави, като изхарчи много пари за екзотични дестинации, които те нигога не са могли дори и да сънуват през живота си.Ще го смажа"
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
OT TOZI OSEN PETRO SHTE IZLEZE VTORI SIDEROV SHTE VIDITE TOYA NQMA UM NAKLANQ SE KUM RASIZMA
32
0
 
6
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 10 години
Сидеров излезе по партийната си телевизия и каза :Волен нападна Николай Бареков и партията му България без цензура. За него той коментира следното: Другият, дето претендира два мандата да управлява, щото бил много хубав и висок, красив и умен, той също е милионер и зад гърба му стоят милиони. Да не мислите, че му пука за пенсията и за доходите на българите.
31
0
 
11
 
! Отговори
Ниа преди 10 години
''Вервайте ми'' каза Федероско! Намериха си точния електорат,само те ще им повярват!
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ние сме един народ на една земя. И българите, и ромите искат едно и също работа, хляб, да си изучат децата и спокойствие"Много ли си сигурен в това. Защото аз бих казал, че принципите на ромите и българите са съвсем различни. "Разни хора - разни идеали". Не съм краен националист, но съм националист.И да искаш "работа, хляб, да си изучат децата и спокойствие" за ромите не винаги значи, че го искаш и за българите. Май си от другата страна. Искаме и да няма ***. Наше общо ли е с ромите ?
29
0
 
15
 
! Отговори
Гласувал преди 10 години
Само не разбирам защо ВМРО и Каракачанов се свързаха с тези смешници. През последните 10 години гласувах за тях, но сега в комбина с Бюреков и Росен съм пас.
28
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
желая на българите още 100 год да се зенимават и да обсъждат росен ,бареков ,станишев и места
27
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредния *** в политиката,утре няма кои да го помни,но със старта на кампанията показват колко са им нужни "не купените" *** гласове.Срам за майка България,*** да решават вота в страната,псевдо патриота Росен е по-зле и от Болен Сидеров.
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Леле, леле и тоя сплескания ако вземе да влезе в НС....сега клоуните с мед да ги намажеш!Такива популисти и смешници, ще ни довършат!
25
1
 
11
 
! Отговори
гост преди 10 години
тия с името Росен всичките са изтрещели.Крайно време е държавата да се оттърве от тая напаст
24
0
 
25
 
! Отговори
до Иван преди 10 години
То е ясно към кои избиратели се стреми Бюрека- ЦИГАНИТЕНе към десните избиратели,не към младите,не към пенсионерите а точно разчитат да купят ***........Бареков - в затвора
23
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тъжно ,но съм сигурен че ще има хора който ще гласуват за бареков и росен
22
0
 
27
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Кеворк Кеворкян: Какъв е твоят политически девиз?Росен Петров : Дела, дела и само дела.Кеворк Кеворкян: Ааа, това е на Тодор ЖивковРосен Петров: Тодор Живков е последният държавник, мислил за хората.Кеворк Кеворкян: Недей така, ще загубиш десните.Росен Петров: Кои да загубя, кои да загубя?Не ме интересува десния избирател,нашата насоченост е към друг вид избиратели.
21
1
 
7
 
! Отговори
хехее преди 10 години
на изборите ще е весело.ще се избият,кой да купува гласове и в крайна сметка цената ще скочи много.май затова е голямото натискане в момента,да се гепят достатъчно,че и много рано започна тази агитация.2 месеца ще ни проглушат ушите от щуротии.
20
0
 
27
 
! Отговори
ИК преди 10 години
Ромите няма да излъжеш,но Българите-да. И егати "офицера"-смях.