Тихомир Безлов: Бареков е замислен като катализатор

"България без цензура" предпочитат да отидат на избори сега
Обновена: 27 фев 2014 09:55 | 26 фев 2014 21:36,
64
Тихомир Безлов: Бареков е замислен като катализатор
Снимка: Bulgaria On Air

Бареков е замислен като катализатор, коментира в ефира на Bulgaria On Air Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията.

„Структурите на партията на Бареков се опитват да повишат присъствието му в парламента. Да постигнат едно по-редовно, по-видимо присъствие”, заяви експертът.  По думите му това е опит за „форсиране на ситуацията”.
Той допълни, че хората зад „България без цензура” предпочитат да отидат на избори сега, когато има проблеми в дясното пространство и при националистите, в сравнение догодина след една тежка зима.

Безлов подчерта, че първите изказвания на Бареков са, че ще чака евроизборите. „Конструкторите му не биха рискували да отиде на избори, ако не са сигурни, че може да замени „Атака”, заяви Безлов. По думите му обаче един значим процент от структурите на ДПС и БСП не биха отишли на избори сега.

Що се отнася до АБВ, Безлов заяви, че все още много малко се знае за потенциала на формацията на Георги Първанов.

„Има няколко структури в БСП, за които знаем, че не са съгласни с БСП. Но там има традиция да не се сменят лидерите. Структурите са лоялни към лидера. И тези, които се опитват да критикуват лидера си през последните 20 -25 години, не са имали успех”, коментира експертът. По думите му разцеплението в БСП не е толкова лесно.

При АБВ очевидно става дума за много опитни политици, които правят много предпазливи стъпки, коментира още Безлов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Минат 3 - 4 години и се оформи нова пушилка над нашата територия. То май в 21 век ще се живее вечно под дима на големите обещания на политиците. Огън няма, а пушек много.
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Емил к.30От Барека и *** за зеле , не става. А колкото до "чистите" ръце. не виждате ли фекалиите които се стичат по лицето и ръцете му ?
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На сточна гара са доставени два вагона вазелин от Турция, за подпомагане Бареков и партийката му , да преминат бариерата при изборите !
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен к.39Не зная дали КТБ, която финансира партийката на Барека, го прави с руски, или други пари, но Вие като техен фен, ако ще ми цитирате на руски език, ВЗЕМЕТЕ ЧАСТНИ УРОЦИ !
52
2
 
2
 
! Отговори
бай БУДАЛ преди 10 години
Toя БЛИЗОВ преди време как лижеше МУТРАТА....... на заплата при СОРОС
51
3
 
0
 
! Отговори
Пена преди 10 години
Абе,госп.Безлов,защо винаги между две истини,вмъквате една лъжа,та белким мине...-на товане му ли викат дезинформация?Всички като вземат да изреждат подлеците подред и все непропускат лекичко да вместят и Атака...само че това,което те правят за хората всеки божи денне можете да го скриете-..по делата им ще ги познаете...И "да ходи"м/у хората Бареков,неможе да стъпи и на малкия пръст на атакистите,камо ли да ги измести на избори!
50
0
 
16
 
! Отговори
ф-1 преди 10 години
2001 г. МЮРЕТО беше царя, след това дойде "ХИТРЕЦА ОТ БАНКЯ''.Не ви стигна това, ами сега се опиянявате от този *** БАРЕКОВ.Ей, българи, до кога ще ви минават все с един и същи номер и не можете да се усетите?
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Новите партийки са като скачените съдове, менкат си заблудени неориентирани хорица и рейтингът им постоянно се мени.
48
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Към всички заблудени отпишман движението на Баречето!А бе хора,е не може да те засърби някъде днеска,утре да заявиш че ставаш политик,вдругиден че правиш партия и на следващия ден че си следващияпремиер !И без да си доказал че си някой,а обикновен човечец с нормална професияи неясно спонсориране!А после друго човече,неуспяло ченгенче,да каже че е следващияминистър на вътрешните работи,в правителството на същиятози бъдещ самозван-премиер?!Е,нема такава държава!
47
0
 
7
 
! Отговори
какво повече преди 10 години
щом се приема за нормално пускане дупетати диверсанти, без явно състезание на избори, какво да му се мисли повече. Такива методи на управление в БГ-то са стара номенклатурна практика, загнездила се в съзнанието, даже в гена на местното население. Да му е честито поредното ново старо прецакване, да не се каже друго.
46
2
 
36
 
! Отговори
Дудук преди 10 години
Само помислете, кое е общото между всики членове на ББЦ - ами те всички са предали предишните си работодатели/партии за пари. Отцепници и продажници. Пази Боже тези безпринципни хора да вземат власт!! Тежки години предстоят на нашата клета родина
45
6
 
21
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 10 години
"Нека Българите да знаят че лицето Николай Тихомиров Бареков е длъжник на Корпоративна Търговска Банка. Ще предам факти на правоохранителните органи за това лице ,което може да се каже че престъпленията му са неколкократно по големи дори от Бойко Методиев Борисов. Не случайно е наричан от западните медии Корпоративния политик" допълни Волен Сидеров
44
10
 
10
 
! Отговори
Н.Бареков преди 10 години
"Под достойнството ми е да коментирам един човек, който се е превърнал в слуга на ДПС."Нека българските пенсионери да знаят, че Волен Сидеров ги излъга, след което ги забрави, като изхарчи много пари за екзотични дестинации, които те нигога не са могли дори и да сънуват през живота си.Ще го смажа"
43
4
 
15
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 10 години
Сидеров излезе по партийната си телевизия и каза :Волен нападна Николай Бареков и партията му България без цензура. За него той коментира следното: Другият, дето претендира два мандата да управлява, щото бил много хубав и висок, красив и умен, той също е милионер и зад гърба му стоят милиони. Да не мислите, че му пука за пенсията и за доходите на българите.
42
15
 
5
 
! Отговори
Н.Бареков преди 10 години
"България без цензура" вече има 3-*** депутати- напусналия КБ Румен Йончев и напусналите ГЕРБ и сега експерти в нашата партия Светлин Танчев и Красимир Стефанов. Вече ще освободим БСП и ДПС от тяхната зависимост за кворума от ксенофобската партия Атака. Ще предизвикаме избори когато аз реша,засега мислим да бъдат през октомври" ,допълни Политика на мафията и олигархията ограбила страната през прехода Николай Бареков.
41
2
 
30
 
! Отговори
boc преди 10 години
Данчо, Данчоооо, не те знам дали си платен драскач или безмозъчен, или не знам какво да кажа по-вече, абе... Барек!!!Продажник за няколко Пеевски гроша! Това сте Барековците!Жал ми е за вас !***!
40
3
 
38
 
! Отговори
Факти преди 10 години
Ако гласуваш за бареков ще получиш дпс2
39
1
 
4
 
! Отговори
Саня преди 10 години
Този дали не четка АБВ, а?!
38
17
 
5
 
! Отговори
Другари преди 10 години
След като видяхме ограничените възможностите и задкулисието в управлението на бсп+дпс е време да дадем шанс на АБВ да разкрият техният потенциал в правенето на нови политики с повече морал, прозрачност и социална ангажираност. Изберете изцяло българският независим проект АБВ!
37
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков ще мине бариерата само с помоша на фалшификации и купени гласове друг шанс няма