Акцията в общината - Костинброд 2, възмути се Борисов

Манипулация и показност видя лидерът на ГЕРБ
Обновена: 28 фев 2014 18:33 | 28 фев 2014 09:56, Камелия Цветанова
357
Акцията в общината - Костинброд 2, възмути се Борисов
Снимка: архив, БТА

Според лидера на опозицията Бойко Борисов показната операция в Столична община вчера прилича на акцията в Костинброд в деня преди последните избори, когато в печатница на активист на ГЕРБ бяха открити бюлетини.
 
„Удивително напомня „Костинброд” по глупост, манипулации, безпардонност, показност”, коментира той.
Попитан дали разследването в общината, за което се твърди, че е за бивш кмет, се отнася за него, той отговори: „Не зная”.

„Обраха на хората имотите по селата, но и по градовете, а цялата полиция стои пред общината, кого пази, коментира той и добави: „Данчето Фандъкова да не избяга”.

Още по темата
Борисов смята, че няколко месеца след тази акция пак нещо ще бъде върнато за доразследване.
 
„Аз очаквах, че от това, което се случва с Цветанов, да си извадят поуки, а те не си вадят, ще дойде време като Янукович да бягат и то не от нас, ами от хората”, настоя лидерът на опозицията.

Вчера се проведе полицейска акция в района на централния офис на Общинска банка и Столична община.
Прокурори от Софийската градска прокуратура са влезли в общината и са поискали достъп до документи, каза кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя коментира, че не може да каже защо е проверката в Общинска банка и отказа да уточни до какви точно документи са поискали достъп прокурорите.

От МВР съобщиха, че става въпрос за досъдебно производство, в което службите подпомагат прокуратурата по събиране на доказателства за установяването на факти по различни досъдебни производства, но не конкретизираха дали става дума за действия, свързани с разбития канал за трафик на кокаин.

Относно оставката на шефа на НСО ген. Тодор Коджейков, Борисов заяви, че си го обяснява с натиск върху службата.

Той за пореден път се скара задочно  с управляващите заради липсата на кворум на заседанието на парламента тази сутрин, заради което то не започна в 9 ч., а половин час по-късно.
 
БСП и ДПС трябва да свикнат да работят, даваме им по 2-3  гласа, но те се успиват, това вече е практика, не им се работи, скара се лидерът на ГЕРБ.

Относно призива на лидера на „Атака” Волен Сидеров да се включи в акцията на националистите заради посещението на турския външен министър Ахмед Давутоглу, Борисов заяви: „Сидеров ако напусне парламента, и ГЕРБ няма да идва, няма кворум,предсрочни избори и Давутоглу няма да идва в България, защото няма с кого да се срещне”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
6
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
Ама верно много станаха случайностите както имаше някакви коментари по-долу.. Първо от много време се говори,че на ББ му викат Белия генерал .. но това са писанията на жълтата преса.. те нищо не струват.. обаче заловиха галъбин.. бивш Гербер, сега този Орлинчо който отговаря за финансите на София и снабдява мутрите с автомобили от къщата си А2.. и като прибавим съмнително малките направо смешни количества заловени по времето на ГЕРБ.. случйностите стават прекалено много
131
1
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Боко се биеше в гърдите че той е построил метрото,той бил биг-боса и едва ли не с личните си пари го е направил.Метрото е под земята и ако предното е вярно,то значи е доказано че Боко е подземен бос.
130
1
 
2
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Не знам ама Бойко хвърли тежка дума с това че ще бягат,да не забравяме че всеки който е тръгнал срещу него е пил вода- Яне,Сидеров,Бисеров,Доган,Костов и т.н
129
2
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Кое е правилно? Трябва да си от ГЕРБ за да си наркотрафикант..или трябва да си наркотрафикант, за да си от ГЕРБ?Шефа на спортната комисия в СОС, Боевскинаркотрафикант (осъден).Шефа на бюджетната комисия в СОС, Орлин Алексиев.наркотрафикант (заподозрян).Май шеф на ОПГ за наркоразпространение е Леля Данче?
128
2
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Пикльото от с.Банкя пак ще вдигне кръвно.Ох, голям кеф скоро пак ще има работа и за нас гробарите.Хайде хайерлия да е все така да им върви на тези граждани ,които имат основна роля в рали състезанията.
127
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Сталин А българския демократ( бивш комунист) двапъти по- крадлив !!!
126
1
 
1
 
! Отговори
Сталин преди 10 години
Здравейте тавариши !! Използвах ви докъто бях живи да се избивате един друг ама по голям предател от българския комунист не съм виждал!! Дори и украинците се бореха докъто бях жив а в България брат брат убиваше !! Горд съм българските комунисти , такива роби и кучета съм немал !! С голяма гордост мога да заявя , че българския комунист е един невероятен убиец и крадец!!
125
1
 
4
 
! Отговори
! преди 10 години
Яд го е, че вече не може да разкара ченгетата с едно обаждане, както правеше докато го играеше Capo di tutti capi :)
124
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сери гей. Стани шеф.
123
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям рев, тоз ще го запомня само как реве !!!По твое време една бутилка ОЛИО беше 3,75, сега е 2,40, всички стоки от първа необходимост са с лев на долу .....................
122
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 10 години
този лъжец Боко БУДА-та да не приказва много много, защото всички помним личните подаръци (спомняте ли си кучето), които правеше на Путин!
121
2
 
5
 
! Отговори
до 206 преди 10 години
Къде го чу това име ?Цецо Дългоухи ли ви се обади да ви активизира ?Гнусна герберастка пасмина - осрахте форума с тъпотиите си.
120
2
 
0
 
! Отговори
Мирослав преди 10 години
До 198 : Това съм го казал метафорично. На същото мнение съм, ако си прочел цялото ми мнение ще разбереш какво имах впредвид. Просто ми писна да ни отвличат вниманието уж че се работи в тази държава, а ние стоим тук и си пишем, защото сме безработни може би.. Крадат пари с тези уж спец акции, а в съшото време вдигат пенсиите с 2лв, майчинските с 3...
119
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нещо не мога да се сетя кой избяга и се скри в миша дупка преди година. Сигурно ми е къса паметта.
118
2
 
3
 
! Отговори
Георги Димитров преди 10 години
върнах се от Ада за да призня , че съм най - големия Български предател в исторяата на България! Да призная , че аз лично подарих Македония на Тито и аз лично заповядах геноцида в Македония над Български братя и сестри! Дяволо ме пусна от Ада за да си призная , ще ме мъчат по малко !! Аз съм предател и долен мидил! До всички червени *** - скоро ще идвате при мен щото и вие като мен сте долни предатели мръсни !!
117
4
 
5
 
! Отговори
иван преди 10 години
Щом се чуе името "Борисов",алармата се включва и тролчетата излизат от дупките си.
116
4
 
6
 
! Отговори
акуд преди 10 години
украйна се освободи а българчетата още си дават данъците на дпс и 6% роми
115
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЙ, КОЙ, КОЙ уби Мишо БиратаКОЙ, КОЙ, КОЙ се обади на пияндето Ваньо ТановКОЙ, КОЙ, КОЙ направи общински съветник Гълъбин БоевскиКОЙ, КОЙ, КОЙ направи общински съветник Орлин Алексиев
114
2
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Съсела ще целува ли Местан и Доган на трети март? Комунисти крадливи като селски пъдар ,турци като башибузук и луд националист затриват и малкото останало достойнство на българският политик.Разпасаната шайка от предатели е готова да изкара и майка си ку-ва само и само да е на власт и продължи да руши.
113
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мерзавец