Бареков не се ползва с доверието на ГЕРБ, отсече Велчев

"В името на кариерата Бареков е готов на всичко"
Обновена: 4 мар 2014 20:50 | 4 мар 2014 16:32, Камелия Цветанова
41
Бареков не се ползва с доверието на ГЕРБ, отсече Велчев
Красимир Велчев.Снимка, архив: Булфото

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков не се ползва с доверието на депутатите от ГЕРБ и заради това те не няма да подкрепят искането му да се сформират две анкетни комисии, които да проверят  миналото на президента Росен Плевнелиев и дали е имало фалшификации на изборите за държавен глава през 2011 г.

„Бареков някаква ръка протяга за помощ в качеството си на най-голямата опозиционна извънпарламентарна партия, няма да коментирам съдържанието на това нещо, защото то е под нашето достойнство”, отговори от името на опозицията Красимир Велчев на предложението на Бареков, което е изпратено до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Когато се обръщаш за помощ към някого, трябва преди всичко да имаш доверието на хората, към които се обръщаш, а не виждам изобщо в България някой, който да му има доверие”, обяви Велчев.

Още по темата
Той коментира, че ГЕРБ има идея хората, които искат да влязат в политиката, в парламента, в изпълнителната власт, да минават на психотест и да не са зависими от други неща, като например анаболи и наркотици.

„Всеки човек, зависим от нещо, влизайки във властта, може да донесе само лоши неща”, заключи Велчев и уточни, че не обвинява персонално Бареков в зависимости.
 
„Как да вярва обществото на това, което той иска, той излъга безброй пъти, преди осем месеца казваше, че ще бъде убит, сега бронежилетки носи”, обвини обаче Велчев. 

Според него в името на кариерата Бареков е готов на всичко, "да продаде и майка си”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че то всеки комунист е готов да продаде майка си за да остане на власт, не само Бареков
17
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бареков се ползва с доверието на *** в северозападна България!....................................ааа и на тези в Столипиново
16
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То само лудите като Бареков могат да му имат доверие. Те са малко, но има други, дето са далеч по-опасни. Защитават си само финикийските знаци и интересът им не може да бъде друг. Те са много единни, но са също малко. Няма как близки и роднини на коалицията да са повече от нормалните хора в тази страна. Въпреки манипулациите на олигархията, те са много и на трайни измамници не вярват. Липсата на морал няма как да се скрие.
15
7
 
10
 
! Отговори
pepi преди 10 години
nito gi poznavam nito sam politik da gi komentiram , No e mnogo nepriatno kato opiuvat Borisov, zatova i ne gi 4eta
14
14
 
27
 
! Отговори
точно преди 10 години
Точно така ,г-н Велчев! Този ***, вдига шум около себе си,да оправдае процентите на социологически агенции на съсела. Да проверявали президента по измислените компромати на дебелеевските медии.
13
9
 
30
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Той Бюрека има доверието на Кличко, ама самия Кличко още не знае. Ако и тоя ненормалник влезне в политиката - значи спасение за България няма. Явно има епидемия - след Сидеров и този. Правителствена лудница ни е нужна.От резултатие от следващите избори зависи - колко млади българи ще напуснат държавата ни. След като и те си тръгнат, тук ще останат пенсионери, *** (или роми, както там е по-правилно) и мюсюлмани (били те българи или определящи се като турци).
12
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бареков президентна зеленчуков магазин.
11
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименСимпатяга е,но определено не това е важно за пътя по който е решил да тръгне ;) като цяло се е насочил във вярна посока.
10
47
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков поне е истински мъж, за разлика от вас гербави!Бареков е висок, красив, силен, велик българин.
9
37
 
16
 
! Отговори
Младен преди 10 години
ГЕРБ пък не се ползват с нашето доверие!
8
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам кой какъв е, ама този Красимир Велчев е може би най-читавият човек в Парламента. Едва ли трябва да го пиша тук, понеже форумът по принцип е място за храчки. И Велчев е напълно прав за Бареков, според мен.
7
49
 
11
 
! Отговори
Катя преди 10 години
а ГЕРБ вече с чие доверие се ползва, защото Бареков все повече набира сила!
6
34
 
10
 
! Отговори
пича преди 10 години
Е кой ви излъга, че иска да се ползва с доверието ви? Той иска просто да се направи разследване. Да не е луд да иска доверието ви?
5
30
 
7
 
! Отговори
амет преди 10 години
Ами при бареков нещата се повтарят както при патрона ти,велчев.И бб се изцепи в народното събрание че ще го убиват.За жилетката,не знам,но го вардят тридесетина гарда,трошейки народни пари от нашите данъци.Много удобно забравяш тези факти,драги.За доверието пък да не говорим,самотни сте на сцената,никой не ви иска,даже и раданчо,като прокълнати сте,замисляш ли се защо?
4
28
 
14
 
! Отговори
чупакабра преди 10 години
На този световно неизвестен политик , кой му иска мнението ?
3
39
 
12
 
! Отговори
ББЦ преди 10 години
То и ГЕРБ не се ползва с ничие доверие.
2
20
 
3
 
! Отговори
Tanq преди 10 години
Много важно, то не се и очакваше!
1
34
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То оставаше и Бареков да се ползва с доверието на ГЕРБ.Но това не значи,че президента не трябва да отговаря на неудобните въпроси като този за офшорките му и за близките му приятелства с някои олигарси като Прокопиев и Цветелина Бориславова.