КНСБ и Бареков се обявиха за предсрочни избори

Всеки втори чака промяна след евровота, констатира Пламен Димитров
13 мар 2014 16:36,
24
КНСБ и Бареков се обявиха за предсрочни избори
Снимка: "България без цензура"

"България без цензура" на Николай Бареков и КНСБ се обявиха за предсрочни избори по време на среща между лидера на партията и президента на конфедерацията Пламен Димитров. Двамата стигнаха до общото заключение, че това е единственият начин за промяна.

„Предсрочните избори стават все по-желани и видими“, смята Пламен Димитров, който се позова на изследване на КНСБ. От него става ясно, че всеки втори работещ българин иска промяна и я очаква след евровота на 25 май.

„Ситуацията се влошавала и в някои отношения нещата вече са толкова драматични, че не е нужно някой да взривява гражданския мир, той сам ще се взриви“, посочи Димитров, според когото недоволството от работата на сегашното управление вече „излиза“ от София и обхваща по-малките населени места.

"България без цензура" е първата партия от седемте поканени от КНСБ, която седна на масата за разговори, за да обсъди ситуацията у нас.

"Ние сме най-подготвени, идваме с вече готови идеи, за реализирането на които обаче ни трябва мъдростта на експертите на конфедерацията", коментира лидерът на формацията Бареков. Те са насочени към установяването на нова политика срещу неолибералните парадигми, които не водят до устойчиви резултати. От конфедерацията изразиха подкрепа към предложенията на Бареков, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
e преди 10 години
Отговора на същността на това "кой е Пламен Димитров" се съдържа в "адеквата реакция -атака срещу правителството" и мястотот му на образование.Просто КНСБ с такива представители е нелигитимна организация извършавщи чисто политически поръчки.
20
0
 
1
 
! Отговори
e преди 10 години
Някой да има спомени за "дейност" на Пламен Димитров по времето на Режима Борисов? Поредния активирал се вносен тарикът,паралелно с новоизлюпилият се SNN-демократ". Абсолютно оскъдна информация относно Пламен Димитров.Но едно е ясно !
19
1
 
9
 
! Отговори
STANIK преди 10 години
Гласуваш за Бареков,получаваш Пеевски,ДПС и БСП
18
0
 
5
 
! Отговори
изнервен преди 10 години
Радко, не съм наивник братко. Той работи това, което му нареди мафията. Не ми отговаряй повече, няма смисъл.
17
4
 
0
 
! Отговори
Радо преди 10 години
До изнервен С тая разлика, че Бареков вече работи по нея!
16
0
 
8
 
! Отговори
изнервен преди 10 години
Радо, радо-о-о-о, знаеш ли колко красиви програми сме чел? БСП по принцип са царе на тях, а на Сидеров беше още по-хубава. На Бюрека е писана от Пеевски ама ние гледаме между редовете.
15
7
 
0
 
! Отговори
Радо преди 10 години
Ако отделите време да се запознаете с програмата на България без цензура ще останете приятно изненадани. Аз лично съм за предсрочни избори!
14
0
 
8
 
! Отговори
Гарга преди 10 години
Някъде във Враца ли къде беше някой му изсипа торба с ла*на във физиономията, но Ники *** не се спира от такива неща, мангизите не миришат...
13
1
 
10
 
! Отговори
1 преди 10 години
Едно е интересно - кой ще гласува за този момък?
12
1
 
11
 
! Отговори
Камен преди 10 години
Няма по - голям клоун. Това с бронежилетката в новините с безносия до него... Е*ати смеха, аз не мога да разбера наистина кой му се връзва на този, този, той даже и актьор не е Бареков... ***
11
1
 
10
 
! Отговори
Малина преди 10 години
Абе няма срам този Бареков, ей
10
0
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 10 години
Всеки, който дори само се срещне с К_пута следва да бъде отписан. А защо Пеевски не присъства на тези срещи?
9
0
 
10
 
! Отговори
Винету преди 10 години
А тази *** от КНСБ като смята така, защо 10 месеца се спотайва и нищо не прави. Сега ще си сложи и той *** на главата и ще търси облаги след предсрочни избори.
8
3
 
12
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Вън Триглавата ламя от властта!
7
3
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
Предсрочни избори му е майката.
6
1
 
10
 
! Отговори
Бареков внимавай! преди 10 години
Бареков, доста хора мислят да гласуват за теб, но ако се срещнеш ще веднъж с Пламен цървула може и да си останеш само с роднините на изборите. Този Пламен Димитров е човека закрил най-много работни места. Краде повече от някои олигарси. Масово злоупотребява с парите от членски внос(около 3 милиона месечно). И така, знай, че никой не харесва крадци като Пламен Димитров!
5
1
 
7
 
! Отговори
ББЦ преди 10 години
Predsro`nite izbori sa edinstwenoto spasenie za Bylgariq.
4
1
 
10
 
! Отговори
Tanq преди 10 години
Ние всички искаме избори. предните бяха подменени.
3
0
 
10
 
! Отговори
Случаен преди 10 години
Още един луд и гладен, отворил е уста да глътне парче от баницата. Сладка работа е политиката, този и той живее с надежда. Ама надали ще го огрее. Много маймуни вече са на клона и скоро ще се счупи.
2
0
 
4
 
! Отговори
God преди 10 години
Когато някой синдикалист си направи собствен бизнес и започне да плаща от джоба си заплати на служителите си, тогава да дава акъл как се прави бизнес. Кого представляват синдикатите - работниците във фалирали държавни предприятия, на чиито гръб живеят? Синдикатите са същите тунеядци като много от държавните чиновници и могат да виреят само във фалирали държавни фирми.