КНСБ и Бареков се обявиха за предсрочни избори

Всеки втори чака промяна след евровота, констатира Пламен Димитров
13 мар 2014 16:36,
24
КНСБ и Бареков се обявиха за предсрочни избори
Снимка: "България без цензура"

"България без цензура" на Николай Бареков и КНСБ се обявиха за предсрочни избори по време на среща между лидера на партията и президента на конфедерацията Пламен Димитров. Двамата стигнаха до общото заключение, че това е единственият начин за промяна.

„Предсрочните избори стават все по-желани и видими“, смята Пламен Димитров, който се позова на изследване на КНСБ. От него става ясно, че всеки втори работещ българин иска промяна и я очаква след евровота на 25 май.

„Ситуацията се влошавала и в някои отношения нещата вече са толкова драматични, че не е нужно някой да взривява гражданския мир, той сам ще се взриви“, посочи Димитров, според когото недоволството от работата на сегашното управление вече „излиза“ от София и обхваща по-малките населени места.

"България без цензура" е първата партия от седемте поканени от КНСБ, която седна на масата за разговори, за да обсъди ситуацията у нас.

"Ние сме най-подготвени, идваме с вече готови идеи, за реализирането на които обаче ни трябва мъдростта на експертите на конфедерацията", коментира лидерът на формацията Бареков. Те са насочени към установяването на нова политика срещу неолибералните парадигми, които не водят до устойчиви резултати. От конфедерацията изразиха подкрепа към предложенията на Бареков, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мани, мани...