Местан: Борисов изпитва панически страх от Пеевски

"Един такъв истински, неподправен, първичен. И има защо"
Обновена: 13 мар 2014 16:50 | 13 мар 2014 16:50, Камелия Цветанова
143
Местан: Борисов изпитва панически страх от Пеевски
Лютви Местан. Снимка: Булфото, архив

„Борисов се издаде – изпитва панически страх от Пеевски. Не от Пеевски сам по себе си, защото, въпреки сатанизирания му образ, той никак не е страшен. Страшни са истините, които таи в себе си“. Това коментира лидерът на ДПС Лютви Местан по повод на интервю на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в седмичника "Ретро", който на въпрос „Отхвърляте Местан, но приемате Пеевски...“ отговаря: „Вижте, когато НЕК фалира, когато цели системи се разрушават в държавата, кой каквото си иска да коментира. Аз няма да го направя“.

„Задава му се въпрос „Отхвърляте Местан, но приемате Пеевски…“, а Борисов отклонява въпроса. Избира да говори за фалиралата НЕК и за други фалирали системи, защото го е шубе. Апропо, ако фактът на фалиралите според него системи е основание да не отговаря конкретно за персони (в случая Пеевски), защо този принцип не се отнася за Местан?! При това без въобще да са го питали за мен. С какво му се набих в устата?!... Отговорих вече - изпитва страх човекът. Един такъв истински, неподправен, първичен. Явно не от Местан, а от Пеевски. И има защо“, посочва Местан.

„ Ако не ми вярвате, опитайте се да провокирате тогова (Бойко Борисов), който задкулисно мениджираше протестите, да го вкарате в конкретен коментар за личното му отношение към Делян Славчев Пеевски. Няма да успеете. Ако все пак постигнете частичен успех, то той ще се изразява в признанието му, че многократно са се срещали с Пеевски, за да говорят „за държавата и регионите“, продължава лидерът на ДПС.

„Аз, Местан, акъл така и не давам. Нося си отговорностите, доколкото мога. Но на Пеевски повторно ще му дам един акъл. Недей да мълчиш. Този не заслужава цената на мълчанието ти“, отбелязва още Местан в отговор на част казаното от Борисов в интервюто: „Просто хората се отчаяха. Трябва да се разбие цялата държава, за да може да се тръгне начисто. Днес българите живеят в паралелна реалност, но всичко ще им дойде след това на главата. Явно като народ си заслужаваме съдбата, щом можем да търпим Местан да ни дава акъл за морал и честност“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брей, много страшен тоя Пеевски бе чоджум ! *** нахалното и нагло прасе !
82
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя е откачил напълно... Явно гледа турски сериали нон-стоп? Какво ме интересуват страховете на който и да е??? Побъркан фес!!!
81
2
 
13
 
! Отговори
NASRAN преди 10 години
MUSTAN ,PIGMEI DOLEN !!!!
80
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е Местан. Бойко е абсолютен страхливец и ***.
79
3
 
31
 
! Отговори
ах,ти.....! преди 10 години
Местане,повръща ни се от селската ти парвенющина.По добре кажи,защо изпържихте Хр.Бисеров? Защо ритахте момчето Октай?Защо не платихте на хората тютюна?Защо разделяш хората?И най-вече,какви престъпления си вършил като агент"Павел"?Козльо,времето ви свърши-ето това се казва СТРАХ!
78
2
 
32
 
! Отговори
dan преди 10 години
Делян СЛАВЧЕВ Пеевски гражданина Христо някой си Бисеров гражданина Прогимназиалния учител Местан Умното момче на мама Маминия Станишев ГОСПОДИ защо ни наказваш Господи
77
2
 
23
 
! Отговори
срам и позор преди 10 години
Меcтане да оправите История на България , само на балгаpски в Википедия пише че Българските турци били потурчени , а помаците явно са Американци в България , срам и позор пред целия Свят
76
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС и БСП -грабителите на народа.Да ги лустрираме.
75
4
 
42
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
Местан Ага, Ти ли предложи Пеевски? Па тоя *** Пеевски си е страшен.За него затварят улици и блокират движението.Виждал съм, с два джипа охрана.Дали е редно за един обикновен депутат?Като толко знае що мълчи? Нали работи за благото на народа, нали е депутат а не мошенник.Само че може да дойде време и да го питат защо е мълчал.Ако преди това не го накарат да млъкне за винаги.
74
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИСТИНА Е
73
5
 
36
 
! Отговори
аз преди 10 години
Защо Пеевски плаща в Пловдив по 40лв да викат и по 30лв да му узаконят партията начело с Н. Бареков и Р. Петров? Всички да един дол дренки и "*** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ ТЯХ" само дето харчат народни пари и ние простолюдието плащаме.
72
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идва време ,когато ще разкопчаем обръчите от фирми на Доган и Местан,които четвърт век бяха хранилка на комунисти от БСП и ДПС за сметка на тютюнджиите,говедарите и хазната-разбирай контрабандата.Апропо Местан ще запее друга песен.А Дилянчо от къде има парите,КОЙ му ги даде,КОЙ господин "Апропо"?
71
5
 
31
 
! Отговори
зидаро-кофражиста преди 10 години
Ако дойде Бойко на власт бай Местан няма да си го мести от единия крачул в другия,а ще го прибере в охлювата си черупка.
70
3
 
19
 
! Отговори
не син преди 10 години
Чикиджиите от "Юруш" отново ни зариват със тъпотии заради комплексите си от Бойко ! Лекувайте се незабавно !
69
22
 
8
 
! Отговори
Вотан преди 10 години
Бойко навреме се усети и плати на протестиращите да реват срещу назначението на Пеевски за шеф на ДАНС!Защото знаеше,че ако Пеевски заеме тази длъжност сега Боко заедно с Цецо щяха да лъскат бастуни в ЦСЗ.
68
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз пък изпитвам паническа погнуса от Местан и Пеевски.
67
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много си убедителен в доводите си г-н Местан. Изглежда наистина има нужда хората да си мислят, че Борисов го е страх от Пеевски. Хората не са толкова глупави. Както и да завъртате нещата няма да успеете да ни втълпите своята илюзия. На всекиго е ясно, че всички сте от един отбор.
66
4
 
23
 
! Отговори
лсл преди 10 години
... Че кой не изпитва страх от престъпници?
65
7
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Местане, Местане! Свинята Пеевски не може да уплаши никого, той самият е затънал достатъчно в собствената си ***! Колкото и до плюете по ББ, ЦЦ и Плевнелиев, не можахте да покажете, един уличаващ документ срещу тях! А Христо Бисеров отгърмя съвсем документално!
64
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tova selsko daskalche dokoga shte se izjivyava za Froid! Tapo naglo dyonme