Не виждам причини ЦИК да се издъни, смята Манолова

В новия състав ще има и членове от досегашната комисия
Обновена: 13 мар 2014 14:02 | 13 мар 2014 13:45, Камелия Цветанова
4
Не виждам причини ЦИК да се издъни, смята Манолова
Мая Манолова на изслушване на кандидатите за членове на ЦИК. Снимка БТА

В новия състав на ЦИК ще има и членове, които са били в досегашната комисия. Това стана ясно от думите на зам.-председателя на парламента Мая Манолова от БСП. Според нея трябва да има приемственост.

"Освен нови лица и нова визия за работата на ЦИК са нужни и хора с опит, които са правили тези процедури, които са се произнасяли по изборни казуси”, коментира тя.

Още по темата
Манолова е убедена, че няма да има хаос в работата на комисията, въпреки кратките срокове, в които тя трябва да бъде сформирана и да започне дейността си.

"Винаги през последните години ЦИК е структурирана около 60 дни преди изборния ден и винаги се е справяла, не виждам причини тази ЦИК,  която ще бъде назначена след такова публично обсъждане, да се издъни или да се спъне в някое дребно камъче”, настоя социалистката.
 
Според нея това, че изслушването на кандидатите е публично, ще повиши доверието в комисията.
 
БСП ще реши кои да бъдат нейните кандидати по-късно пред деня, но  най-вероятно половината от тези, които ще издигне, ще са номинации на гражданските организации.
 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но ти осичке, не спираш да се дъниш.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важно е ти да не се издъниш, нали. Но ти го направи вече. Дъниш се от много време и не ти пука. Нали всеки ден си с нов тоалет и крещиш от най-високото място в народното събрание в полза на социалистическите милионери. Не забравяш и коалиционните партньори. Нали заедно си поделяте парите, докато народа прави неистови опити да ви свали от властта, дето я обсебихте с манипулации по телевизията на Пеевски. Добре че се случи,за да видят всички как се издъни и Бареков, и алчните му другарчета от ТВ 7
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде пролет цъфна изхвърчайте всички от НС и да ги поведе пчелата майка Мая