Цветанов: ГЕРБ е единствената алтернатива на това управление

Резултатът от евровота ще доведе до предсрочни избори, смята той
Обновена: 21 мар 2014 22:13 | 21 мар 2014 22:12, Петя Славова
158
Цветанов: ГЕРБ е единствената алтернатива на това управление
Снимка: БТА

ГЕРБ е единствената алтернатива на това управление и трябва да го покажем сега на евроизборите, за да може да се стигне час по-скоро до предсрочни парламентарни избори.

Това каза заместник-председателят на партията ГЕРБ Цветан Цветанов пред повече от 150 активисти в открития тази вечер край Кърджали семинар на младежката партийна структура, пише БТА.

Цветанов посочи, че ГЕРБ е най-силната политическа организация, а доказателство за това било бързото събиране на необходимите подписи за произвеждането на референдум, с който ще може да се постигне въвеждането на задължително гласуване, а това по думите му "ще претопи купените гласове и ще гарантира максимална и точна представителност на българските граждани в Народното събрание".

Заместник-председателят на ГЕРБ каза още, че ДПС води масирана реваншистка кампания "за пречупване на интелигенцията в смесените региони". Според него, целта на тази акция е върху българските мюсюлмани, българомохамеданите и християните в тези региони да бъде оказана такава репресия, че "да работят и да  обслужват само ДПС".

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
5
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
127,аз не гласувам от страх от някоя партия.Досега май и не съм гласувал.Но този път ще гласувам срещу ГЕРБ.Просто ще гласувам срещу простотията....
95
3
 
11
 
! Отговори
Мира Радева преди 10 години
До 130: *** не гласуват за ГЕРБ, а за този който поръчва кебапчетата и бирата :).Както се казва "King for a day, fool for a lifetime".
94
6
 
9
 
! Отговори
реостат преди 10 години
ако тои е единствен значи всички сте за разтрел
93
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква алтернатива сте вие от ГЕРБ? Нали ви видяхме управлението! Смешници!
92
7
 
15
 
! Отговори
ДАНИ преди 10 години
МОЖЕ БИ ,НО СЪС СИГУРНОСТ БЕЗ ТЕБ КРАДЛИ И ЛЪЖЛИВ ЦВЕТАНОВ
91
1
 
7
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До ГЛАСУВАЙТЕ !!! Спри да говориш простотии. НАУЧИ СЕ ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАШ ДА ЧЕТЕШ!! ЧЕТИ!! И СИ МАХНИ КАПАЦИТЕ ОТ ОЧИТЕ, ИМА И ДРУГИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ!! Но тж кухи *** не се спори.
90
3
 
15
 
! Отговори
Шефа преди 10 години
ГЕРБ алтернатива?Я стига бре !!!Тоя Цветанов нормален ли е?Едвам се отървахме от тия бандити , ха , ха , ха ,....били алтернатива......... на бавната смърт!!!
89
3
 
8
 
! Отговори
десен преди 10 години
Моля ви отдръпнете се и дайте път на хората да гласуват за истинското дясно, не ги заблуждавайте, нито опита, нито капацитета имате. Видяхме ви,имали сме по успешни дясно-център правителства...
88
2
 
4
 
! Отговори
до 117 преди 10 години
Името на партията е АТАКА, а не ЮРУШ
87
5
 
2
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До ГЛАСУВАЙТЕ !!! Е видя ли че съм прав че си гербаджия И същото което приказваш важи и за теб, не ти ли минава през ума че може да подкрепям друга партия, например Зелените, а!! Да, варианта да гласувам за тях е много възможен. И не знам по-голяма тъпня от това - не харесвам Бойко, ама ще гласувам за него. Е ми аз не харесвам Бойко, не халесвам нито БСП нито ДПС нито АТАКА и затова НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЯ ОТ ТЕЗИ ПАРТИИ!
86
6
 
3
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Комунистическо-турските ***, маскирани като деократи, се надпреварват да ми пишат минуси, защото отлично знаят, че съм прав. Ако изборната активност е под 10%, нито европарламент ще видят, нито ще останат на власт. Ама няма да се случи това, не и в Блъгария. Подкупните пенсионери и *** ще отидат чинно да гласуват за БСП и ДПС, затова трябва да се постави ценз за гласуване, минимум 8 клас, и да се забрани на хора над 70г да гласуват. Даа, слагате минуси, с ясното съзнание че съм прав!
85
1
 
6
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До ГЛАСУВАЙТЕ !!! Типични гербаджийски глупости. Как ще ми преразпределят вота като пускам невалидна бюлетина и съм се подписам че съм гласувал, а, кажи би тикво? Като аз съм простия а ти си умния обясни ми го това. И като коментираш първо чети, казах "тотален бойкот", а не от няколко стотин отишли за гъби. Нека да е под 10% активността да видим кви евродепутати ще пратят. Е ми няма да гласувам за никоя от тези партии, тези хора не стават за управляващи и за депутати.Това е моето мнение и точка!
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kogato Imhate vazmojnost vie se podigravahte s horata sega na kakvo se nadiavate bezdarnici
83
11
 
5
 
! Отговори
Некоректен преди 10 години
АТАКА е алтернативата
82
12
 
8
 
! Отговори
икономист преди 10 години
В момента БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ са проклятието на България. Досега са взели над 4 милиарда заеми, а дадоха на пенсионерите по 4.50 лв. и то от юли. Обещаваха мин.пенсия 500 лв. , а вместо това си остана 150 лв. Сега обещават мед и масло ама след 2016 г. т.е. когато вече няма да са на власт. Всеки ден убийства, грабежи, кражби, самоубийства и всички гадости които могат да се случат само когато БСП-ДПС-ДС са на власт.
81
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Което би трябвало да означава, че това управление няма алтернатива
80
4
 
10
 
! Отговори
монархист преди 10 години
Стига бе Цецо, има и по-добри !
79
7
 
14
 
! Отговори
МРАВКА преди 10 години
ТОЯ *** МИСЛИ ЧЕ БЪЛГАСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е САМО ОТ *** КАТО НЕГО И БОРИСОВ. ЩЕ ИМА ЛИ НЯКОИ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ ДОКАЗАНИ НАРКОПРОИЗВОДИТЕЛИ И БАНДИТИ? ИМА ЛИ ВСЕ ОЩЕ НЯКОИ ДА НЕ Е РАЗБРАЛ КОИ Е БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ?
78
8
 
3
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Единствената алтернатива е тотален бойкот на изборите за евродепутати. За кого ще гласувате, от която и партия да са са все крадци. Аз лично няма да дам гласа си някой да отиде и да гушка 20 000 евро на месец, а наслеща нищо да не прави за България. Само да се принизява и съгласява. Затова ще отида и ще сложа един кръста върху цялата бюлетина, хем е невалидна, хем не могат да ми преразпределят гласа. И веднага предсрочни парламентарни избори и да се омитат всичките от парламента.
77
0
 
9
 
! Отговори
питам преди 10 години
бсп и герб преди избори почват едни караници циркове някой дали ще чуе защо пращаме евродепутати и какво ще помогнатна българия?