Каква е разликата между Кърджали и София?

Няма етнически проблем в България, категоричен е Борисов
Обновена: 22 мар 2014 14:12 | 22 мар 2014 11:55,
84
Каква е разликата между Кърджали и София?
Снимка: ГЕРБ

Дойдат ли избори, всички започват да се бъркат в етническата карта, няма етнически проблем в България, заяви в Кърджали лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Кой иска да ни вземе Кърджали? Кой е този някой, на когото трябвало да благодарим, че не ни го е взел? За какво изобщо говори Станишев?, попита той пред над 150 младежи от структурите на МГЕРБ от Южна България, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Борисов обясни, че не разбира каква е разликата между Кърджали и София, между Кърджали и Пловдив и т.н. „Сигурно Сергей Станишев има основание да ги говори тези работи за Кърджали. Защо? Не разбирам. Български мюсюлмани имаме и в ГЕРБ и те са много повече отколкото българи има в ДПС. Тези хора са нашият мост и затова не е вярно, че в Народното събрание само ДПС защитава българските мюсюлмани. Ние от ГЕРБ също се грижим тези хора и правим всичко възможно, за да живеят по-добре всички български граждани“, подчерта председателят на ГЕРБ и попита защо Сергей Станишев дълбае пропасти между хората.

„Говорим на един език, работим заедно, защо Станишев дели хората? Мостът между партиите са хората, без значение дали са християни, мюсюлмани или българомохамедани. Хората са мост, а не пропаст“, категоричен бе Бойко Борисов.

Той припомни, че партията подпомага еднакво и църкви, и джамии, и синагоги. „На тази българска земя живеем всички заедно. Колкото сме по-единни, толкова сме по-силни. В България няма етнически проблем, ако не го създават партиите. Винаги, когато дойдат избори, някой - най-често ДПС, започва да разиграва етническата карта. Защо? Кой е забранил на българските мюсюлмани да говорят майчин език? Никой. Живеем заедно, работим заедно и партиите трябва да престанат веднъж завинаги да спекулират с етническото напрежение”, заяви Бойко Борисов.

„Случаят в Кара дере е пладнешки грабеж. И пощальонът Стойнев вчера има наглостта да казва, че Добрев подписал за Карадере. Ама как не ги е срам? Делян Добрев е подписвал писма, с които казва, че няма проблем в България да идват инвеститори, и че държавата е готова да им съдейства, без обаче да е говорено за никакъв конкретен обект, най-малкото пък за Кара дере“, подчерта лидерът  на ГЕРБ.

Според Борисов схемата на управляващите е да приписват техните грешки на ГЕРБ. „Винаги да се оправдават с някой и да бягат от отговорност. Именно правителството на ГЕРБ, в лицето на екоминистърката Нона Караджова, е направило всичко възможно, за да спре започнатите далавери от предходното правителство и с Кара дере, и с Камчийски пясъци, и с много други. Ние запазихме тези територии, а тези сега искат да си довършат това, което бяха започнали“, добави Бойко Борисов.

Той  посочи, че в последно време популизмът е нещо модерно сред политиците в България, но трябва да му се противодейства, защото иначе хората ще бъдат подлъгани.

Лидерът на ГЕРБ коментира и субсидиите за партиите. По думите му тези, които предлагат да няма субсидии, имат "черно финансиране" и искат да обрекат всички партии на обвързаност
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
6
 
! Отговори
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! преди 10 години
...Т.Н. "РЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ"....НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН НОВИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕТОД ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА И ПРЕМИНАВАНЕТО ИМ В РЪЦЕТЕ НА ОБРЪЧИТЕ ОКОЛО ПАРТИЯТА БСП И ДС/ДПС!!!ВСИЧКО Е КОМУНИСТИЧЕСКИ БЛЪФ!!!!ВСЕКИ ПРОВАЛ---Е ОБЕКТИВЕН , НАПЪЛНО ЗАКОНЕН И ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОПРАВДАН!НОМЕРА Е ДА СА КРАДЕ И ИЗТОЧВА ХАЗНАТА ЗАКОННО И ....ЗА ДА НЯМА СЛЕДИ И ВИНОВНИ!!!ХИТРО ,НАЛИ...??!!!
26
15
 
13
 
! Отговори
до лекар преди 10 години
ББ направо е луд за връзване, просто сме били слепи досега. Този субект не е в състояние да върже три смислени изречения, има всякакви фобии и паранои, мисли се за велик, гледа накриво, повтаря се и си сменя мнението по три пъти на ден. Симптоми... симптоми...
25
1
 
4
 
! Отговори
Chicho Pey преди 10 години
Драп-драп Кибритчето,драп-драп Кибритчето-водно колело! Наближава Април месец, и Дедото поп ще ви покаже,"благодатния огън",който по думите му "първоначално не парел"! Ами Брадата?
24
6
 
8
 
! Отговори
политолог преди 10 години
В момента БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ са проклятието на България. Досега са взели над 4 милиарда заеми, а дадоха на пенсионерите по 4.50 лв. и то от юли. Обещаваха мин.пенсия 500 лв. , а вместо това си остана 150 лв. Сега обещават мед и масло ама след 2016 г. т.е. когато вече няма да са на власт. Всеки ден убийства, грабежи, кражби, самоубийства и всички гадости които могат да се случат само когато БСП-ДПС-ДС са на власт.
23
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С приятелите му Ердоган и Обама са опасна за българите комбинация. Вече се видя веднъж, дано не се опитат пак... Бойко е готов на абсолютно всичко, за да е на власт отново. Станишев е ***, но не не луд. Този си е психопат отвсякъде.
22
6
 
6
 
! Отговори
e преди 10 години
Всякакви ***-ционисти-окултисти и религиозни Образувания като масонства-"Римски клуб","Бне-брит","Малтийски орден","Тамплири","Зидари "и др. ционистицно-католочески и православни сатанинства-водят до контролирано покварване на света! Такива като Родшилдови и Соросоидални "Отровени общества"- са малките дребни рибки-цацички(хамсийки).Големите Поквари са: Хорхе Берголио наречен "Франциск",гръцкия бабаит Димитриос наречен "Въртоломей",равина и ходжата!
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проблем е, че исляма, като религия се използва за промяна на българската идентичност на всеки, който го изповядва. Казват - щом си мюсюлманин, значи си турчин! А кажи го на един египтянин, либиец или пакистанец, да видиш какво ще ти се случи! Мюсюлмани тук са и ***, и българи, и потомци на кого ли не. Но задължително ти сменят името, за да ти се изгуби корена. Това си е чиста асимилация, политически интереси скрити зад свободата на вероизповеданието.
20
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ясно е, че Станишев(Моника) са приключени след Кърджали и Карадере. Лошото е, че пак ще изберем добровлно мутрите. Не ни идва акъл и това е.
19
9
 
8
 
! Отговори
лекар преди 10 години
Г-н Борисов е крайно време да се посъветва с психиатър, давам му този съвет, като специалист, засичам му интервюта и наблюдавам характерни белези, че при него започва да се формира психическо разстройство, все още в ранен стадий.
18
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този смехурко, няма два петъка служба в управление на цех за производство на метли, тръгнал е държава да управлява.
17
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чл. 2. (1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания. (2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.
16
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Етническия проблем го създават такива като теб Борисов, с подобни популистки изцепки.
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Софийски фирми разпродадоха и ликвидираха заводите на скраб, и прогониха децата по чужбина.
14
4
 
14
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Няма никакъв проблем с Кърджали, освен в главите на политиците ни които са за измитане! Значи тези хора са готови от всичко да направят предизборна агитация, срам че са българи! Единият се изтървал, другия сега го повтаря, като латерна и налива още масло в огъня! Кърждали е хубав български регион с прекрасни хора и винаги ще бъде
13
3
 
5
 
! Отговори
той преди 10 години
До АнонименТи пък кой си да определяш кой какъв език да говори ,АРМЕНСКО ***. Такива като теб на кладата пристрастени към някоя миризлива партия ***,чудещи се как да всяват глупости и пропаганди на нормално живеещите хора в България.Кой ви бърка в задниците та да давате такива коментари нещастници.Каквито политиците такива са и последователите им
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето ти разлика: София изсмуква всички сокове на страната. София съсипа страната ни.Какво е страната за София-магистрала до Бургас, ОК и всички са щастливи, да ама не.
11
11
 
7
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 10 години
Коментар 2 дава отговор на всички въпроси.От тук нататък, Сърповете и Чуковете, могат да се преместят в друг форум. Няма смисъл да грачите повече.
10
7
 
23
 
! Отговори
111 преди 10 години
Напротив етнически проблем има и то не по вина на нас българите.Проблемът е, че *** и турците с мюсюлмански имена не се считат ни най- малко за българи, а да не говорим, че една част от тях жадуват да превземат и цяла България и да унищожат нас българите.Стига сме се правили на слепи, докато се правим на такива, турските змии тихомълком ще превземат и официално цяла България.
9
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мачкай червените маймуни!!
8
11
 
17
 
! Отговори
Стан преди 10 години
Когато мълчи изглежда по-малко глупав.