Валери Симеонов оглави евролистата на НФСБ

Втори и трети са Слави Бинев и Велизар Енчев
25 мар 2014 12:41,
11
Валери Симеонов оглави евролистата на НФСБ
Снимка: НФСБ

Валери Симеонов, Слави Бинев и Велизар Енчев са първите трима в листата на НФСБ.

"Листата е съставена с участие на всички партии, обединени около Националния фронт за спасение на България. Хора  патриоти, отговорни, действени и с доказани биографии. Решението за листата беше взето единодушно, без никакви противоречия... Целта ни в следващия Европейски парламент е да отстояваме интересите на родината ни с конкретните си действия", заяви Валери Симеонов.

Слави Бинев пък обяви, че изборът на водач на листата в лицето на Валери Симеонов е най-доброто решение: "За мен никога не е било самоцел да оглавя листата. Най-важни са интересите на България... На първо място ще е България – нашите семейства, деца, нашето бъдеще. Това, което може да направи един член на Европарламента, е да информира за нередностите в България европейските институции, да алармира медиите, което НФСБ ще продължи да прави и в следващия Европейски парламент", коментира той.

Евролистата на НФСБ включва също Силвия Трендафилова, Александър Минев, Анна-Мария Гюзелева, Константин Бачийски, Румен Христов и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
rusi gospodinov преди 9 години
Taka ili ina4e NFSB moje da izlu4i samo edin realen evrodeputat. Koj e po-dostoen,ako ne Simeonov, kojto subra takiva profesionalisti i patrioti kato Solakov,En4ev, Drajev i t.n.?!
9
1
 
2
 
! Отговори
Милен преди 10 години
Тези смешници да не посмеят да влизат в ЕП,срам и позор хора които гледат само как да си въртят далаверите и изобщо да не мислят за българския народ нямат място там !
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Славчо Бинев как седи като награден кооператор :D
7
0
 
4
 
! Отговори
До В.Симеонов преди 10 години
Не Ви вярвам!Къде са нашите любимци Валентин Касабов,Димитър Байрактаров,Георги Дражев,да не би тези анонимници са по-достойни от тях?Отвратена съм г-н Симеонов,защо не ги включихте пък нека хората решат за кого да гласуват?
6
0
 
5
 
! Отговори
до филип преди 10 години
в хасково масово се отказваме да гласуваме за нфсб.истинските патриоти са изхвърлени,симеонов излъга хората да си гледа сам скат.
5
0
 
4
 
! Отговори
Филип преди 10 години
ПОВЯРВАХ В НФСБ ЗАРАДИ ВОДЕЩИТЕ ГЕОРГИ ДРАЖЕВ,ДИМИТЪР БАЙРАКТАРОВ,ВАЛЕНТИН КАСАБОВ И СТЕФАН СОЛАКОВ,ВАЛЕНТИН ФЪРТУНОВ.ВСЪЩНОСТ ТОВА СА ОСНОВНИТЕ ХОРА,КОИТО СЪГРАДИХА ТАЗИ ПАРТИЯ,А СЕГА НЕ ВИЖДАМ НИКОЙ ОТ ТЯХ В ЛИСТАТА!ТОВА Е МНОГО ПОДЪЛ УДАР ОТ СТРАНА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ!
4
0
 
6
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
кокалът е сладък.мераците големи,обищаниятъ същу,балъци бол.Нека надлъгваниту започни сига.
3
2
 
8
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
До Strict СЛАВИ БИНЕВ И ДЕМОКРАЦИЯ...СМЯХ СРЕД БЪЛГАРИТЕ
2
3
 
10
 
! Отговори
Strict преди 10 години
"Валери Симеонов оглави евролистата на НФСБ"Имаше някакъв шанс преди, но откакто се събрас дебелата мафиотска *** С. Б., "надежда тука всяка остави"
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Листата е от СМЕШНА по СМЕШНА,даже и малко тъжна затова че шута Бинев няма да може да се класира ..Повече от парадоксална листа даже !!!!!